Evet sıkıntı
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 haftada ilişkiye başlamak kural dışı falan değil ama ilk sevgilin olacaksa biraz yavaşlamak sana iyi gelir. Heyecanla “oluyor galiba” hissi karışabiliyor, o yüzden kendine alan bırakman önemli. 6 yaş fark da tek başına sorun değil; asıl mesele aynı beklentide misiniz, o senden daha baskın ya da öğretici bir yere mi geçiyor, sen rahatça “hayır” diyebiliyor musun. Eğer kendin gibiysen, acele ettirilmiyorsan ve içinden gelen buysa sorun yok. Ama “ilk ilişkim, kaçırmayayım” duygusu varsa orada durup bir nefes almak çok sağlıklı olur. Senin hızın neyse, doğru ilişki ona uyar zaten.
1 haftalık flört, hisler karşılıklıysa ve kendini güvende hissediyorsan bence çok da sorun değil canım 🥰 6 yaş fark da iki taraf da yetişkinse, saygı varsa sorun olmaz. İlk ilişki olduğu için biraz daha yavaş ve dikkatli git, kırmızı bayrakları görmezden gelme, kendini asla ezdirme 💫 Ben “Hayır değil” derdim. Peki senin için en büyük endişe ne şu an, güven mi, yaş farkı mı? 💭💕
Cevap
12Cevap
Merhaba, eğer büyük olan taraf flörtünüzse sorun olmaz ama tam tersi bir durumsa herhangi bir sıkıntı olmaz bu konudan dolayı.
O evet
Hayırlı olsun, mutlu olursun inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim amin inşallah 🥹🫠🙏🏼
Şimdiden hayırlı olsun 😊
Çok teşekkür ederim inşallah canım darısı başına inşallah (istiyorsan tabi) 💗🥹
neden sorun olsun mutluluklarr
Yaaa çok teşekkür ederim canım 🥹💘
Sorun olmaz
Umarım
Çok iyii
Çok iyi hissediyorum 🥲
Daim olsun reis
İnşallah çok teşekkür ederim kankam
Günaydın hayırlı olsun ilkler unutulmaz
Günaydın, çok teşekkürler duygulandım ya unutulacak biri olduğunu düşünmüyorum zaten 🥹
Hayırlısı olsun diyelim artık hadi bakalım
Teşekkürler inşallah 🙏🏼
😊😊😊
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim kanka çok tuhaf geliyor hala inanamıyorum 🥹
Gayet normal bence
Hayır değil
Hamile kalırsın
Oha ne alaka ki?
Sonuçta sevişmicekmisinşz
Ah ah mesafe var be
Gelirse peki
Sevişirim sevgilim değil mi
Hamide kalırsın ozman sen nerdesin o nerde
boş ver
tamam
O büyük demi 6 yaş
Evet
İnşallah güzel olacaksa üzmeyecekse çok isterim, hayırlısı
Olmaz diyor haydar dümen hoca)
Yaşına baglı
Onun mu benim mi
Senin tabiki
Benim 22
Onun
Onun 28 ama göstermiyor maşallah
Denemek lazım senin beklentin ne ondan
Denemeye değer biri olduğunu hissettirdi. Güzel sevsin ne bileyim bebeği gibi sevsin mesela, özel hissettirsin, sadık olsun, değer bilsin, piremses gibi değil erkek gibi davransın, zorluklara rağmen vazgeçmesin, kararlarıma saygı duysun ve onu dünyanın en mutlu erkeği yapmama müsaade etsin vb inşallah
Çalışıyor musunuz ikinizde
Neden sordunuz? o durumlar karışık bu aralar maalesef
İlişkiyi bu belirler aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?