Kız arkadaşımın dekolteli fotoğraf paylaşmasına karışmakta haksız mıyım?

2 yıldır birlikte olduğumuz ama 2 kere ayrılıp barıştığımız kızla aramızdaki sorundan bahsedeceğim. Tartışma sebebimiz şunlar ben erkek arkadaşlarıyla çok samimi olmasını alkollü mekanlara gitmemesini istiyorum erkeklerle arana mesafe koy sana ne kadar güvensemde erkek kafasını biliyoruz sonuçta herşeyin sınırı olmalı belli samimiyetten sonra olay farklı yere kayar ama o da hayur sen bana güvenmiyorsun banane erkekler ne düşünüyorsa ben zaten sınırımı koyuyorum falan dedi herneyse burada okey dün bi fotoğraf paylaşmış dekolteli bi fotoğraf foto bildiğin meme diye bağırıyor afedersiniz ona kaldır dedim ben senin dikkat çekici erkekleri tahrik edicek şeyleri paylaşmanı istemiyorum normal fotoğraflarına laf eden yok sadece dekolte veren fotoğraflar paylaşma dedim o da he yüzüm çekici değil yani bu fotoğrafa laf yapıyorsun dedi ya ben yine dedim seni önemsediğim için söylüyorum bunu diye o da sen her dekolteli fotoğraf paylaşan birine tahrik mi oluyorsun dedi bende sinirlendim evet dedim ya sonuçta düşünsenize misal bi kız fotoğraf atmış kalçası ön planda fotoğrafda sen ne düşünürsün bundwn istersen camide hoca ol sen bile tahrik olursun ya gelmiş ben evet tahrik olurum dedim diye laf yaptı gitti benmi hatalıyım beyler bayanlar bu kız çokmu mal yoksa salağamı yatıyor aklımı yitiricem

Kız arkadaşımın dekolteli fotoğraf paylaşmasına karışmakta haksız mıyım?