Napmalıyım? İyi mi yaptım? Yoksa gitmelimiydim?

Merhaba sevdiğim var 1 buçuk ay oldu ayrıldigimiz ama bu ay içerisinde telefonlar kısa kısa iletişim kurduk ne yapsak kavusamadik olmadı daha sonra hava almak için dışarı çıktım arkadaşımdan eve gidiyordum trafikte sevdiğim kisi bir başka birisiyle tartisiyordu sustum hiç bir şey yapmadım ilerle önüne bak yabancı gibi git dedim sonra baktım arabadan indi birbirlerine hakaret felan söylem oldu ilerliyor tutmaya çalışıyordu arkadaşları yapamadım kalbimin sesini dinleyip yanına gittim tutmaya çalıştım sakinleştirmeye çalıştım ama sinirli olduğu için hiç bir şey gözü görmüyordu arkadaşlarına bir saniye ben sakinlestiricem diyorum hâla titmaya calisiyorlardı daha sonra yüksek ses çok vardı biraz korktum kalbim ve karnım sıkıştı kötü oldum birde uzun zaman sonra ilk defa karşılaştım ona dokunabildim karşı taraf gitti bir şekilde onlar gidince bende karşı tarafa gittim baktım ona uzunca arabada sakinlestiriyorlardı arkadaşları felan çok kalabalıktı oraya kadarda gidemedim ama tutmaya çalıştım sakın olurmusun diye bağırdım öyle belki arar umuduyla bekledim gece aramadı bugün yasandı bu onu çok seviyorum keşke görmeseydim canım daha çok fazla yandı birde tutmaya çalışırken kolum acıdı sinirden eve gelip ağladım korktufum için bapmaliyim bundan sonra düşüncelerim çok karışık? Aramadı 1 gungecti?
Napmalıyım? İyi mi yaptım? Yoksa gitmelimiydim?