Eski eşim boşandıktan sonra sadece bana görünür story atıp sonra siliyor, amacı ne olabilir?

Merhaba beni yadirgamayin ne olur, bir belirsizlik icindeyim sadecw. 2 yillik evliydim, Ağustos ayinda ayrildik, neden klişe olacak belki ama evet annesi yüzünden ayrildik, 2 yil boyunca oglunu doldurdu en sonda başardi. Hic bisey olmamis gibi dugunlere gittiler cok agladim cok ah ettim. Numarami silmedi hic story attim bakti hep.5 ay boyunca.!

Tam bir ay once bosanma davasi actim ayni gün tek celsede hicbirsey istemedim bosadim, numarasini sildim o gün, mesajlar duruyordu, o da sildi ayni gün. o günde bir arkadasinin nisani vardi videoda gordum bosandigimiz aksam halaydaydi. Hicmi sevilmedim dedim cok aciz hissettim kendimi, bosanmadan 2 hafta sonra mesajlarda gordum profil resmi gozukuyor neyse baska numaradan baktim profili yok falan, bende ekledim numarasini, araba sürerken story atti 2-3 defa yasanmadan bilinmiyor vedalar bu sarki ile, bir tanede acikli bir sarkiydi. Ortak arkadaslardan baktim hicbirinde story gozukmuyor sadece bana acmis, zaten ben bakincada siliyordu.. Gecen hafta cuma, bu hafta pazartesi ve sali gunu atti. Baska da birsey atmadi. Amaci nedir?

Eski eşim boşandıktan sonra sadece bana görünür story atıp sonra siliyor, amacı ne olabilir?