1 aydır flörtleşiyorduk ama ilk buluşmadan beri açıkça "Ben sevgili olunacak bi adam değilim hatta ben adam da değilim inanmıyorum öyle etik şeylere çıkarıma bakarım" diyordu belli aralıklarla.
Geçen gün onun evindeyken ben artık ilişki istediğime dair ufak bir sohbet çıtlattım "Tamam çevrenden bul bi enayi yap ilişki arada takılırız yine" dedi güldü.
Sonra da "Ya kızım ben sana baştan da dedim bende sevme falan o tarz şeyler yok. Kendine bakan adamım , yakışıklıyım, kaslıyım. Zaten çevrem kadın dolu neden tekiyle yetineyim ki?" dedi.
Hiç mi evlenmeyeceksin çocuğun olmayacak diye sordum. "Kadın aklıyla düşünüyorsun o yüzden anlamazsın boş ver. Ben seninle sevgili falan olmam, hatta kimseyle olmam ben eğlencemdeyim. İstemiyorsan gidebilirsin sorun değil" dedi telefonunu uzattı "Al sil numaranı da" dedi.
Cidden bazı insanlar hiç mi duygu beslemezler?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer