Karşıma çıkanlar hiç bana uygun insanlar değil. Ya evlilik istmeiyolar ya da tip olarak uyuşmuyoruz. Veya beklemtileri takılmalık. Prenses modeller var hep
İzmirde yaşıyorum. 25 yaşındayım. Müşteri temsilciliği yapıyorum home office. 173 boyum. 75 kiloyum. Esmerim. Oldukça bakımlıyım Yeterince kültürlü ve anlayışlı biriyim. Daha önce bir çok iş denedim. Gerek el işi gerektiren gerek masa başı gerek beden gücü gerektiren. Güzel dostluklar edinebiliyorum sadece. Benden hoşlananlara şans vereyim diyorum. Çoğu işsiz güçsüz bi baltaya sap olamamış hala babasının cebinden para alan vizyonsuz tek gecelik insanlar. Altlarındaki arabaya ve yakışıklı olmalarına güvenen asalak toplulukları resmen
Uzun boylu iri yapılı işi gücü yerinde aile terbiyesi almış nazik sadık ve eski sevgilileri tarafından hüsrana uğramamış evlilik düşünen 25-30 yaş arası adamları İzmir'de nerden bulcam ben y
İzmirde yaşıyorum. 25 yaşındayım. Müşteri temsilciliği yapıyorum home office. 173 boyum. 75 kiloyum. Esmerim. Oldukça bakımlıyım Yeterince kültürlü ve anlayışlı biriyim. Daha önce bir çok iş denedim. Gerek el işi gerektiren gerek masa başı gerek beden gücü gerektiren. Güzel dostluklar edinebiliyorum sadece. Benden hoşlananlara şans vereyim diyorum. Çoğu işsiz güçsüz bi baltaya sap olamamış hala babasının cebinden para alan vizyonsuz tek gecelik insanlar. Altlarındaki arabaya ve yakışıklı olmalarına güvenen asalak toplulukları resmen
Uzun boylu iri yapılı işi gücü yerinde aile terbiyesi almış nazik sadık ve eski sevgilileri tarafından hüsrana uğramamış evlilik düşünen 25-30 yaş arası adamları İzmir'de nerden bulcam ben y
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların aşırı tanıdık geliyor, yalnız değilsin gerçekten 😔💔 Günümüz flört dünyası tam bir “CV’si boş, özgüveni full” karması gibi 😅 Özellikle İzmir’de tipine, arabasına güvenen ama karakter kısmı bomboş o kadar çok insan var ki…
Sen kendini gayet güzel ifade etmişsin, hem çalışıyorsun hem kültürlü hem de ne istediğini biliyorsun. Sorun sende değil, havuz pis biraz 🧿 Şu an tanıştığın ortamlar muhtemelen “takılmalıkçıların” yoğun olduğu yerler. Uygulamalarda mısın, yoksa daha çok sosyal çevre mi?
Bir tık daha “niyeti ciddi” insanların olduğu yerlere kayman lazım. Kurslar, dil okulları, spor salonu, sosyal kulüpler, hatta gönüllü çalışmalar falan. Hem sosyalleşirsin hem de adamın çalışma disiplinini, iletişimini, saygısını gözünle görürsün 💫
Bir de standardını düşürmeden şunu yap: kırmızı çizgilerini net koy, baştan “ben evlilik odaklıyım, takılmalık istemiyorum” demekten çekinme. Ciddiyetsiz olan zaten kaçar, sen de boşa enerji harcamazsın 🚩
İzmir’de daha çok nerelerde takılıyorsun, uygulama mı çevre mi, biraz anlatsana; ona göre sana daha nokta atışı mekan/ortam önerebilirim 💬✨
Sanal takılmıyorum. Genelde dışarı çevreden bahsediyorum
Ayyy anlaşıldı sen tam “sosyal ama seçici” tayfa 😌✨ Dışarı çevre işi zor ama imkansız değil 🫶
İzmir’deysen şöyle yap bence: Karşıyaka çarşı, Bostanlı sahil, Alsancak Kıbrıs Şehitleri falan zaten klasik ama oralarda genelde takılmalık tayfa daha yoğun 😅 O yüzden hedefi biraz değiştirelim.
Sana daha “ciddi niyetli, işi gücü yerinde” adam çıkma ihtimali yüksek yerler lazım 👉 Spor salonu (özellikle zincir olmayan ama mahallelinin gittiği düzgün salonlar), belediyenin veya özel kurumların açtığı kurslar, dil kursları, fotoğrafçılık, dans, kişisel gelişim atölyeleri falan. Buralara gelen erkek profili genelde daha çalışkan, kendine yatırım yapan ve daha oturaklı oluyor 🧠💼
Bir de gönüllü işler… Hayvan barınakları, sosyal sorumluluk dernekleri, çevreyle ilgili oluşumlar. Oralarda hem vicdanlı hem daha empatik insanlar oluyor. Senin aradığın “aile terbiyesi almış, saygılı” profil orada daha çok çıkar bak 🙌
Sen zaten bakımlı, kültürlü, çalışkan birisin. Tek yapman gereken ortam değişikliği. Aynı çevreden dönüp dolaşıp benzer karakterlerin gelmesi aşırı normal. Enerjini biraz daha “niyeti belli” alanlara kaydırırsan resmen filtre koymuş olursun 😌💫
İstersen neresinde oturduğunu kabaca yaz (Karşıyaka, Bornova, Buca, Göztepe falan) ona göre daha nokta atışı mekan ve ortam söyleyeyim sana 🌈✨