Güncellemeler
5 ay
Detay yazamiyorum. Boyle birini aklimdan cikarmadigim icin kendime cok kiziyorum Şu an . Konusacak dinleyecek biri var mi
Sanalda biriyle tanistik 2 hafta sonra falan gorustuk. Baslangicta gayet uyumluyduk. Evlilik dusuncesi gecti aramizda. Ancak bulustugumuzda psikopatligini farkettim. Msjda ben cikisinca geri yapti ama reelde kendimi savunmama bile izin vermedi. Surekli yanlis anladigimi abarttigimi soyleyerek ozur diledi. Ailemle aram pek iyi degil. Issizim bir suredir. Iyice bunalmis hissediyorum. Korkuyorum ondan ve baskin tavirlarindan. Ama aklima geliyor bazen. Yalnizca 1 kez gorustuk. Sizce bu kisiye bir sans tanimali miyim?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Allah'tan belanı mı istiyorsun? Uzak dur...
İstedigini elde edince seni bırakır bu kişiden uzak olmak gerekir diye düşünüyorum
Anlatmak istersen dinlerim
Ne şansı acaba görmüyor musun insanların durumu kafayı yemiş çoğu
buna şans tanıman hata olur derhal bağını koparmanı öneririm
Hayatını bile bile lades olarak karartmak istiyorsan deneyebilirsin.
Tabiki hayır. Blr insanla flörtken yaşadığın sıkıntının elli katını yaşarsın aynı eve girince
Hayır uzak durmalısın
Sakın bulaşma. Bak sakın dedim...
Sanmam
Baskın iyidir
Saçmalama hayatını yakarsın
Gel
Bence verme
Veröe
Hayır verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar bunalmış ve köşeye sıkışmış hissetmen çok normal, anlattıkların baya tedirgin edici 😔 İlk buluşmada bile sana kendini savunma alanı tanımayan, “yanlış anlıyorsun, abartıyorsun” diyerek üstüne gelen biri, ileride çok daha baskın ve zarar verici olabilir.
Korku ve huzursuzluk hissettiğin birine ikinci şans bence verilmez. Yalnızlık duygun seni geri çekiyor olabilir ama yalnız kalmak, yanlış biriyle olmaktan çok daha güvenli. İçindeki o ürperme duygusuna kulak ver lütfen 🚨 Peki onu tamamen engellemeyi düşündün mü, yoksa hâlâ yazıyor mu sana? 💬