Ekme sebebini çokta önemli bir şey gibi düşünmeyin, başkasına da söz veriyor ve oraya gidiyor gibi düşünün. Acil bir durumda zaten yapacak bir şey yok, ekecek mecburen.
Sevgiliniz sizi bir kere ekse, anında hayatınızdan siler misiniz?
Olayı değerlendirirken birçok hususu dikkate alıp karar veririm yani öfkeyle karar vermeyi doğru bulmuyorum hiçbir zaman. İlk olarak benim yerime kimle görüşmek için beni ekti bu benim için en belirleyici unsur olur. Mesela çok uzaktan gelen ve pek buluşamadığı bir kız arkadaşı vs ise ben zaten sorun değil, biz sonra yine görüşürüz der problem etmem. Ama zaten sıkça görüştüğü bir kız arkadaşıysa bu problem olur çünkü ben verilen sözlere çok değer veren bir tık bu konuya takıntılı bir insanım. Doğrudan bu yüzden silmem ama tekrarı halinde hiçbir gerekçe bile gösterme zahmetine girmeden yolumu ayırırım çünkü saygısızlığı affetmem.
İkinci olarak önce benimle sözleşti yoksa diğer arkadaşıyla mı buna bakarım yani önce hangimize söz verdi eğer bana söz verip sonra ekiyorsa bu bir problemdir ama ilk bahsettiğimden gibi uzaktan ve plansız şekilde gelmiş bir arkadaşıysa sineye çekerim.
Üçüncüsü de tavrına bakarım yani ektikten sonra ki ve bunu bana söylerken ki vücut dili nasıl bunu gözlemlerim ve tüm bunlara göre bir karar alırım.
Hayatında her zaman önceliği ben olmalıyım, başkasına söz veriyor ise artık benim için sıradan herhangi bir insan halini alır ve tamamen değersizleşir..
Detayda verilen örnekten yola çıkıyorum, burada söz konusu kime önce söz verdiğidir ahaha
İlk benimle buluşma ayarlayıp daha sonra bir arkadaşı ile ayarlamışsa ikinci olarak sebebine bakarım. Uzaktan bi arkadaşı mı, arkadaşının kötü bi günü mü varmış, derdi vs..
Eğer dediğim gibi bir şey söz konusuysa ekmesinde sorun yok.
Fakat gerçekten boş bi buluşmaysa kırılırım incinirim jdjdj bayada gıcığıma gider 😀 Soğuma söz konusu olursa ayrılığa kadar yolu var.
Bir davranış diğer tüm huylarının özetidir. Bu ayrılık için sebep olmasa bile, mutlaka başka bir şey patlak daha verir. Şimdi değilse yarın ayrılırım ondan.
Bir kere ekmekle direkt silmem ama hafızaya yazılır o hareket 😅 Eğer bana söylemeden, başkasına söz verip beni ortada bırakıyorsa saygı sıkıntısı var demektir. Bir kez olur, konuşulur; tekrar ederse iş değişir, güven düşer. 💔 İptal ettiğinde sana ne söyledi, açık açık durumu anlattı mı, yoksa sonradan mı öğrendin? 🧐