Her şeyi biliyor sevgilime söyler mi?

Sevgilimle çıkar amaçlı birlikteyim. Ailesi varlıklı önemli insanlar bende hayatım değişir bir şekilde diye başka çare olmayınca bu yolu seçtim yargılamayın hemen. Ve son zamanlarda bir kavga sonrası tanıştığım bir kız var acayip güzel kütüphanede falan karşılaşıyoruz fakültede falan. Ama anlaşamiyoruz birbirimizden durmuyoruz biri bu kıza benim sevgilim olduğunu söylemiş kızda hard laflar sokmaya başladı. Bı kaç gün sonra karşılaştık. küçük sırrını biliyorum srfsiz dedi. Ne biliyon dedi. Zeynep ile niye birlikte olduğunu falan dedi. Bende ee dedim o da sen ne aşağılık birisin falan yaptı saydırdı. Daha sonra arıyorum açmıyor kavga etmek için evine gittim bende kavga etmeye başladık erkekliğime laf atıyor adam değilsin falan diye duvara sıkıştırdim tam sevgilim aradı cevap vermek istemedim. Bu böyle üzerime geldi erkektin ya hani korkak seni falan dedi. Kşarin tekisin benden sana ekmek çıkmaz dedim tokat attı. Benden hoşlandığını köpek gibi itiraf edeceksin yoksa her şeyi sevgiline söylerim dedi.
Her şeyi biliyor sevgilime söyler mi?