O sana gelsin demeyin uzaktan tanışıyoruz durup dururken bana aşık olamaz.
Ulaşabileceğim sosyal medyası yok, sadece yüz yüze
O sana gelsin demeyin uzaktan tanışıyoruz durup dururken bana aşık olamaz.
Ulaşabileceğim sosyal medyası yok, sadece yüz yüze
Birini “hoşlandırmak” sihirli bir hareketle olmaz ama ilgiyi uyandırmak mümkün. İlk adım çoğu zaman küçük ve doğal olmalı; fazla stratejik davranınca yapay durur. Göz teması + hafif bir gülümseme en güçlü başlangıçtır, bu “yaklaşabilirsin” sinyali verir. Ardından basit bir bahane yeter: ortak bir konu, bulunduğunuz ortamla ilgili kısa bir soru ya da hafif bir espri. Uzun sohbet açmak zorunda değilsin. Önemli nokta şu: ilgiyi çekmek için kendini küçültme ya da aşırı çabalama. Erkeklerin çoğu, rahat ve kendinden emin bir enerjiyi çekici bulur. Mesaj atıyorsan da ilk mesaj “nasılsın”dan çok, somut ve bağlamlı olsun; bu fark yaratır. Ve şunu unutma: karşılık gelmiyorsa bu senin yetersizliğin değil, sadece uyumsuzluk. İlgi iki taraflı akar, zorlanmaz.
Teşekkürler yapay zekaya biz de sorabilirdik🫡
Kimse durup dururken âşık olmaz zaten. İlk adım illa büyük bir hamle olmak zorunda değil. Yüz yüze denk gelince göz teması kurmak, gülümsemek, kısa bir sohbet açmak bile yeter. İlgi biraz hissettirilir, biraz da karşı tarafa alan bırakılır. Zorlamak değil, merak uyandırmak önemli ❤️
Teşekkürler.
Yanında hep kendi ekibinden arkadaşları olduğu için tek yakalamak imkansız gibi bir şey oluyor.
Tek kalmasını beklemek gereksiz bence. Grup içindeyken bile enerjini hissettirebilirsin, bir kere göz göze gelmek ya da laf atmak bile kapı açıyor
Lafı atabilsem 😄 aynı ekiplerde değiliz çünkü sadece aynı kurumdayız
Uzaktan tanışıyorsanız iş biraz cesaret işi ama imkansız değil güzelim 😌✨ Yüz yüze görebildiğin ortamlarda önce göz teması ve gülümsemeyle başla, bu zaten en tatlı ilk adım 😊 Sonra ortam uygunsa kısacık bir şey sorup minik muhabbet açabilirsin, “sen hep buralarda mısın?” tarzı hafif ama samimi sorular iş görür 😉 Kendin ol, abartma, merakını belli et ama yapışma. Sen şimdi onu nerede görüyorsun, nasıl bir ortam? 💬
Cevap
8Cevap
Bakımlı mısın onun dikkatini çekip sana gelmesini sağla taktiksel yani
Dikkatini çekecek kadar ortam yok aynı ekipte değiliz biz.
Olsun görmesi yetecek gibi taktiksel ilerlemeden bahsettim
O kadar fark edemez gibi işte sürekli aynı ortamda durmuyoruz
Denk geliyor anca onda da aynı yerde bulunuyotuz bağlantılı değiliz
Peki sen bilirsin bir kaç bir şey söyleyecektim ama vaz geçtim
Söyle?
Ona özel ilgili gibi görünürsen şansın olur
Hmm evet olabilir ama muhabbetimiz yok farklı ekiplerdr olduğumuz için. Ne yapmalı sence
Kahve ısmarlayım de
Yanında hep kendi ekibinden arkadaşları oluyor tek olmuyor bir de beraber çalışmıyoruz yani aynı kurumdayız sadece farklı alanlarda. Onun için önce bir muhabbet gerekiyor
O kadar muhabbetimiz yok ya başka bir yerde konuşmuştuk ama o devamı gelecek bir muhabbet değil, konusu kapanalı çok oldu.
İnşallah tek yakalayabilirim😂
Ama sonrası nolcak
😪😪
Bakıcaz 😂 hayırlısı
Biraz gulumse gozlerine. Bak
Hep ekip arkadaşları oluyor yanında ama ya tek yakalamak imkansız desem yalan olmaz onların yanında da utanç oluyor 😄
Sana bakiyormu peki
Evet ama özellikle birkaç kez fark ettim ama bazen emin olamadığım oluyor çünkü o kadar sık göremiyorum ayrı ekiplerdeyiz
Ya bu acilamamak kadar kotu bisey yok bir acilsaniz birbirinize
O bence hoşlanmıyordur ya o kadar da değil 😂
Bu senin cikarimin
Ama ben görerek yaptım bu çıkarımı😂 doğrudur o yüzden
Pek ciddi degilsin sanki
Niye
Cekim olmasi bile bir isaret
Sanmıyorum üstüne alınmak gibi geliyo bana
Peki
Ona acil konus
Uzaktan tanışılan birine aynen🤣🤣
Görüyormusun onu
Evet ama muhabbetimiz yok farklı ekiplerdeyiz
Bir bahane uydur ya onunla konusman icin
Zor işte 🤔 aynı ekipte olsaydık 😭😭😭
Yaslar kac
21 23
Hmmm yaslar mükemmel ya
Çoğunluk yakın yaşlarda zaten staj ekipleriyiz 😂
Nerdensin
Mersin
Ailenlemisin
Yok arkadaşlarla oturuyorum
2 ev arkadaşımla
Onlar farklı bölümlerden burayla hiç alakaları yok😂
Ailen nerde
?
Yurttamisin yoksa
Yav yazdım ya 2 ev arkadaşım var diye neyi soruyorsun
Bir bahane bulamazmisin
Zor yani baya baya zor yalnız denk gelip selamlaşmadıktan sonra arkadaşlarının hiçbirini tanımıyorum çünkü
Düşününce hiçbir şey gelmiyor yani aklıma konuşma bahanesi olabilecek
Kendisi Seninle nasildir
Çocuk genel olarak normal biri yani konuşunca düzgün ama bizim muhabbetimiz olmuyor doğal olarak yani olması için aynı yere düşmemiz lazım.
O da çok zor kırk yılda bir denk gelirse gelir
Ilk sevgilinmi olacakti sayet olsaydi
Uyudunmu
Yok
Ne yapiyorsun
Cevsplara bakıyom işte
Uykundami yok
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
Evet be 😂
Yok yaaaa neymiş o buraya yaz 😂 adama bak gece gece ekmeğinin peşinde
Merak ettim sadece sanki skeceğiz ya ya
Neyi merak ettin🤣🤣
Tövbe de 😅
Sordum bi kere ahahsha
Uğraşamam artık başkası var
Ahah Bi dahakine artık
Kıyamadım gel ahhaha
Şansını kaybettin bu sorudan 🤫
Bulursun birini 😏
Kalbim dolu bak görmedin mi soru başlığımı
😉
Bende onu konuşucaktım değer verdiğimiz içimizi acıtıyor işte, hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Neyini konuşucaktın sor bakayım. Sonra kapma benim oğlanı kendi kızına 🤔
Yazman gerekiyor hadi önemli diyorum?
Gizlisin diyrum😂
Bu kadar da olmaz 😂🫠
nslya
Cilve 1 numaradır
Ama uzaktan tanışıyoruz ki muhabbet kurmak lazım önce yanında hep kendi ekibinden arkadaşları var tek yakalamak imkansız gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?