Eskiden flört daha keyifliydi sanki.
Küçük iltifatlar, merak etmek, sohbet…
Şimdi ya “Ne Yapıyorsun?”dan öteye gitmiyor.

Eskiden flört daha keyifliydi sanki.
Küçük iltifatlar, merak etmek, sohbet…
Şimdi ya “Ne Yapıyorsun?”dan öteye gitmiyor.

Eskiden evet renkleri sorar, nelerden hoşlanırsın nereleri gezelim derdik tabii buluşmakta zordu, kızın babasına, abisine yakalanırız korkusu.
Şimdi ise bağ, sevgi ve samimiyet kurmadan direkt bel altı konusu, çoğu herkes sırf olsun diye ilişki yapıyor kimi sevgilim olsun, kimi ise varlıklı diye kimileri de kendini tatmin etmek için.
Tarih olduk reisim.
Bu soruları sorunca bi taraflarıyla gülüyorlar o da ayrı mesele
Kesinlikle katılıyorum, sanki o ince ruhlu, heyecan dolu flörtleşmelerin yerini "görev icabı" yazılan mesajlar aldı. Eskiden birinin ne düşündüğünü merak etmek, kelimeleri özenle seçmek ve o tatlı gerilimi hissetmek başlı başına bir sanattı; şimdi ise her şey çok hızlı, çok yüzeysel ve maalesef çok mekanik. Kimse karşı tarafın dünyasını keşfetmeye yeltenmiyor, herkes en kestirme yoldan sonuca gitmeye çalışıyor. Belki de dijitalleşmenin getirdiği bu hız, o güzelim "bekleme" ve "merak etme" evresini elimizden aldı; oysa flörtün tüm büyüsü tam olarak o detaylarda, küçük jestlerde ve samimi bir sohbette gizliydi.
Şimdlerde en ufak en yanlış anlamalar dahi sorun ediliyor maalesef.
Sdf
Şimdiki zaman da hiç bir şeyi bilmiyorlar ki. seven değer veren güvenen kalmadı. bugün senin için ölüyorum diyen yarın başkasına gidiyor. aynı konu arkadaşlık da da geçerli. o yüzden kimseye güvenmemek lazım yıllarca tanısan bile.
Devir güvensizlik devri
Flört etmeyi bilen nesil tarih olmadı, sadece versiyon değiştirdi diyelim 😂 Artık herkes hızlı tüketime alıştığı için emek verilen sohbetler azaldı, haklısın. Ama hâlâ güzel cümle kuran, merak eden, ince ince yürüyen insanlar var 😉 Sen nasıl flört ediyorsun mesela, daha eski usul mü, yoksa WhatsAppçı mısın? 💬💘
Cevap
16Cevap
Bilmek değil de heves inanç yok kimsede birini tanımak adına zaman ayırmak öyle boş bir çaba ve zaman israfı ki🤣
Bir süre sonra sıkılıyor insan
Evet ondan dolayı da flört falan da girmiyo kimse hiç
Sanırım öyle.. Ders vermeyi düşünebilirim ama sadece kadınlara sdfgds
Aynen öyle şimdi sosyal medya her leyi bozmuş
Eskiden herkesle flörtleşilmediği için insanlara o flört tatlı gelir tabiki güzeldir. Ben sadece seninle ilgileniyorumdur anlamı. Yoksa herkese pas atan kişi tabiki ne yapıyorsunu geçmez herkese uzun uzun ifade edecek hali yoktur😀
Evet öyle oluyor 😀O yüzden kimse kimseye yazmak istemiyor uzak duruyorlar herkesin bir güven problemi var
Ben yurtdışındayım flört hiç etmedim ve yemin ediyorum bir bardak kahve bile içirmeden direkt yatağa giriyorduk. Türkiye de ise sanırım flört yedirme içirme sonra kız verirse uzun hikaye. Parasıyla karı ayarlamak daha mantıklı.
Şimdi ne yapıyorsundan ileriye gidiyor ama artık insanlar aşka inancın öyle bir yitirmiş ki direk cinselliğe gidiliyor herkes zevk peşinde o eski zamanlar artık yok
Haklısın
Bencede halkılsın ama bunda çok heyecanlı verici ama bundan daha önemli olan bir konu var
1_dogruluk
2_yalan olmaması
3_ihanet olmaması
4_sevgi
5_saygı
6_güven olamsı razım
Bunlar varsa aşk sevgi saygı heyecan var bir erkek ya da bir kız birbirne saygı sevgi yalan dolan ihanet ediyorsa güvensizlik bi varsa askın tadı tuzu kaçar
Olması gereken bunlar malesefki allah herkesi gönlüne göre versin inşallah amin 🤲🤲🤲
Sanki aşklari bile yalandan çoğu insanın. Kendini sevmeyi bilmeyen tipler aşığım diyor neyine aşıksın deyince mal mal bakıyorlar aşkın tanımı bile ezbere onlar için. Kendi gözünden sakınıp aşık olan yok. Varsa yoksa kızı erkeği yatağa atma pesinde. Flörtte bile bir ciddiyet vardı evleneceğim kişi hassasiyeti vardı. Bunların hiç birinin ya da binde birinin niyeti o sadece
Aslında flört halen varda o bile agresiflik üzerine mesela zıtlaşarak flört etmeyi falan çıkardılar şimdi de zıtlaşarak flört etmek nedir be
Bazıları abartıyor ama
Evet tam olarak düşmanca flörtleşmekten bahsediyorum aslında
kimse beceremiyor bence artik flortlesmeyi, zaten tadi kacti flort adi altinda ayni anda 10 kisiyle konusulursa onun bir anlamida kalmiyor
O dediğin ağzı laf yapmakla ilgili ağzı laf yapan insanların hakkından gelmek zor ve kaldırabileceğine dair kendine güvenen çok az insan var 😂
Tarih olmadı artık flört o kadar artıyor ki o yüzden selam, nasılsın 'dan öteye geçmiyor sohbet iki taraftan biri konuyu flörte çeker diye.
Flört etmek değil tarih olan, herkesle flört etmeye başladı millet. Yani önüne gelenle sohbet muhabbet ediyor ve bir ciddiyeti kalmadı.
Kim kime dum duma shdhdh
Shdhdh cıx cıx cıx terbiyesiz 🤭😂😂
Ben kaldım kardeş ben kaldım
Bir sanattır. Bu sanatı en güzel şekilde icra etmek lazım. İsteyene ders veririm ajdjdj
Aynen ajsjd
Kalsın, bi hayrını görmedim
İlişkiler çığrından çıktı artık. İnsanların hepsi birbirinden tuhaf
Evet
Evet öyleydi artık her şey aceleye getiriliyor hemen bitişe odaklı herkes...
En tatlı dönem flört dönemi bence onu bile beceremiyoruz artık
İlişkinin en tatlı evresi flört değil mi ama
Ufak tefek kıskançlıklar , iltifatlar , günaydın mesajının yanına ne hitap koyacağını bilememeler laf arasına canım hayatım balım sıkıştırmalar 🥰
Kesinlikle
İltifat etsem ne olacak? "Çetcipitiye mi yozdordon" diyor 🤣
Kızların flört etmediğini biliyorum da, yaşım daha küçükken merak edip konuşmaya çalıştığım oldu. Aynı ilgiyi göremeyince temelli bıraktım.
Şimdiki nesil flört kelimesini sözlükte bile bulamaz çünkü sözlük kullanöayıda bilmiyorlar. Herşeyi google ve yapay zekaya soruyorlar.
Heves kalmamış olabilir
Herkes başka seçeneklerde
Zaten flört olayı başlı başına saçmalık
Bihterle behlül flört etmeyi bilmiyordu yalnız. p
Kızlar pek anlamıyor öyle şeylerden. Mazoşistler sanırım. Güzel iki söz söylediğinde sana ezik gibi bakiyorlar, o yüzden hep şiddet görüyorlar o tarz erkekleri seviyorlar
Bilmiyorum eskileri yaşamadım ama artık herkesin burnu havada flört edemiyorlar hahaha
Flört edilen kişiye bağlı. Birbirini tanımanın en güzel ve heyecanlı dönemi. Bazen denk geliyor sohbeti güzel insan. Sonra o heyecan zamana yenik düşüyor
Ben güzel laf atarım
Ne kadar güzel mesela
Yok yok. Çok güzel yapanlar halen var skkd
Ne alaka dkkdjd
Ben kurtaririrrim
Az kişi kaldı diyelim
Çok nadir her şey normalleşme ye başladı
Tadı kaçtı be Muhsin ondan ckkskdkd
Yaparsan yeriz dkkdkx
hayır ben hâlâ buradayım 😎
Evet tarih oldu adam yok..
Her iki cinsten de kalmadı güvenilir birileri
Flört mü, hiç tanımıyorum kendisini..
Yapanlar olsa severiz ama😏
Eskiden her şey daha güzeldi
Ve çok geç cevap vermeler ve ilişkideki üçüncü dördüncü kişiler ve ve ve... Gerçekten flört etmeyi bilen nesil tarih olmuş
Ben varsam daha fazlası da vardır.
Yaşlandılar artık. d
Eden ediyor
Edemiyorlar
Maalesef evet
Tarih oldu..
Oldu
Neyi
Bilmem ki
Yani benim dışımda
Sanırım.
Hala yapanlar var