Sevgilim hediye ettiğim bilekliği takmıyor, evlilik hazırlığı yaparken bu durum sizce ne anlama geliyor?

Sevgilimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum Allaha şükür iyi giden bir ilişkimizde var fakat şöyle bir konuyu aşamıyorum ikimize bileklik yaptırdım onunkinde benim baş harfim benimkinde onun baş harfi var ilk zaman bi taktı sonra bilekliğin ucunun harf olan kısmının düştüğünü söyledi kıyafet giydiğinde yaptırcam dedi haftalar geçti aylar geçti iş yoğunluğundan yaptıramadım dedi sonra döndü yaptırdım dedi takmadı böyle böyle aylar geçti ben çok etkilendim morelim bozuldu modum düştü aşırı kendimi çok kötü hissettim kaç kez söyledim yine aynı en son getir bilekliğimi takma dedim getirmedi de onun bana verdiği bilekliği ben takıyordum bu arada bana yüzük aldı evlenme tekifi falan etti ve evimiz için ev eşyaları falan bakıyoruz ben buna çok taktım ve bu beni içten içe çok sıkıyor ve yiyip bitiriyor rahatsız ediyor ama kavga edip tartışmamıza rağmen hala aynı sizce ne yapayım ne yapmaya çalışıyor? Bu arada değer veriyor ilgileniyor bunu görüyorum.

Sevgilim hediye ettiğim bilekliği takmıyor, evlilik hazırlığı yaparken bu durum sizce ne anlama geliyor?