İlk buluşma ne zaman olmalı, 15 gün yazıştığım flört erteleyince trip atıyorsa normal mi 😕?

Son zamanlarda aileyle ilgili bazı meseleler var, özellikle kardeşimle alakalı. Bu yüzden psikolojik olarak biraz doluyum. Yeni tanıştığım biriyle konuşuyorum bu kişi daha önce calistigim ortamda bi yemek yerinde çalışıyordu o bana hep bakıyordu ama ben karşılık vermedim işten çıkınca konuşmaya başladık 1 aydır maksimum konuşuyoruz buluşmak istedi dün yarın buluşalım mi yaptı birden ama ani planlar bana zor geliyor. Bende durumu çok anlatmafan kısaca bahsettim Yanlış anlaşılmak istemediğim için açık olmaya çalışıyorum; mesele isteksizlik değil, şu anki şartlar. Yani o da yanlış anlıyor şakayla karışık bne sana küstüm falan diyor sizce normal mi ilk görüşme bence biraz meaajlastiktan sonra olur gibi hemen görüşmek bana doğru gelmiyor önce biraz tanımak istedim mesajda 15 gün falan oluyor birebir mesajda konuşmamız

İlk buluşma ne zaman olmalı, 15 gün yazıştığım flört erteleyince trip atıyorsa normal mi 😕?