Selam beyler bayanlar eski manita neden trip atar?

Kendi terk etti Bahane etti ayrıldık 4 sene oldu ve bir gün yazdım dayanamadım yazmaz olaydım işte unutalım bitti olmaz falan kızgın tavırla dedi bıraktım kendi haline bundan birbuçuk sene sonra hikayelerime bakmaya başladı arada bir mola veriyor tekrar başlıyor bakmaya ve önceleri gizli saklı takip etmeye başladım ınstegramdan farklı isimler gördüm hesabında ya etiketliyor ya E🤍 başka zaman B♥️ görüyordum şimdi yapmıyor ama tiktoktan üzücü bir şey paylaşmış bi arkadaşı Geçecek kardeşim demiş sürekli siyah kalp atıyor arkadaşlarına yorumlarına ayrıldı falan mı diye düşünüyorum ve annesi bi kere selam vermiştik kadının gözü sürekli bana bakıyordu ve bi kere annemi aramış akşam görmek istiyor diye annesinin arkadaşıyla yazıştım öpüyorum seni çok dedi ve eximin annesi de öyle sürekli hikayeme bakıyor bazen beğeniyor bazen kalp atıyor ve oğlunu sık sık paylaşıyor bir şey de yapmadım trip atması saçma asıl benim ona karşı yapmam gerekiyor trip aramız çok iyiydi önceleri ama ayrılmadan önce wpten çevrimiçiydi sürekli şimdi de konuşmuyoruz 2buçuk senedir ama böyle şeylerin olması kuşku duymama sebep oluyor hala da oluyor biliyorum ayrıl falan diyeceksiniz ama merakımdan sordum ilk defa geldim buraya ilk defa geliyor başıma
Selam beyler bayanlar eski manita neden trip atar?