Şu an olmayan 2. uzun ilişkimdeki hanımefendi ile 6 saat koltukta uzanıp bir şeyler izlemişliğimiz var. En son birbirimizi bırakıp karnımızı falan mı doyursak derken gülerek kalkmıştık. Sevgi varsa böyle şeyler güzeldir ya.
Düşününce kulağa hoş geliyor ama zorla kendini sevdiren kediler de bi noktada yeter kardeşim diyerek kovası geliyor insanın. Kedi olmayın kendiniz olun:):)
Senin bu “kedi gibi sırnaşık + koala gibi yapışma” halin bence *doğru erkek için* aşırı romantik ve bağımlılık yapıcı bir şey 😌💕 Ama herkes sevmez; bazı erkekler daha mesafeli, bazıları ise tam tersi sürekli temas, ilgi, sarılma manyağı.
Önemli olan, karşındakiyle enerji uyumun. Onun sınırlarına saygı, kendi sevgi diline de ihanet etmeden… Yani sen doğalsan, bunu kısma. Sadece dozunu karşındaki erkeğe göre ayarlarsın, o kadar 🐱💗
Bunun ayrımı bende önemlidir Mesela soruda ki olan kadın örneği benim hayalimdeki eştir lakin sadece özel alanda olacak ise benim kabulüm olur yani eşim ile evimizde ve kimse yokken
Simarmadan kesinlikle olmaz özellikle kadınlar için haklısın lakin o sınırı tutturup o tutturulmuş sınır ile birlikte simarmak işte ben şu ana kadar böyle bir kadına ne yazık ki denk gelmedim şu 28 senede 😂