Yılışık peşimi bırakmayan ex var paragöz avcısı taklidi yapsam soğur mu diye düşünüyorum da
Yani neden olmasın 💅
Yılışık peşimi bırakmayan ex var paragöz avcısı taklidi yapsam soğur mu diye düşünüyorum da
Yani neden olmasın 💅
Valla hayatımda hiç yiyici bir partnerim olmadı. Tam tersi para harcatmamak için binbir takla atanlar oldu. Ama benim karakteristik özelliğim birisi benden isterse vermek istemiyorum. İstemezse elimde avucumda ne varsa vermek istiyorum. Kişiden kişiye değişir yani. Ama şu gerçeği unutma erkeklerin çoğu, para yedirdiği kadını kendine bağladığını zanneder. Ben para veriyorum mk altıma yatacak ya da daha basit şeylerde beni dinlemek zorunda gibi hisseder üstünlük koymaya başlar. Çoğu böyledir...
Yalnız benim olayım şu
Onunla en ufak iletisimim olmayacak ancak para istemekten para istemeye olucak
İllaki soğumaz mi
Heee öyleliii. Eğer silik bir tip dğeilse iki küfür edip iletişimi kesmel i:D
Küfür ediyor ama iletişimi yine de kesmiyor hahshs
Hhafhjas alışkanlık olmus o zaman peki sen neden iletişimi kesmiyorsun? Başına bela olmasından falan mı çekiniyorsun?
Görüldü atiyorum ki takmiyom
Birde beladan çekinilmez
Ne kadar kaçarsan o kadsr küçülürsün
Ergen değilim ben korkucak
Aferin kız sana. Güzel bir yazı yazıp engelle derim o zaman. İlla karşıdan böyle bir şey bekleme derim.
Aşko umrumda değil valla umursamayan biriyle asla tartişamazsin isteğini yapabilir
Kıvransın o zaman kupek :D
Bu ex konusu baya sinir bozucuymuş, seni anladım 💅😂 Sürekli senden para isteyen birine çoğu erkek kesinlikle soğur, özellikle de samimiyetsiz bir para muhabbeti varsa. Ama bilerek paragöz rolü yapmak da enerjini yer, seni de ucuz gösterir biraz 😅 En güzeli net bir sınır koyup hayatından çıkarmak bence. Sence o gerçekten soğur mu yoksa inat edip yine peşini bırakmaz mı? 🙄💔
Cevap
9Cevap
Erkegine gore degisir ben soğumam zaten istemesine firsat bırakmadan yardimci olurum maddi olarak
Erilsin
Ya belki geri kafalılık da derler fakat hayatimdaysa bence destek olmak gerekir kucuk suprizler yapmali hediye almali
Alakası yok geri kafalilikla
Oyle adlandiranlar oluyor genelde maalesef
gerçekten ihtiyacı varsa verirsin parayı da her şeyde senin paranın istiyorsa soğutur
Heh aradığım yardımcı cevaplar
Gerçekten seven soğumaz, hoşuna gitmese bile hoş görür. Bence tatlı dille reddet, böyle numaralara girme.
Veyahut açık açık ondan hoşlanmadığını söyleyip yol da verebilirsin?
Söyledim gitmiyor asla
Duygulari varsa soğumaya bilir, ama ne gerek var para istemeye
Yok bunu yapma bu tarz tepe bilir belki de sırf onun yanında ol diye istediğin kadar sana maddi destek de olabilir o zaman ayrılmak daha da zor olur
Yok yanında olmiycam işte
Sadece işi düşünce yazan çıkarcı insan rolüne gircem
Anladım da işte diyorum ya önemli olan karşı tarafın bunu anlayabilmesi belki bunu bile kabul eder sırf sen yanında dur diye. Anlattığın kadarıyla böyle de bir tip
Başka şekilde bunu anlatabilirsin kendini yanlış gösterme bence
Yoo soğumam hoşuma gider gel seni besleyeyim derim
Olm siz neyden anliyonuz bir çözebilsem pajdjfkdldlfjsjs
HSKSNSKSNSSKSNSKSKSSNSKS çiçek bulmuş arı gibi büyülü kalıyoruz abla peşine düşmüşse hiçbir şekilde kurtulamazsın yaptığın şeyler ona masum gelir güzel gelir
Bir taşla iki kuş diyorsun
Rvet lakdjdj
bana vermeyen kıza ben bir şey vermem
Heh onu diyorum bende hem vermiyorum hem parasını yiyorum bir yerden sonra soğumaz mi
dolandırdı diye televizyonlara cıkar sonra
Hahsgdsgshs
3 sene dayandım sonra ayrıldım bu yüzden
Bu kızın exi de 3 yıl dayanır mı o zaman 😬
@LeylaEylül20 ilk yıl para istemiyordu sonrakilerde de istemedi ama ben zor durumdayken ona yardım etmeye başlamıştım, sonra tam tersi oldu ben çok istemesem de o zor durumunu sürekli bahane edip para istemeye devam etti ihtiyaçlarına harcıyordu ama yine de ben yeter artık dedim
Soğur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?