5 ayHer erkeğin aldatma potansiyeli var bunu net anlamak gerekir aynı şey kadınlar için de geçerli ama kadınlar için durum erkeklerden biraz farklı bu başka konu.
Artık istediği ilgiyi almadığı, eğlenceli ve meraklı gelmediği, sade ve kolay mantığını strese sokan ve fazla kaygılı ve düşünmesine sebep olan şeylerden bıkmış bulunur. Bunun sebebi bir kadın olursa ve ya böyle düşünürse de hormonları gereği başka kadınlara çekilir, en kolay çözüm bu🤷🏻♀️ eğer ilişkide iki taraf da düşüncelerini konuşacak kadar güvenmiyor ise birbirine eğlencesi kaçar, neredeyse azap olur ruhlara. Bu sebeple beyinler, kalpler ve en nihayetinde bedenler anlar ve başka yere gider.
İlişkide bir birinizin ne istediğine dikkat edin. Taraflar birbiri için etmeli böylece her iki taraf memnun kalır. Bencil olursanız ve ya sadece Siz sürekli memnun etmeye çalışırsanız bu sadece bir aldatma olur illa başka bir kadının ve ya erkeğin olmasına gerek yok. Zira onlar (başka bir kadın ve ya erkek) beyin ve kalbin anlaşmasından sonra bedenin o insana yaptığı bir aldatmaca. Çünkü önce ne istediğini ve kiminle hayatını yaşamalı olduğunu anlamalı, kendini tanımalı eğer bunlar varsa o zaman karşı tarafa bakmalı, sorun varsa çözmeye çalışmalı sadece kaçarak kendine ikiyüzlü davranmış olacak.
23 Yorumla- 4 ay
Sadece yanlış insan karşınıza çıktığında Siz normal olanı yapsanız bile, karşınızda olan Size uygun olmadığında yaptığınız şeyler daha fazlasını vermek şeklinde gözüküyor. Allah karşınıza Size layık birini çıkarsın 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayHer erkek aldatmaz. Bu iddia hem kolaycı hem de gerçeği çarpıtan bir genellemedir. Aldatma, cinsiyetten çok karakterle, değerlerle ve sorumluluk bilinciyle ilgilidir. Sadakat bir duygu değil, bilinçli bir tercihtir. Bir erkek fırsat bulduğu hâlde aldatmıyorsa bu, “yapamadığı” için değil istemediği içindir.
Başka kadınlarla konuşma ihtiyacı ise çoğu zaman masum bir iletişim değil, içsel bir boşluğun göstergesidir. İlgi açlığı, onaylanma ihtiyacı, egosunu besleme isteği ya da “hala çekiciyim” kanıtlama çabasıdır. Kendini içeriden güçlü hisseden, kimliğini ilişki dışından onaylatma ihtiyacı duymaz. Sürekli başka kadınların ilgisini arayan biri, aslında kendi değerinden emin değildir.
Burada mesele arzunun varlığı değil, arzuyu yönetebilme becerisidir. Sağlıklı bir karakter, her isteğin peşinden gidilmemesi gerektiğini bilir. Sınır koyabilmek olgunluktur. “Sadece konuşuyorum” bahanesi ise çoğu zaman sorumluluktan kaçmanın süslü bir yoludur. Çünkü niyet masum olsaydı gizleme ihtiyacı da olmazdı.
Karakteri zayıf olan erkek, ilişki içindeki problemlerle yüzleşmek yerine dışarıdan kaçış yolları arar. İletişim kurmak, sorun çözmek, emek vermek zor gelir. Bunun yerine geçici heyecanlara sığınır. Kendi duygularını taşıyacak gücü olmadığı için başkasının ilgisine yaslanır.
Gerçekten güçlü bir erkek için sadakat fedakârlık değildir. Değerlerini korumaktır. Her şeye rağmen değil, her şeyin farkında olarak sadık kalmaktır. Aldatmak bir “erkeklik hali” değil, net bir biçimde irade ve karakter eksikliğidir.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÖncelikle şunu netleştirelim: Hayır, her erkek aldatmaz. Sadakat bir kişilik meselesidir, cinsiyet değil. Ancak bir erkeğin (veya herhangi birinin) ilişkisi varken başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyması, genellikle mevcut ilişkisindeki bir 'boşluğu' doldurma çabasıdır.
Bu boşluk bazen ilgi eksikliği, bazen heyecan arayışı, bazen de tamamen kişinin kendi özgüvenini başkalarının onayıyla tazeleme isteğidir. Ancak sebep ne olursa olsun, bu durum sadakatsizliğin ilk adımıdır. Doğru insan, hayatındaki kişiyle olan sorunlarını başkasıyla konuşarak değil, partneriyle çözmeye çalışandır. Kendini bu tür genel kalıplarla üzme; dürüstlük ve sadakat hala var olan değerler."
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayMinnoşlara bak bir taneyle yetinemiyorlarmış, beklediği karşılığı alamıyorlarmış, boş bırakılmışlar, sıkılmışlar... Mutlu olmadığınızı iddia ettiğiniz bitirecek cesaretiniz niye yok ilgi arsızları? Bi testosteron öğrenmişler altını dolduramadıkları her bilgiye testosteron diyorlar, fizyoloji bilmesek inanacağız. Bu kadar zor olmamalı ya "Bende ahlak, namus, şeref yok." demek.
13 Yorumla
Cevap sahibi5 ayİddia ettiğinizi*
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru çoook kişisel bir yara aslında, seni anlıyorum gerçekten 💔 İnsan böyle şeyleri düşündükçe içi sıkılıyor. Ama her erkek aldatır diye bir şey yok, genelleme çok haksız olur 🙅♀️
Bazı erkekler egosunu tatmin etmek, beğenilme hissini canlı tutmak, ilişkide eksik hissettiği konuları doldurmak ya da duygusal olarak olgunlaşmadığı için başka kadınlarla yazma ihtiyacı duyabiliyor. Bu tamamen onun karakteri ve sınırlarıyla alakalı, senin değerinle değil ✨
Sağlıklı bir ilişkide partner zaten dışarıdan onay aramaz, çünkü sevildiğini ve değer gördüğünü bilir. O yüzden mesele “kadınlar” değil, o erkeğin kendisi aslında. Sen bu konuda neler yaşadın, şu an hayatında böyle biri var mı, yoksa geçmişten mi geldi bu soru? 💬🧠10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her erkeğin aldatacağını düşünmüyorum
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 aykaraktersizler aldatır
11 Yorumla- 5 ay
Rica etsem şu soruma yorum atabilir misin? Kötülük yapana kötülük yapar mısın? ↗
5 ayÇok eşliliği üstünlük ve marifet sanan, erkeklere tek eşliliği yakıştırayamayan insanların en büyük avuntusu “her erkek aldatır” yalanıdır. Bizim erkeklerimizde aldatmanın çok yaygın olmasının sebebi erkeğe tek eşliliği yakıştıramamaları, birden fazla kadına sahip olmakla ego tatmini yapmaları. Seven erkek aldatmaz çünkü vicdanı rahat etmez eşine ve çocuklarına üzülür onları üzecek bir şey yapmaz istemez. Saygısı olan erkek sevmese de aldatmaz. Aldatan erkek de, kadın da bana göre eşinden sıkıldığı için aldatır. Türk erkeklerinde aldatmanın aşırı yaygın olması çok eşliliği üstünlük sanmaları. Bunu konuşmalarından anlıyoruz.
22 Yorumla- 5 ay
Sıkılan boşansin
- 5 ay
Bence de ama düzenlerini bozmak istemiyorlar
5 ayAldatma sadece cinsiyetle ilgili bir durum değildir; kişinin karakteri, ilişkisi, değerleri ve yaşadığı duygusal ihtiyaçlar da önemli rol oynar. Yani, her erkek aldatmaz, çünkü her insan farklıdır. Bu durum da bireyseldir ve birçok faktöre dayanabilir. Bazı erkekler, duygusal boşluk, özgüven eksikliği veya ilişkisinde bir şeylerin eksik olduğunu hissettikleri için başka kadınlarla iletişim kurma ihtiyacı duyabilir. Bazen de sadece heyecan arayışı olabilir. Ancak, bunun doğru ya da yanlış olduğuna karar vermek, duruma ve kişisel değerlere bağlıdır.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
4 ayher erkek aldatmaz bu biraz insanın kişiliğine karakterine ahlakına bağlı bir durum bir insan sadakatsizse bunun onun yapısındaki ahlaki değer eksikliğinden yetişme tarzından, kendine saygısı olan bunu yapmaz zaten aile yaşamına uyan onlara değer veren bir kadının duygu ve düiüncelerini önemseyendir
12 Yorumla- 4 ay
bunu duymak güzel 😊
5 ayErkekle adam arasında ki fark burada ortaya çıkıyor. Her erkek içgüdüsel olarak avcıdır. Fethetmek ister. Fakat adam nefis terbiyesini tamamlamış, tek eşliliğe geçişini tamamlamış erkeklere denir. Sorumluluk bilinci yüksektir adamların ve ilişkisini en ufak riske atmaz.
13 Yorumla- 5 ay
Gerçekten böyle, bir adamla tanışınca farkı anlarsın sende :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evdeki eşinin sohbeti sarmadıgı için samimi gelmediği için yapmacık olduğu için dertleşemediği için her konuda malifet olduğu için ilişki bakımından dersen cinsellikte zevk almadıgı için olabilir bu kadının iç bakımsız olması vajina pis olması kokması ağız kokusu ter gibi şeyler olduğunda olabiliyor kadın iç temizliğine dikkat etmesi gerek erkekler kadını insan görmüyor ki sanki vanilyalı dondurma sanıyor pis koku erkeğin modunu düşürür bakış acısını değiştirir
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayEvet ben zaten asla evlenmiycem gözümde şaheser olarak gördüğüm Sercan kişisinden de ne muameleler gördüm ve beni aldatıyormuş sanırım ve sürekli bana değersiz hissettiriyor düşmanım gibi olan insnalrla iş birliği yapıyormış ve o insnalrın bana attıkları ifitiralara inanıyormuş ve ben nelerle uğraşırekn o kendiisine yazılan kızlarla gönül eğlendiriyormuş ve hatta kendisi de yazılıyormuş ben onu. Aşkından ölürken bu zmana kadar hiçbir erkeğe bakmadığım halde geçmişten beri bir sürü erkek yürüdüğü halde hiçbirine bakmadığım halde bile ve onun aşkından ölürken gördüğüm muamelye bakın kendi flörtleştiği gönül eğlendirdiği kişiler kendisini eğlendirsin bi daha benle muhattap olmasın
01 Yorumla
5 ayAldatmaz … karakter eğitimi ile alakalı bir durum … birinin elini tuttuğunda gözün kimseyi görmez…. Bu kadın erkek fark etmiyor … insanlar ilişkilere beklenti ve menfaat ( maddi veya duygusal menfaat ) bakışı açısıyla bakıyor … şirket sözleşmesi gibi… ama sevgi aşk evlilik doğal bir olgudur esasında… bütünleşmedir…
eğer mevzu bütünleşmek değil ilgi istiyorum ilgi olsun… ise kızlar dışardına ilgiden hoşlanır … erkekler ilgi vermekten hoşlanır derken … odaklanmış değer vermiş olamazsın hayatında ki sevdiğine
02 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle sorumluluk değil aşktan oluşan bir doyum ama doyumsuzca devam etmesi bir ömür
Şuana kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım zaten sevgili olmak için gerçekten hoşuna gitmiş olması aşık olmuş olman gerekir Dış görünüşü de elbette önemli ama benim için komik bir kız olması ve kişiliği karakteri iyi olması gerekiyor ki öyle kızlar da pek yok artık yani ben aldatan insanları anlamıyorum neden aldatırsın neden ben senle artık olmak istemiyorum deyip düzgünce ayrılmazsın karşı tarafı gereksiz yere üzersin eskiden bir kere aldatıldım o da tipimden dolayıydı ama şimdi kendimi geliştirdim ve olgun düşünüyorum sosyal medyada falan bir algı var ne kadar fazla kızla takılırsan o kadar havalısın algısı bu algıyı kırmamız lazım Sadece bir tane kadin bir tane kız bulabilirseniz eğer ve hayatınız boyunca bu insanla sürdürebilirseniz asıl havalı olan şey bu asıl marifet olan şey bu Bu insanı bulmak zor
00 Yorumla
4 ayHer erkek aldatır mı?
Hayır, her erkek aldatır diye bir şey yok. Bu çok yanlış bir genelleme. Aldatma cinsiyetle değil, karakterle ve seçimle ilgilidir. Sadık, vicdanlı ve gerçekten seven çok fazla erkek var. Gerçekten seven ve saygı duyan biri, şartlar zorlaşsa bile aldatmaz. Aldatmayı erkek doğası gibi göstermek hem yanlış hem de aldatmayı normalleştirmektir.
Bir erkek neden aldatma ihtiyacı duyar? Bir erkek “ihtiyacı olduğu için” değil; egosu yüksek olduğu, dürtülerini kontrol edemediği, sorumluluktan kaçtığı ya da ahlaki sınırları zayıf olduğu için aldatır. İlişkide sorun varsa konuşmak yerine kaçmayı seçen kişi aldatır. Bu bir eksikliktir ve karşısındaki insanın suçu değildir.01 Yorumla- 4 ay
Karaktersizliktir onunki
Hiçbir erkek her zaman aldatmaz. Sadakat karakter meselesidir; seviyorsan aklına bile gelmez. Önceki ilişkimde partnerim beni aldatmıştı ve oradan öğrendiğim şey, sadakatsizliğin cinsiyetle değil, karakterle ilgili olduğuydu.
Şimdi ki ilişkimde ise uzun mesafe olmasına rağmen bir kere bile aklımdan aldatmak geçmedi. 1,5 yıl boyunca parça parça yaklaşık 50 gün buluştuk ve her buluşma sonrası, havalimanında ayrılırken hep çöktük, gözyaşlarımızı tutamadık. Ama bütün o duygusal çöküşlere rağmen sevgimiz ve güvenimiz sağlam kaldı. Bu tamamen karakter meselesidir.
11 YorumlaBunun cinsiyeti yok tabiki aldatmak için bir çok sebep olabilir tek bişeyden dolayı olmaz sevgilisi ya da eşi istediği ilgiyi sevgiyi vermiyodur psikolojik olarak iyi değildir sevdiği halde bile aldatan var bunlar ise egolarını tatmin etmek için yapıyor
12 YorumlaPeki her kadın aldatır onuda soralım her erkek de kadın aynı sadece kadınlar aşırı duygusal ve taniktili yıllarca söylenen lafları yüzüne vuruyor unutma da yok dün ne yedin desem ne ya ne yemek yediysem diyip trip yersin ama 5 6 seneki lafı unutmazlar niye böyle ,😀😀😀
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
5 ayHepsi değil ama neredeyse yarısı aldatır. Özgüveni çok yüksek olan zengin ve yakışıklılarda risk biraz daha fazladır çünkü onlara talep çoktur.
12 Yorumla- 5 ay
İş padadan ve tipten çıktıktan sonrası karakter meselesidir. Size karaktersizler denk gelmiş o zaman çok geçmiş olsun, onların yaptığı geneli yansıtmıyor.
İlgi görmek ister, ego tatmini. Sınır koymayı bilmez. Evde/ilişkide boşluk hisseder. Canı sıkılır, sorumluluktan kaçar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil. Seven, saygı duyan adam sınırını bilir. Gerisi bahane.
10 YorumlaKadınlardan bize de bulaştı sanırım sadakatsiz olmak
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ay%10 aldatmayan kesimin varlığına inanıyorum. İnanmak istiyorum.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayHer erkek aldatmaz
Gerçekten insanlar bunu anlamak istemiyor ama aldatmak kişilik meselesidir
Eğer aldatmayacaksa 10 tane kadının içinde olsa yine aldatmaz ama aldatacaksa 1 kadın yeterli20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGüzel kadın sayınız çok fazla olduğundan bir tanesi ile yetinemiyor çoğu erkek. Bu tamamen erkeklik hormonu ve iradesiz karakteri yüzünden oluyor. Tip ve paradan önce karakter konusunda çok seçici olursan senden başkasına gözleri kör olan birini bulabilirsin ama merak etme. Her erkek de bir değil.
011 Yorumla
Cevap sahibi5 ayE yanii eli yüzü düzgün istemek de hakkın tabii ki 🤣 sevgi saygı dadakat gerçekten çok önemli kriterler. Birazcık yaşam tarzı uyumu da önemli tabii ki. Aynı şeylerden zevk alıp birlikte keyifli vakit geçirmeden bir ömür mutlu olmak çok zor.
Cevap sahibi5 ayKafa olarak senden çok da güzel olur ama tipin nedense çok korkutuyor ya sadakat falan dedin ama sende sadık olmayacak ve tehlikeli tip var sjflfjk (sadece yorumdu bu arada öyle biri olmadığını anladım, vurma hemen)
Cevap sahibi5 ayKızmışsın, üzdü. Özür dilerim 🙏🏻💐
Cevap sahibi5 ayYine de o attı mı peki aldatıldın mı peki o yüzden mi sordun bu soruyu?
Cevap sahibi5 ayCanın yanmış belli. Yarana tuz basmak istemem ama acıtsa da söndürmek lazım kendi iyiliğin için artık.
Cevap sahibi5 ayNeyse sen bilirsin zaten süreci nasıl yöneteceğini, ben karışmıyorum. Dikkat et kendine ve hep mutlu ol.
Gizli Üye(30-35)5 ayinsanlara anlat derdini dediğinizde size anlatmazlar.. ama neler yapmak isterdin neler seversin gibi hedeflerini hayallerini birilerine anlatmak isteyebilirler.. bunu da ne yazık ki yeni insanlar sorar... temelde yeni insanlarla tanışma motivasyonu sadece konuşmak olan birinin altında bunlar yatar.
04 Yorumla
Cevap sahibi5 aymotivasyonu aldatma olan aldatır. benim şahsi motivasyonum bu
Cevap sahibi5 ayyeni insanlarla tanışmadaki motivasyonumu ilk yorumda yazdım. sen değişik diyince. açıkladım. aldatmak değil benimki.. ama çoğunluk aldatmaktır.
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Hayır, her erkek aldatmaz; ama karakteri zayıf olan, egosunu doyurmak isteyen ya da boşlukta olanlar ilgi avına çıkar. Bu ihtiyaç çoğu zaman sevgisizlikten değil, doyumsuzluktan doğar.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 ayHer erkek ya da kadın diyelim aldatmaz hayatında eksik olan bir seyler vardır ama öncelikle bunu çözmesi değilse boşanması gerekir hayatını sonra yeniden sekillendire bilir
10 Yorumla
5 ayİlgisiz kalan insan arayışa girer. Daha doğrusu kadın diyelim. Bizim için farketmez ilgi var yok. Evde eşinin yüzüne bakmayan erkek dışarıda fırsat kaçırmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
5 aySeviyordur ama sevdiği kafa dengi değildir. Veya beklediği karşılığı vermiyordur. Ama dürüsttür, düzgün bir kadındır bu yüzden erkek ondan vazgeçemiyordur.
11 Yorumla
5 ayİhmal edilip de ayrılmaya cesareti olmayan herkes aldatır. Tabiki yanlış bir davranış ama temel sebebi ihmal edilmek yani. Sevgilisinde aradığı her şeyi bulabilen biri neden aldatsın ki?
01 Yorumla
5 ayHer erkek aldatmaz, karşı cins kadınlar ile konuşan erkek ise aldatmaya meyillidir. Bence çok açık bir cevap. Aldatmayan erkek zaten kendisini hissettirir.
012 Yorumla- 5 ay
Rol yapanda çok ya
- 5 ay
@zeynep3000 valla rol yapan erkeği anlamayan kadın ya görmezden geliyordur ya da fazla saftır uyanık değildir. Kadınlar hisseder bence. Ben öyleyim bilemiyorum ama bence rol yapmayı beceremiyor erkekler
- 5 ay
Haklısın @BlackWomen126
- 4 ay
benden tavsiye bu hayatta kendinden başka kimseye güvenme. Soğukkanlı ve tetikte ol, akışta kalarak tabi. Çünkü insanoğlu unutma konduramamak gibi bir durum olmamalı.
- 4 ay
Çok teşekkür ederim haklsin
- 4 ay
Psikolok gibisin
- 4 ay
@zeynep3000 İnsan psikolojisi ile ilgiliyim danışmanlık yaptım bir dönem. Teşekkür ederim.
- 4 ay
Ne güzel, sohbet etmek isterim bir gün
- 4 ay
@zeynep3000 Nasip kısmet inşallah
- 4 ay
Teşekkür ederim
5 ayHer erkek aldatır mı sorusu biraz dar görüşlü bir düşünce sorusudur.. Hayır her erkek aldatmaz, başka kadınlarla konuşma ihtiyacı da, ya yalnızlıktan ya da cinsel istekten gelir.
03 Yorumla- 5 ay
Kardeşim, kardeşin, tamam o zaman ayrılsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayİkili ilişkilerde karşı taraftan sıkılan herkes aldatma eğilimi gösterebilir. İlişki onu boğuyor olabilir. Araya soğukluk girmiş olabilir. Bu bir kız içinde geçerli , bir erkek içinde geçerli..
02 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle haklısın. 👍 aradaki heyecan bittiyse , saygı yerlerde dolaşıyor ise ; en güzel ve doğru yol bu zaten. Uzatmak anlamsız kaçar uzatmalarda çünkü sonuç kaçınılmaz..👍
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
4 ayher kadının aldatmayacağı gibi her erkek de aldatmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
5 ayBugüne kadar hiç aldatmadım. Her erkek aldatmaz; çevremde de dürüst, karakterli, sadık birçok arkadaşım var.
13 Yorumla- 4 ay
Daha fazladır ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayAldatmak bir cinsiyet meselesi değildir aldatmak bir karakter meselesidir karakteri bozuk karakteri zayıf karaktersiz insan aldatır
12 Yorumla- 5 ay
Poncik senin yüzün neden bu kadar donuk gözüküyor
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Her kadın aldatır mı? Bir kadın neden başka erkeklerle konuşmaya ihtiyaç duyar? Empati kurmadan içimdekini anlayamazsın.
13 Yorumla- 5 ay
Çoğu kadın aldatilmşş psikolojisi bozuk baba sevgisi görmemiş bazı kadınlar aldatabiliyo arkadaslarim hep eşlerine saygılı aldatma asla yok. - 5 ay
Cinselliğe düşkün doğru düzgün sevilmemiş anne terbiyesi görmemiş erkekte aldatabiliyor. Bir erkeğin vicdanı annesinden geçer.
- 5 ay
Haklisin
Hepsi aldatmaz bence ama doğru kişiye denk gelmek önemli erkeği çöplükte ararsan çöpe denk gelirsin
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ADAM OLAN ALDATMAZ❗
Hayatımda biri varken başka kadınla muhatap olmam, dönüp bakmam bile23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
5 ayYaşa bağlı olarak değişir ama İmkanı ve fırsatı olan erkeklerin çoğunluğu aldatır ama kadınlar aldatma konusunda erkelerin önünde koşmaktadır.
01 Yorumla 3 uzun ilişki "0" aldatma. Sevgilim varken niye aldatayım valla değişik bir yaratık bu insanoğlu ya :D
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayaldatmayan erkekler var , göz çapkınlığı başka şey ama genelde güzel gelenede bakarız , ama bu onu arzulama anlamında değil
04 Yorumla- 5 ay
yani aldatmadan anladığımız önemli , eşinin davranışı ve yaptıkları önemli bilmediğimim için yazabildiğim bu , ayrıntı olursa net yprum yapabiliriz ama yinede sağlıklı olmaz, ama sağa sola bakması ldatmış sayılmadiz dediğim gibi erkek duygu beslemez, hatta sorsan hatırlamaz
- 5 ay
hoşlanmak başka bişey bu aldatma gibi
5 ayBaşka kadınlarla konuşma ihtiyacı duymamız normal bence. İnsanız. Sizin de başka erkeklerle konuşma ihtiyacınız olmaz mı sosyal canlılar değil miyiz?
01 YorumlaBoş konuşuyorsunuz her zaman ki gibi. Her insan bir olamaz
171 Yorumla- 5 ay
ya kes hadi çoğu erkek aldatıyor boş yapma burada melek ayağına yatma
- 5 ay
erkeklerde kötü erkek seçiyor siz önce doğru arkadaş seçmesini öğrenin sonra konuşun
- 5 ay
gidip bcktan püsürden erkeklerle arkadaş olup destekleyenlerde sizsinşz
- 5 ay
gelip burada masum ayağına yatma şimdi yemezler
- 5 ay
bi de saygı diyor senin neyine lan saygı
- 5 ay
yalancı
- 5 ay
sus be onu bile anlamamış
- 5 ay
aldatan arkadaşlarınızı gazlarken iyi dimi
- 5 ay
bilmiyoruz sanıyorsunuz ne bcklar konuştuklarınızı gayet iyi biliyorum
- 5 ay
boş yapma cevap veremedin noldu
- 5 ay
gerçekler battı dimi
- 5 ay
bak hâlâ anlamamış ya kıt 🤣
- 5 ay
sen bi şahıs eklerini falan öğren önce
- 5 ay
akşamdan kalma falan mısın anlayamadın bi türlü
- 5 ay
Neye cevap vericem sen şusun terminatör gibi konuşuyon
https://www.youtube.com/watch?v=bMuA8Nx1DFU - 5 ay
hızıma yetişemiyorsan sıkıntı sendedir
- 5 ay
fazla yavaş olmana şaşmamalı ama Yaşın baya var
- 5 ay
sanada hak vermek lazım
- 5 ay
ee yani kadın haklı konuşmuş
- 5 ay
işte o kadar yüzeyselsiniz
- 5 ay
hâlâ anlamıyor ya bu erkeklerde beyin yerine ne var 🤣🤣
- 5 ay
her insan bir değil diyen sen değil misin lan ne tanımadığın erkeklere melek rolü biçiyon o zaman
- 5 ay
boş yapma
- 5 ay
beyin erkeklerde olmayan bişi seni ciddiye almıyorum
- 5 ay
sen git saçma sapan videolar izle vaktini doldur
- 5 ay
işte ayn böyle devam et BOŞŞŞ BOŞŞŞ İZLE
- 5 ay
hiç açıp bakmaya zahmet etmicem sen kendi kendine oyalan burada
- 5 ay
https://www.youtube.com/watch?v=5_z_Dq3GJA0 seni susturmak çok güzel teşekkürler Allah aşkına sus
- 5 ay
susucam demedim attığın bcktan videolara bakmıyorum dedim
- 5 ay
kendini kazanmış sanma günlerce tartışabilirim ben
- 5 ay
sonunda sen pes edersin
- 5 ay
sen susacan erkek dediğin fazla konuşmaz
- 5 ay
yoksa sen kız mısın
- 5 ay
saygısız olmamı hak etmişsin ki yapıyoruz hak ederken gıkın çıkmadı
- 5 ay
sen çeneni kapat ve toz ol
- 5 ay
defol hadi işine
- 5 ay
hadi ikile toz ol şimdi
- 5 ay
burdaki tek ağlayan ezik sensin
- 5 ay
kendini daga fazla rezil etme
- 5 ay
izlemiyorum kendi kendine izle saçma videolarını işsiz
- 5 ay
fazla çene çalma jigolo artığı seni
- 5 ay
vereyim paranıda kapat çeneni
- 5 ay
seni bedava kullandılar diye mi bu azgınlığın
- 5 ay
kaşsr
- 5 ay
sg varoş
5 ayArtik erkek icin degil kadin icinde ayni seyi dusunuyorum aldatmayan kaldi mi?
Ama bu sorunun cvbini bnde merak ediyorym cok sorfum kendime niye diye20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
4 ayrahatlamazsa yardım etmessen baskasına yazar
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Hemen her erkek aldatır çünkü doyumsuzdurlar hep daha fazlasını isterler tabii istisnalar var illa ki onlara laf yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Yani kadınlar kadar olmasa da aldatanlar vardır illa ki
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayFikrimce bir kısım eşinden istediği tokluğu alamadiginda buna başvurur haklı olarak eşini memnun etmek zorundasın ama bir kısmı da karakter yetmezliği yüzünden bunu yapar
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 ayHer erkek aldatmaz.
Ama bazı kadınlar , aldatılacak zemini farkında olmadan kendi hazırlar.02 Yorumla- 5 ay
Benim neyi öğrendiğimin önemi yok ki.
Ortada olan bir gerçek var.
Gözümü kapatıp mı yaşıyayım.
Olmadı mı diyeceğiz olanları.
Kadınların hepsi böyle değil ki.
Genellemeyi siz yapıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayBilmem her erkek yapmaz bunu belki bir konuda fikrini almak için konuşur başka kadınlarla ya da sohbet etmek içindir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her erkeği bilmem ama adam olan aldatmaz ya arada uçurum var
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBir kadın erkeği boş bırakırsa ve ya ittirip sikarsa başkasına gider
02 Yorumla- 5 ay
Zorundalik diye düşünülen her ilişki eninde sonunda bitiyor. Zorundalik yerine ortak paydayi kullanmak birleştirici olur. Ortak paydadan kaçanlar zaten her zaman geçişe hazır basit kisilerdir
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
5 ayHerkes yapmaz yalan da bazı durumlsr ve istekleri yüzünden yapar
05 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum ams insan oğlu ne diyecek sin ki
- 5 ay
O yüzden kafa yapına uygun biri hayatında olsun
- 5 ay
Hayır ya
5 ayErkeklerin doğasında tek eşlilik yok bence. Yani evet
07 Yorumla- 5 ay
@DefneTheGreat Bu iddianı kanıtlayacağın bir bilimsel/akademik çalışma var mı? Varsa paylaş bilelim. Ha yok, ex'imden darbe yedim, öyle düşünüyorum diyorsan, buna "bilgi" değil, "kuyruk acısı" denir. Şahsi hayal kırıklıklarını evrensel kanun gibi anlatmayı bırak da, önce "genelleme hatası" nedir onu öğren.
Ayrıca bu ithamda bulunanlar, sadık ve dürüst erkekleri sıkıcı bulup köşesinde yalnızlığa mahkum ederken düşünecekti hepsini. - 5 ay
@SaryerliBey34 Bence kelimesinin anlamını bilmeden sadece nefret kusmaya çalışan birisiyle neden tartışmaya girip vaktimi boşa harcayayım
- 5 ay
@DefneTheGreat Bence'yi yanlış kullanan sensin bir de bana mı ahkam kesiyorsun? Günün fıkrası...
Bence kelimesi kişisel zevkler için kullanılır; bir türün biyolojik doğası hakkında hüküm vermek için değil. "Bence yer çekimi yok" dediğinde bu nasıl bir fikir değil cehalet göstergesiyse, "erkek doğasında tek eşlilik yok" demek de öyle. Kanıt sunamayınca "vaktimi harcayamam" diyerek kaçman ise tek bir mantıklı cevabının olmadığının itirafı :D
Aynen, tartışma benle sen. - 5 ay
@SariyerliBey34 aynen kanka çok haklısın. Biraz da gidip başkalarının yorumunda haklı ol hadi, yorma beni
5 ayBence Anlaşılmadığını hissetme
İlgi, takdir veya sevgi eksikliği
Partnerle duygusal bağın zayıflaması
Bazı erkekler duygularını ifade etmekte zorlandığı için bunu konuşmak yerine kaçış yolunu seçer.12 Yorumla- 5 ay
👍👍👍👍👍👍
Gizli Üye(18-24)5 ayYani bilmiyorum aöa çok sinirlendiğim konularda bunlar bence ben konuşmayayım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇeşit olsun. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Doyumsuz insan davranışı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayBaşka bir kadın ile konuşmak aldatmak anlamı taşımaz, hayır her erkek aldatmaz.
00 Yorumla Doğası böyle biyolojik yapı böyle öyle doğmuş tersi olursa zaten gayet olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
5 ayKarakterli seven namuslu olan erkek yapmaz asla kadın da öyle
30 Yorumla
5 ay1 iyle yetinemiyorlarda ondan ama kendilerine yapılsa yeri goğü inletirler ama onlara gelince “Erkeklerin diğasında var” hay ben sizin doğanızı s…..
10 Yorumla
5 ayDoyumsuz olduğu için.
11 Yorumla
5 ayıy eğer asen varken bide ciddiyseniz bakarlarına gittiyse bitmiştir aynılarını yasadım şu an nasıl kurtulcam diye düşünüyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat