• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Her erkek aldatır mı? Bir erkek neden başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyar?

Betbeti
Betbeti Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
415
Yapay Zekaya Sor
Her erkek aldatır mı? Bir erkek neden başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyar?
Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Her erkeğin aldatma potansiyeli var bunu net anlamak gerekir aynı şey kadınlar için de geçerli ama kadınlar için durum erkeklerden biraz farklı bu başka konu.

Artık istediği ilgiyi almadığı, eğlenceli ve meraklı gelmediği, sade ve kolay mantığını strese sokan ve fazla kaygılı ve düşünmesine sebep olan şeylerden bıkmış bulunur. Bunun sebebi bir kadın olursa ve ya böyle düşünürse de hormonları gereği başka kadınlara çekilir, en kolay çözüm bu🤷🏻‍♀️ eğer ilişkide iki taraf da düşüncelerini konuşacak kadar güvenmiyor ise birbirine eğlencesi kaçar, neredeyse azap olur ruhlara. Bu sebeple beyinler, kalpler ve en nihayetinde bedenler anlar ve başka yere gider.

İlişkide bir birinizin ne istediğine dikkat edin. Taraflar birbiri için etmeli böylece her iki taraf memnun kalır. Bencil olursanız ve ya sadece Siz sürekli memnun etmeye çalışırsanız bu sadece bir aldatma olur illa başka bir kadının ve ya erkeğin olmasına gerek yok. Zira onlar (başka bir kadın ve ya erkek) beyin ve kalbin anlaşmasından sonra bedenin o insana yaptığı bir aldatmaca. Çünkü önce ne istediğini ve kiminle hayatını yaşamalı olduğunu anlamalı, kendini tanımalı eğer bunlar varsa o zaman karşı tarafa bakmalı, sorun varsa çözmeye çalışmalı sadece kaçarak kendine ikiyüzlü davranmış olacak.

2
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Sürekli memnun etmeye çalışmak hatasını çok yaptım

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      4 ay

Sadece yanlış insan karşınıza çıktığında Siz normal olanı yapsanız bile, karşınızda olan Size uygun olmadığında yaptığınız şeyler daha fazlasını vermek şeklinde gözüküyor. Allah karşınıza Size layık birini çıkarsın 🙏🏻

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Amin amin senin karşınada😇

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Her erkek aldatmaz. Bu iddia hem kolaycı hem de gerçeği çarpıtan bir genellemedir. Aldatma, cinsiyetten çok karakterle, değerlerle ve sorumluluk bilinciyle ilgilidir. Sadakat bir duygu değil, bilinçli bir tercihtir. Bir erkek fırsat bulduğu hâlde aldatmıyorsa bu, “yapamadığı” için değil istemediği içindir.

Başka kadınlarla konuşma ihtiyacı ise çoğu zaman masum bir iletişim değil, içsel bir boşluğun göstergesidir. İlgi açlığı, onaylanma ihtiyacı, egosunu besleme isteği ya da “hala çekiciyim” kanıtlama çabasıdır. Kendini içeriden güçlü hisseden, kimliğini ilişki dışından onaylatma ihtiyacı duymaz. Sürekli başka kadınların ilgisini arayan biri, aslında kendi değerinden emin değildir.

Burada mesele arzunun varlığı değil, arzuyu yönetebilme becerisidir. Sağlıklı bir karakter, her isteğin peşinden gidilmemesi gerektiğini bilir. Sınır koyabilmek olgunluktur. “Sadece konuşuyorum” bahanesi ise çoğu zaman sorumluluktan kaçmanın süslü bir yoludur. Çünkü niyet masum olsaydı gizleme ihtiyacı da olmazdı.

Karakteri zayıf olan erkek, ilişki içindeki problemlerle yüzleşmek yerine dışarıdan kaçış yolları arar. İletişim kurmak, sorun çözmek, emek vermek zor gelir. Bunun yerine geçici heyecanlara sığınır. Kendi duygularını taşıyacak gücü olmadığı için başkasının ilgisine yaslanır.

Gerçekten güçlü bir erkek için sadakat fedakârlık değildir. Değerlerini korumaktır. Her şeye rağmen değil, her şeyin farkında olarak sadık kalmaktır. Aldatmak bir “erkeklik hali” değil, net bir biçimde irade ve karakter eksikliğidir.

1
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ne kadar güzel ozetlemişsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Öncelikle şunu netleştirelim: Hayır, her erkek aldatmaz. Sadakat bir kişilik meselesidir, cinsiyet değil. Ancak bir erkeğin (veya herhangi birinin) ilişkisi varken başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyması, genellikle mevcut ilişkisindeki bir 'boşluğu' doldurma çabasıdır.

​Bu boşluk bazen ilgi eksikliği, bazen heyecan arayışı, bazen de tamamen kişinin kendi özgüvenini başkalarının onayıyla tazeleme isteğidir. Ancak sebep ne olursa olsun, bu durum sadakatsizliğin ilk adımıdır. Doğru insan, hayatındaki kişiyle olan sorunlarını başkasıyla konuşarak değil, partneriyle çözmeye çalışandır. Kendini bu tür genel kalıplarla üzme; dürüstlük ve sadakat hala var olan değerler."

4
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Yorumunuz güzelliği pekiiiiii

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Minnoşlara bak bir taneyle yetinemiyorlarmış, beklediği karşılığı alamıyorlarmış, boş bırakılmışlar, sıkılmışlar... Mutlu olmadığınızı iddia ettiğiniz bitirecek cesaretiniz niye yok ilgi arsızları? Bi testosteron öğrenmişler altını dolduramadıkları her bilgiye testosteron diyorlar, fizyoloji bilmesek inanacağız. Bu kadar zor olmamalı ya "Bende ahlak, namus, şeref yok." demek.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

İddia ettiğinizi*

Yorumla
    • Alpeliuss
      Alpeliuss
      2 ay

Katılıyorum

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      2 ay

Haklisin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Bu soru çoook kişisel bir yara aslında, seni anlıyorum gerçekten 💔 İnsan böyle şeyleri düşündükçe içi sıkılıyor. Ama her erkek aldatır diye bir şey yok, genelleme çok haksız olur 🙅‍♀️

Bazı erkekler egosunu tatmin etmek, beğenilme hissini canlı tutmak, ilişkide eksik hissettiği konuları doldurmak ya da duygusal olarak olgunlaşmadığı için başka kadınlarla yazma ihtiyacı duyabiliyor. Bu tamamen onun karakteri ve sınırlarıyla alakalı, senin değerinle değil ✨

Sağlıklı bir ilişkide partner zaten dışarıdan onay aramaz, çünkü sevildiğini ve değer gördüğünü bilir. O yüzden mesele “kadınlar” değil, o erkeğin kendisi aslında. Sen bu konuda neler yaşadın, şu an hayatında böyle biri var mı, yoksa geçmişten mi geldi bu soru? 💬🧠

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

102

Cevap

• Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Her erkeğin aldatacağını düşünmüyorum

1
    4 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Tabi çoğu hepsi olamazda

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Etrafımda çoğu kadın bundan sikayetci

Yorumla
    • Ritchson m
      Ritchson
      5 ay

Kadınlar da çok fena

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Fena olan vr

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

karaktersizler aldatır

1
    1 Yorumla
    • Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      5 ay

Rica etsem şu soruma yorum atabilir misin? Kötülük yapana kötülük yapar mısın? ↗

• Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Çok eşliliği üstünlük ve marifet sanan, erkeklere tek eşliliği yakıştırayamayan insanların en büyük avuntusu “her erkek aldatır” yalanıdır. Bizim erkeklerimizde aldatmanın çok yaygın olmasının sebebi erkeğe tek eşliliği yakıştıramamaları, birden fazla kadına sahip olmakla ego tatmini yapmaları. Seven erkek aldatmaz çünkü vicdanı rahat etmez eşine ve çocuklarına üzülür onları üzecek bir şey yapmaz istemez. Saygısı olan erkek sevmese de aldatmaz. Aldatan erkek de, kadın da bana göre eşinden sıkıldığı için aldatır. Türk erkeklerinde aldatmanın aşırı yaygın olması çok eşliliği üstünlük sanmaları. Bunu konuşmalarından anlıyoruz.

2
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Sıkılan boşansin

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      5 ay

Bence de ama düzenlerini bozmak istemiyorlar

• DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay

Aldatma sadece cinsiyetle ilgili bir durum değildir; kişinin karakteri, ilişkisi, değerleri ve yaşadığı duygusal ihtiyaçlar da önemli rol oynar. Yani, her erkek aldatmaz, çünkü her insan farklıdır. Bu durum da bireyseldir ve birçok faktöre dayanabilir. Bazı erkekler, duygusal boşluk, özgüven eksikliği veya ilişkisinde bir şeylerin eksik olduğunu hissettikleri için başka kadınlarla iletişim kurma ihtiyacı duyabilir. Bazen de sadece heyecan arayışı olabilir. Ancak, bunun doğru ya da yanlış olduğuna karar vermek, duruma ve kişisel değerlere bağlıdır.

2
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Duruma mi. Yanlış işte ilgisiz kadın varsa ayrıl gitsin ilgisiz adam varsa ayrıl ondan sonra görüş insanlarla

Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

her erkek aldatmaz bu biraz insanın kişiliğine karakterine ahlakına bağlı bir durum bir insan sadakatsizse bunun onun yapısındaki ahlaki değer eksikliğinden yetişme tarzından, kendine saygısı olan bunu yapmaz zaten aile yaşamına uyan onlara değer veren bir kadının duygu ve düiüncelerini önemseyendir

1
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Çok doğru bi anlık sinirle yazdım ama guvenilir erkeklerde var

Yorumla
    • İnce_Memed
      İnce_Memed
      4 ay

bunu duymak güzel 😊

Yorumla
  • AvrupadanTurk
    AvrupadanTurk Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Erkekle adam arasında ki fark burada ortaya çıkıyor. Her erkek içgüdüsel olarak avcıdır. Fethetmek ister. Fakat adam nefis terbiyesini tamamlamış, tek eşliliğe geçişini tamamlamış erkeklere denir. Sorumluluk bilinci yüksektir adamların ve ilişkisini en ufak riske atmaz.

1
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ne guzel yazdin

Yorumla
    • AvrupadanTurk
      AvrupadanTurk
      5 ay

Gerçekten böyle, bir adamla tanışınca farkı anlarsın sende :)

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Kismet

Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evdeki eşinin sohbeti sarmadıgı için samimi gelmediği için yapmacık olduğu için dertleşemediği için her konuda malifet olduğu için ilişki bakımından dersen cinsellikte zevk almadıgı için olabilir bu kadının iç bakımsız olması vajina pis olması kokması ağız kokusu ter gibi şeyler olduğunda olabiliyor kadın iç temizliğine dikkat etmesi gerek erkekler kadını insan görmüyor ki sanki vanilyalı dondurma sanıyor pis koku erkeğin modunu düşürür bakış acısını değiştirir

1
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Ay bu konular hiç hoş değil böyle olması kadınların

Yorumla
    • KaRTaL_27
      KaRTaL_27
      4 ay

maalesef böyle olan çok var uydurmuyorum tecrübe ve sonuçta erkekleri tanıyorum anlatıyorlar bir çok sebep var aslında kafanı yorma gidenin yolu açık olsun

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Sagol

Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.

Evet ben zaten asla evlenmiycem gözümde şaheser olarak gördüğüm Sercan kişisinden de ne muameleler gördüm ve beni aldatıyormuş sanırım ve sürekli bana değersiz hissettiriyor düşmanım gibi olan insnalrla iş birliği yapıyormış ve o insnalrın bana attıkları ifitiralara inanıyormuş ve ben nelerle uğraşırekn o kendiisine yazılan kızlarla gönül eğlendiriyormuş ve hatta kendisi de yazılıyormuş ben onu. Aşkından ölürken bu zmana kadar hiçbir erkeğe bakmadığım halde geçmişten beri bir sürü erkek yürüdüğü halde hiçbirine bakmadığım halde bile ve onun aşkından ölürken gördüğüm muamelye bakın kendi flörtleştiği gönül eğlendirdiği kişiler kendisini eğlendirsin bi daha benle muhattap olmasın

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ah kıyamam yaa

Yorumla
  • SirPolyglot
    SirPolyglot Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Aldatmaz … karakter eğitimi ile alakalı bir durum … birinin elini tuttuğunda gözün kimseyi görmez…. Bu kadın erkek fark etmiyor … insanlar ilişkilere beklenti ve menfaat ( maddi veya duygusal menfaat ) bakışı açısıyla bakıyor … şirket sözleşmesi gibi… ama sevgi aşk evlilik doğal bir olgudur esasında… bütünleşmedir…

eğer mevzu bütünleşmek değil ilgi istiyorum ilgi olsun… ise kızlar dışardına ilgiden hoşlanır … erkekler ilgi vermekten hoşlanır derken … odaklanmış değer vermiş olamazsın hayatında ki sevdiğine

0
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

İlgi alamayan kadında aldatiyo önemli olan karşılıklı birbirini maddi manevi tatmin etmek

Yorumla
    • SirPolyglot
      SirPolyglot
      5 ay

Kesinlikle sorumluluk değil aşktan oluşan bir doyum ama doyumsuzca devam etmesi bir ömür

Yorumla
  • Alpeliuss
    Alpeliuss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    2 ay

Şuana kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım zaten sevgili olmak için gerçekten hoşuna gitmiş olması aşık olmuş olman gerekir Dış görünüşü de elbette önemli ama benim için komik bir kız olması ve kişiliği karakteri iyi olması gerekiyor ki öyle kızlar da pek yok artık yani ben aldatan insanları anlamıyorum neden aldatırsın neden ben senle artık olmak istemiyorum deyip düzgünce ayrılmazsın karşı tarafı gereksiz yere üzersin eskiden bir kere aldatıldım o da tipimden dolayıydı ama şimdi kendimi geliştirdim ve olgun düşünüyorum sosyal medyada falan bir algı var ne kadar fazla kızla takılırsan o kadar havalısın algısı bu algıyı kırmamız lazım Sadece bir tane kadin bir tane kız bulabilirseniz eğer ve hayatınız boyunca bu insanla sürdürebilirseniz asıl havalı olan şey bu asıl marifet olan şey bu Bu insanı bulmak zor

0
    0 Yorumla
  • yourqueen_61
    yourqueen_61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

Her erkek aldatır mı?
    Hayır, her erkek aldatır diye bir şey yok. Bu çok yanlış bir genelleme. Aldatma cinsiyetle değil, karakterle ve seçimle ilgilidir. Sadık, vicdanlı ve gerçekten seven çok fazla erkek var. Gerçekten seven ve saygı duyan biri, şartlar zorlaşsa bile aldatmaz. Aldatmayı erkek doğası gibi göstermek hem yanlış hem de aldatmayı normalleştirmektir.

Bir erkek neden aldatma ihtiyacı duyar? Bir erkek “ihtiyacı olduğu için” değil; egosu yüksek olduğu, dürtülerini kontrol edemediği, sorumluluktan kaçtığı ya da ahlaki sınırları zayıf olduğu için aldatır. İlişkide sorun varsa konuşmak yerine kaçmayı seçen kişi aldatır. Bu bir eksikliktir ve karşısındaki insanın suçu değildir.

0
    1 Yorumla
    • yourqueen_61
      yourqueen_61
      4 ay

Karaktersizliktir onunki

Yorumla
  • XNeganx
    XNeganx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    5 ay

Hiçbir erkek her zaman aldatmaz. Sadakat karakter meselesidir; seviyorsan aklına bile gelmez. Önceki ilişkimde partnerim beni aldatmıştı ve oradan öğrendiğim şey, sadakatsizliğin cinsiyetle değil, karakterle ilgili olduğuydu.

Şimdi ki ilişkimde ise uzun mesafe olmasına rağmen bir kere bile aklımdan aldatmak geçmedi. 1,5 yıl boyunca parça parça yaklaşık 50 gün buluştuk ve her buluşma sonrası, havalimanında ayrılırken hep çöktük, gözyaşlarımızı tutamadık. Ama bütün o duygusal çöküşlere rağmen sevgimiz ve güvenimiz sağlam kaldı. Bu tamamen karakter meselesidir.

1
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Ya ne güzel sevmişsindir çok güzel çok az sizin gibiler

Yorumla
  • gulsh
    gulsh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 43%
    5 ay

Bunun cinsiyeti yok tabiki aldatmak için bir çok sebep olabilir tek bişeyden dolayı olmaz sevgilisi ya da eşi istediği ilgiyi sevgiyi vermiyodur psikolojik olarak iyi değildir sevdiği halde bile aldatan var bunlar ise egolarını tatmin etmek için yapıyor

1
    2 Yorumla
    • ceza2
      ceza2
      5 ay

Evet doğru sevgi eksikliği ya da farklı zevkler sebep olabilir. Ego için sanmıyorum.

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

İlgi manyağıyim ben öyle güzel severim ki bazıları karaktersiz

Yorumla
  • Fatih49
    Fatih49 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 45%
    5 ay

Peki her kadın aldatır onuda soralım her erkek de kadın aynı sadece kadınlar aşırı duygusal ve taniktili yıllarca söylenen lafları yüzüne vuruyor unutma da yok dün ne yedin desem ne ya ne yemek yediysem diyip trip yersin ama 5 6 seneki lafı unutmazlar niye böyle ,😀😀😀

0
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Çünkü anamizi belliyolar kırılgan varlıklarız. Çoğu kadın duygusal. tek o o olmazsam yaşayamam ve ondan başkasına teslim olmam kafasında her kadın aldatmaz her erkekte aldatmaz ama. aldatmayan erkek 10 kişiden 1 se aldatmayan kadın 10 kişiden 7

Yorumla
    • Fatih49
      Fatih49
      4 ay

AA ciddimisin bayan çoğu kadın aldatıyor

Yorumla
    • Alpeliuss
      Alpeliuss
      2 ay

Bayan siz algıda seçicilik yapıyorsunuz insan doğası gereği çok eşli bir varlık her ne kadar eşiniz size senden başkasını gözüm görmüyor dese de hormonlar, ve Evrimsel süreçten kalmış içgüdüler ve ilkel dürtülerimiz bizim elimizde değil

Yorumla
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.

Hepsi değil ama neredeyse yarısı aldatır. Özgüveni çok yüksek olan zengin ve yakışıklılarda risk biraz daha fazladır çünkü onlara talep çoktur.

1
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Konu zengini geçti artık bes parasiz tipsizler bile aldatıyor

Yorumla
    • thepesimist
      thepesimist
      5 ay

İş padadan ve tipten çıktıktan sonrası karakter meselesidir. Size karaktersizler denk gelmiş o zaman çok geçmiş olsun, onların yaptığı geneli yansıtmıyor.

Yorumla
  • MahremRuh
    MahremRuh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay

İlgi görmek ister, ego tatmini. Sınır koymayı bilmez. Evde/ilişkide boşluk hisseder. Canı sıkılır, sorumluluktan kaçar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil. Seven, saygı duyan adam sınırını bilir. Gerisi bahane.

1
    0 Yorumla
  • VonRomeo
    VonRomeo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Kadınlardan bize de bulaştı sanırım sadakatsiz olmak

1
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Önce erkekler sadakatsizdi her erkek değil etrafımdaki çoğu kadın aldatiliyo

Yorumla
    • VonRomeo
      VonRomeo
      5 ay

Tamam

Yorumla
  • MürdümKadife
    MürdümKadife Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

%10 aldatmayan kesimin varlığına inanıyorum. İnanmak istiyorum.

1
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

İnan bakalım vardır illaki

Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Her erkek aldatmaz
    Gerçekten insanlar bunu anlamak istemiyor ama aldatmak kişilik meselesidir
    Eğer aldatmayacaksa 10 tane kadının içinde olsa yine aldatmaz ama aldatacaksa 1 kadın yeterli

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Güzel kadın sayınız çok fazla olduğundan bir tanesi ile yetinemiyor çoğu erkek. Bu tamamen erkeklik hormonu ve iradesiz karakteri yüzünden oluyor. Tip ve paradan önce karakter konusunda çok seçici olursan senden başkasına gözleri kör olan birini bulabilirsin ama merak etme. Her erkek de bir değil.

0
    11 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Para beraber çalışırız elde ederiz sadık olsun bide eli yüzü düzgün yeterli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

E yanii eli yüzü düzgün istemek de hakkın tabii ki 🤣 sevgi saygı dadakat gerçekten çok önemli kriterler. Birazcık yaşam tarzı uyumu da önemli tabii ki. Aynı şeylerden zevk alıp birlikte keyifli vakit geçirmeden bir ömür mutlu olmak çok zor.

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Evet beraber sohbet edip gezip ufak şeylere mutlu olmak onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kafa olarak senden çok da güzel olur ama tipin nedense çok korkutuyor ya sadakat falan dedin ama sende sadık olmayacak ve tehlikeli tip var sjflfjk (sadece yorumdu bu arada öyle biri olmadığını anladım, vurma hemen)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kızmışsın, üzdü. Özür dilerim 🙏🏻💐

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ben sadigim bir kisiyse ömrümü veririm ona dışarı adım atma dedi atmadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Yine de o attı mı peki aldatıldın mı peki o yüzden mi sordun bu soruyu?

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Bu yuzden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Canın yanmış belli. Yarana tuz basmak istemem ama acıtsa da söndürmek lazım kendi iyiliğin için artık.

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Haklisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Neyse sen bilirsin zaten süreci nasıl yöneteceğini, ben karışmıyorum. Dikkat et kendine ve hep mutlu ol.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

insanlara anlat derdini dediğinizde size anlatmazlar.. ama neler yapmak isterdin neler seversin gibi hedeflerini hayallerini birilerine anlatmak isteyebilirler.. bunu da ne yazık ki yeni insanlar sorar... temelde yeni insanlarla tanışma motivasyonu sadece konuşmak olan birinin altında bunlar yatar.

0
    4 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Çok degisik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

motivasyonu aldatma olan aldatır. benim şahsi motivasyonum bu

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Aldatmakmi motivasyonun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

yeni insanlarla tanışmadaki motivasyonumu ilk yorumda yazdım. sen değişik diyince. açıkladım. aldatmak değil benimki.. ama çoğunluk aldatmaktır.

Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Hayır, her erkek aldatmaz; ama karakteri zayıf olan, egosunu doyurmak isteyen ya da boşlukta olanlar ilgi avına çıkar. Bu ihtiyaç çoğu zaman sevgisizlikten değil, doyumsuzluktan doğar.

3
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Kesinlikle doyumsuzluk

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

Her erkek ya da kadın diyelim aldatmaz hayatında eksik olan bir seyler vardır ama öncelikle bunu çözmesi değilse boşanması gerekir hayatını sonra yeniden sekillendire bilir

1
    0 Yorumla
  • İskender_paşa
    İskender_paşa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 86 , eic 100%
    5 ay

İlgisiz kalan insan arayışa girer. Daha doğrusu kadın diyelim. Bizim için farketmez ilgi var yok. Evde eşinin yüzüne bakmayan erkek dışarıda fırsat kaçırmaz.

1
    0 Yorumla
  • Andrews_Garden
    Andrews_Garden Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.

Seviyordur ama sevdiği kafa dengi değildir. Veya beklediği karşılığı vermiyordur. Ama dürüsttür, düzgün bir kadındır bu yüzden erkek ondan vazgeçemiyordur.

1
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Bu buyuyememislik ozaman ayrılacak başkasına gidecek

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

İhmal edilip de ayrılmaya cesareti olmayan herkes aldatır. Tabiki yanlış bir davranış ama temel sebebi ihmal edilmek yani. Sevgilisinde aradığı her şeyi bulabilen biri neden aldatsın ki?

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Aldatabilirs sevgilisinden arasigi herkes var gözü disarda alışkın belki sevilme ihtiyacı duyuyo

Yorumla
  • BlackWomen126
    BlackWomen126 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 101%
    5 ay

Her erkek aldatmaz, karşı cins kadınlar ile konuşan erkek ise aldatmaya meyillidir. Bence çok açık bir cevap. Aldatmayan erkek zaten kendisini hissettirir.

0
    12 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      5 ay

Rol yapanda çok ya

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Hissedemeyen kadınlar var bide kalpte 2 3 kişi barindiran

Yorumla
    • BlackWomen126
      BlackWomen126
      5 ay

@zeynep3000 valla rol yapan erkeği anlamayan kadın ya görmezden geliyordur ya da fazla saftır uyanık değildir. Kadınlar hisseder bence. Ben öyleyim bilemiyorum ama bence rol yapmayı beceremiyor erkekler

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ben konduraamiştim safliktan olabilir

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      5 ay

Haklısın @BlackWomen126

Yorumla
    • BlackWomen126
      BlackWomen126
      4 ay

benden tavsiye bu hayatta kendinden başka kimseye güvenme. Soğukkanlı ve tetikte ol, akışta kalarak tabi. Çünkü insanoğlu unutma konduramamak gibi bir durum olmamalı.

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      4 ay

Çok teşekkür ederim haklsin

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      4 ay

Psikolok gibisin

Yorumla
    • BlackWomen126
      BlackWomen126
      4 ay

@zeynep3000 İnsan psikolojisi ile ilgiliyim danışmanlık yaptım bir dönem. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      4 ay

Ne güzel, sohbet etmek isterim bir gün

Yorumla
    • BlackWomen126
      BlackWomen126
      4 ay

@zeynep3000 Nasip kısmet inşallah

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      4 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Her erkek aldatır mı sorusu biraz dar görüşlü bir düşünce sorusudur.. Hayır her erkek aldatmaz, başka kadınlarla konuşma ihtiyacı da, ya yalnızlıktan ya da cinsel istekten gelir.

0
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ozaman ayrılmak kardeşim ihtiyaç duyuyosa

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ayrilacak

Yorumla
    • SakinBirPanda
      SakinBirPanda
      5 ay

Kardeşim, kardeşin, tamam o zaman ayrılsın.

Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

İkili ilişkilerde karşı taraftan sıkılan herkes aldatma eğilimi gösterebilir. İlişki onu boğuyor olabilir. Araya soğukluk girmiş olabilir. Bu bir kız içinde geçerli , bir erkek içinde geçerli..

0
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Soğuma. olunca soyluycek işte zaten bu nedenler itiyor bitirmek çok sağlıklı böyle durumda sonra istediğinle yat

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      5 ay

Kesinlikle haklısın. 👍 aradaki heyecan bittiyse , saygı yerlerde dolaşıyor ise ; en güzel ve doğru yol bu zaten. Uzatmak anlamsız kaçar uzatmalarda çünkü sonuç kaçınılmaz..👍

Yorumla
  • sadeceturkcugenc
    sadeceturkcugenc Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.

her kadının aldatmayacağı gibi her erkek de aldatmaz.

1
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.

Bugüne kadar hiç aldatmadım. Her erkek aldatmaz; çevremde de dürüst, karakterli, sadık birçok arkadaşım var.

1
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Valaha maşallah 10 kişiden 2 si aldatmiyosa birisi sensin

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      4 ay

Daha fazladır ya

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Yok yok

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Aldatmak bir cinsiyet meselesi değildir aldatmak bir karakter meselesidir karakteri bozuk karakteri zayıf karaktersiz insan aldatır

1
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Aynen oleeee

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      5 ay

Poncik senin yüzün neden bu kadar donuk gözüküyor

Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.

Her kadın aldatır mı? Bir kadın neden başka erkeklerle konuşmaya ihtiyaç duyar? Empati kurmadan içimdekini anlayamazsın.

1
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Çoğu kadın aldatilmşş psikolojisi bozuk baba sevgisi görmemiş bazı kadınlar aldatabiliyo arkadaslarim hep eşlerine saygılı aldatma asla yok.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Cinselliğe düşkün doğru düzgün sevilmemiş anne terbiyesi görmemiş erkekte aldatabiliyor. Bir erkeğin vicdanı annesinden geçer.

• Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Haklisin

• loveliyy
    loveliyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    5 ay

Hepsi aldatmaz bence ama doğru kişiye denk gelmek önemli erkeği çöplükte ararsan çöpe denk gelirsin

2
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Çöplük ne alaka Canım sonra dan tanuyon

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

ADAM OLAN ALDATMAZ❗
    Hayatımda biri varken başka kadınla muhatap olmam, dönüp bakmam bile

2
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Ne kadar güzel

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      4 ay

Olması gereken😅Bile bile başkasına bakmakta aldatmak

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Aynen öyle haklisin

Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Yaşa bağlı olarak değişir ama İmkanı ve fırsatı olan erkeklerin çoğunluğu aldatır ama kadınlar aldatma konusunda erkelerin önünde koşmaktadır.

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ciiddenmi etrafımda aldatan kadın görmedim ki

Yorumla
  • Kaelys
    Kaelys Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 100%
    5 ay

3 uzun ilişki "0" aldatma. Sevgilim varken niye aldatayım valla değişik bir yaratık bu insanoğlu ya :D

0
    3 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Oo sen bir ilksin ya

Yorumla
    • Kaelys
      Kaelys
      5 ay

Sanmıyorum yani zor bir şey değil sevdiğin biri varken başkasının umrunda olmaması bence. Gerçi imparatorluklar yıkıldı milletin uckuru yüzünden tarih boyunca 😄

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Hahahahah

Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

aldatmayan erkekler var , göz çapkınlığı başka şey ama genelde güzel gelenede bakarız , ama bu onu arzulama anlamında değil

0
    4 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Tuhaf aldatmayan denk gelmiyo

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      5 ay

yani aldatmadan anladığımız önemli , eşinin davranışı ve yaptıkları önemli bilmediğimim için yazabildiğim bu , ayrıntı olursa net yprum yapabiliriz ama yinede sağlıklı olmaz, ama sağa sola bakması ldatmış sayılmadiz dediğim gibi erkek duygu beslemez, hatta sorsan hatırlamaz

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Bir sevdgi varken başkasından hoslanmasi saçmalık degilmi

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      5 ay

hoşlanmak başka bişey bu aldatma gibi

Yorumla
  • EumikJüleüo
    EumikJüleüo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duymamız normal bence. İnsanız. Sizin de başka erkeklerle konuşma ihtiyacınız olmaz mı sosyal canlılar değil miyiz?

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Ne alaka 5 yıllık evlilikte nisanlilikta çalışırken bile müşterilerle kasiyerlik yaparken para üstü verirken 80 tl iyi günler demek dışında bi söz konuşmadım ben böyle sadakam karşımdaki öyle olacak he bunu haketmiyo şu an bende bin mislini yapardim ama karakterim el vermiyo

Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Boş konuşuyorsunuz her zaman ki gibi. Her insan bir olamaz

1
    71 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Çok dolu konuşuyorsan konuş dinleyelim hayatıma giren her erkek başka kadınla yazismasini yakaladim

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Yani seçtiğin kişi sana böyle yapıyorsa bedeli de sana sorulur sonuçta herkesi bu yüzden itham altında bırakamazsın o zaman Türkiyede kaç tane hayat kadını var herkesi öyle mi görelim

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Bedeli neden bana sorulacak kardeşim. Kör kütük aşık adam bana b en evlenme dusunmezken evlilik hayali kurup beni de en sonunda ikna edip nisanlilikta iki aile sorunları oldu diye aldattmis ozaman deki yoruldum bitir demi

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Sonuç olarak kabul eden sensin kötü insana denk gelmişsin herkesi suçlamak nedir bu durumda cahillik oluyor o kişiye söyle bunları Allah bir gün hesabını sorar merak etme

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Kabul eden degilde herşeyden habersiz 4 yıl geçiren kadın desen daha doğru olur.

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyebilirim

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Birinin neler yaşadığı geçtiği yollardan gecmeden bilmeden cahil deme

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ben o konuda cahil olduğunu düşünüyorum hala herkes eski sevgilin olamaz

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

ya kes hadi çoğu erkek aldatıyor boş yapma burada melek ayağına yatma

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Saygılı ol gidip en şerefsizini seçip boş edebiyat yapan sizsiniz sen seçmiyor musun erkeği sende de suç var canım canım konuşma aw

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

erkeklerde kötü erkek seçiyor siz önce doğru arkadaş seçmesini öğrenin sonra konuşun

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

gidip bcktan püsürden erkeklerle arkadaş olup destekleyenlerde sizsinşz

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ne erkeği olm ne diyon :D

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

gelip burada masum ayağına yatma şimdi yemezler

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

bi de saygı diyor senin neyine lan saygı

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

yalancı

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sus be onu bile anlamamış

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

aldatan arkadaşlarınızı gazlarken iyi dimi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

bilmiyoruz sanıyorsunuz ne bcklar konuştuklarınızı gayet iyi biliyorum

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ne kullanıyorsan bilmiyorum da fazla bonzai çekme kafa yapmış ayrıca her hesabında herkesle tartışıyorsun şizofreni tanısı var

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ne konuşuyormuşum :D

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

boş yapma cevap veremedin noldu

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

gerçekler battı dimi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

bak hâlâ anlamamış ya kıt 🤣

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sen bi şahıs eklerini falan öğren önce

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

akşamdan kalma falan mısın anlayamadın bi türlü

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Neye cevap vericem sen şusun terminatör gibi konuşuyon

https://www.youtube.com/watch?v=bMuA8Nx1DFU

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

hızıma yetişemiyorsan sıkıntı sendedir

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

fazla yavaş olmana şaşmamalı ama Yaşın baya var

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sanada hak vermek lazım

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

ee yani kadın haklı konuşmuş

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ne gazlaması sen delirmişsin arkadaşım yok zaten hahahah ayrıca eski arkadaşlarımla da ilişkileri hakkında hiç konuşmadık konuşmayız bana ne milletin ilişkisinden kim sana bu şekil davrandı ona zırla bana değil :D

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

işte o kadar yüzeyselsiniz

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

hâlâ anlamıyor ya bu erkeklerde beyin yerine ne var 🤣🤣

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

her insan bir değil diyen sen değil misin lan ne tanımadığın erkeklere melek rolü biçiyon o zaman

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

boş yapma

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Senle tartışmayacağım çünkü beynin yok maalesef üzgünüm :D

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

beyin erkeklerde olmayan bişi seni ciddiye almıyorum

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sen git saçma sapan videolar izle vaktini doldur

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

https://www.youtube.com/shorts/_KJBN8eQ1gI

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

işte ayn böyle devam et BOŞŞŞ BOŞŞŞ İZLE

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

hiç açıp bakmaya zahmet etmicem sen kendi kendine oyalan burada

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

https://www.youtube.com/watch?v=5_z_Dq3GJA0 seni susturmak çok güzel teşekkürler Allah aşkına sus

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

susucam demedim attığın bcktan videolara bakmıyorum dedim

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

kendini kazanmış sanma günlerce tartışabilirim ben

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sonunda sen pes edersin

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Susacaksın

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sen susacan erkek dediğin fazla konuşmaz

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

yoksa sen kız mısın

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Fazla saygısızlık yapmaya devam edecek misin yoksa susacak mısın

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

saygısız olmamı hak etmişsin ki yapıyoruz hak ederken gıkın çıkmadı

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sen çeneni kapat ve toz ol

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Sktr gt silkmym o 90lık nene sıfatını

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

defol hadi işine

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Sana kimden doğdun diye sormadım sus dedim

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Annen belli olsaydı konuştuğun laflara dikkat ederdin herhalde o kadar dillendirilmiş ki bilinç altında kalmış bunlar üzüldüm umarım anneni bulursun ama shdh neyse hadi sus

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

hadi ikile toz ol şimdi

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Aglayabilirsin de ötede ağla hadi bakim

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

burdaki tek ağlayan ezik sensin

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

kendini daga fazla rezil etme

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

youtube.com/shorts/5qDPhyxYSwo?si=1i7_MfBNBRXDRapg

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

izlemiyorum kendi kendine izle saçma videolarını işsiz

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Puhahahah kendini akıllı sanıyor sen kimsin ki böyle konuşuyorsun adamın ya haberin olmaz şimdi engelliyim de az sus ors karılar gibi susmadın gitti

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

fazla çene çalma jigolo artığı seni

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

vereyim paranıda kapat çeneni

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

seni bedava kullandılar diye mi bu azgınlığın

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Hala konuşuyor neyse senin ağzının yayinı skym susmadın bi

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

kaşsr

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Ağzı doluyken konuşuyor garip demek fazla genişletmişler neyse engellendin

Yorumla
    • ConejoEstrella
      ConejoEstrella
      5 ay

sg varoş

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

@ConejoEstrella hahaha harikasin yerim seniiii.22 yaşında erkekleri bu kadar çözmüş olmana mi sevineyim yoksa erkeklerden erkenden nefret etmis olmana mi üzüleyim bilemedim öpülüyosun🥰🥰🥰

Yorumla
  • Mervegül_1
    Mervegül_1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    5 ay

Artik erkek icin degil kadin icinde ayni seyi dusunuyorum aldatmayan kaldi mi?
    Ama bu sorunun cvbini bnde merak ediyorym cok sorfum kendime niye diye

2
    0 Yorumla
  • 34revolver
    34revolver Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.

rahatlamazsa yardım etmessen baskasına yazar

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Nr diyon yaaaaaaa

Yorumla
  • Nzlsslm
    Nzlsslm Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı.

Hemen her erkek aldatır çünkü doyumsuzdurlar hep daha fazlasını isterler tabii istisnalar var illa ki onlara laf yok

0
    0 Yorumla
  • Davidca m
    Davidca Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.

Yani kadınlar kadar olmasa da aldatanlar vardır illa ki

0
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Erkekler daha çok aldatiyo etrafta madur okdr kadın var çocukları ile evde ve adam disarda karılarla neyin muhabbetini yapiyon kardesim

Yorumla
    • Davidca m
      Davidca
      4 ay

Kadınlar işin o’lupuğunu biliyor erkekler de benim karım yapmaz yaşatmam benden korkar düşüncesiyle geziyor halbuki kadınlar umursamıyor kadın onun bunun altında inleyip geziyor. Sana anlatacağım çok şey var tecrübeyle sabit de neyse burdan olmaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Fikrimce bir kısım eşinden istediği tokluğu alamadiginda buna başvurur haklı olarak eşini memnun etmek zorundasın ama bir kısmı da karakter yetmezliği yüzünden bunu yapar

0
    2 Yorumla
    • loveliyy
      loveliyy
      5 ay

Hayır tek kişiden sıkılıyorlar değişiklik arıyorlar olay bu ama tabi karısı da değişiklik ararsa havlamayacaklar orası ayrı

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Tamamen kpnu farklı burdan anlatmiyim

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Her erkek aldatmaz.
    Ama bazı kadınlar , aldatılacak zemini farkında olmadan kendi hazırlar.

0
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

40 yaşına gelip bunu mu öğrendin kadınlarla ilgili

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      5 ay

Benim neyi öğrendiğimin önemi yok ki.
      Ortada olan bir gerçek var.
      Gözümü kapatıp mı yaşıyayım.
      Olmadı mı diyeceğiz olanları.
      Kadınların hepsi böyle değil ki.
      Genellemeyi siz yapıyorsunuz

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bilmem her erkek yapmaz bunu belki bir konuda fikrini almak için konuşur başka kadınlarla ya da sohbet etmek içindir

0
    0 Yorumla
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Her erkeği bilmem ama adam olan aldatmaz ya arada uçurum var

0
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Öyle valla

Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bir kadın erkeği boş bırakırsa ve ya ittirip sikarsa başkasına gider

0
    2 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Bu doğru bekarken ama kadın yaşamak zorunda değil bazı seyleri

Yorumla
    • babacan5255
      babacan5255
      5 ay

Zorundalik diye düşünülen her ilişki eninde sonunda bitiyor. Zorundalik yerine ortak paydayi kullanmak birleştirici olur. Ortak paydadan kaçanlar zaten her zaman geçişe hazır basit kisilerdir

Yorumla
  • kadınımkolesi843
    kadınımkolesi843 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.

Herkes yapmaz yalan da bazı durumlsr ve istekleri yüzünden yapar

0
    5 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Sacma

Yorumla
    • kadınımkolesi843
      kadınımkolesi843
      5 ay

Kesinlikle katılıyorum ams insan oğlu ne diyecek sin ki

Yorumla
    • kadınımkolesi843
      kadınımkolesi843
      5 ay

O yüzden kafa yapına uygun biri hayatında olsun

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Kafa yaoi uygun olsada aldatan hertutlu aldatir

Yorumla
    • kadınımkolesi843
      kadınımkolesi843
      5 ay

Hayır ya

Yorumla
  • DefneTheGreat
    DefneTheGreat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    5 ay

Erkeklerin doğasında tek eşlilik yok bence. Yani evet

0
    7 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Hepsininnnnnnn

Yorumla
    • SarıyerliBey34
      SarıyerliBey34
      5 ay

@DefneTheGreat Bu iddianı kanıtlayacağın bir bilimsel/akademik çalışma var mı? Varsa paylaş bilelim. Ha yok, ex'imden darbe yedim, öyle düşünüyorum diyorsan, buna "bilgi" değil, "kuyruk acısı" denir. Şahsi hayal kırıklıklarını evrensel kanun gibi anlatmayı bırak da, önce "genelleme hatası" nedir onu öğren.
      Ayrıca bu ithamda bulunanlar, sadık ve dürüst erkekleri sıkıcı bulup köşesinde yalnızlığa mahkum ederken düşünecekti hepsini.

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Sadık erkek sıkıcı degilki

Yorumla
    • DefneTheGreat
      DefneTheGreat
      5 ay

@SaryerliBey34 Bence kelimesinin anlamını bilmeden sadece nefret kusmaya çalışan birisiyle neden tartışmaya girip vaktimi boşa harcayayım

Yorumla
    • SarıyerliBey34
      SarıyerliBey34
      5 ay

@DefneTheGreat Bence'yi yanlış kullanan sensin bir de bana mı ahkam kesiyorsun? Günün fıkrası...
      Bence kelimesi kişisel zevkler için kullanılır; bir türün biyolojik doğası hakkında hüküm vermek için değil. "Bence yer çekimi yok" dediğinde bu nasıl bir fikir değil cehalet göstergesiyse, "erkek doğasında tek eşlilik yok" demek de öyle. Kanıt sunamayınca "vaktimi harcayamam" diyerek kaçman ise tek bir mantıklı cevabının olmadığının itirafı :D
      Aynen, tartışma benle sen.

Yorumla
    • DefneTheGreat
      DefneTheGreat
      5 ay

@SariyerliBey34 aynen kanka çok haklısın. Biraz da gidip başkalarının yorumunda haklı ol hadi, yorma beni

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      5 ay

erkekler çok eşlidir hanım efendi

Yorumla
  • ebruliiiix
    ebruliiiix Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    5 ay

Bence Anlaşılmadığını hissetme
    İlgi, takdir veya sevgi eksikliği
    Partnerle duygusal bağın zayıflaması
    Bazı erkekler duygularını ifade etmekte zorlandığı için bunu konuşmak yerine kaçış yolunu seçer.

1
    2 Yorumla
    • shadow0707
      shadow0707
      5 ay

👍👍👍👍👍👍

Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      4 ay

Bebeğim ozaman bitirecekler. Benimki tamamen farkliydi bundan düğün aşaması ve. dugunden sonra yapması sacma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Yani bilmiyorum aöa çok sinirlendiğim konularda bunlar bence ben konuşmayayım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Çeşit olsun. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Doyumsuz insan davranışı.

1
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Başka bir kadın ile konuşmak aldatmak anlamı taşımaz, hayır her erkek aldatmaz.

0
    0 Yorumla
  • RajaAmbat
    RajaAmbat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 64 , eic 100%
    5 ay

Doğası böyle biyolojik yapı böyle öyle doğmuş tersi olursa zaten gayet olur

0
    0 Yorumla
  • sinemmmmyy
    sinemmmmyy Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.

Karakterli seven namuslu olan erkek yapmaz asla kadın da öyle

3
    0 Yorumla
  • Gizlibirperi
    Gizlibirperi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    5 ay

1 iyle yetinemiyorlarda ondan ama kendilerine yapılsa yeri goğü inletirler ama onlara gelince “Erkeklerin diğasında var” hay ben sizin doğanızı s…..

1
    0 Yorumla
  • kimoldugubel_lidegil
    kimoldugubel_lidegil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    5 ay

Doyumsuz olduğu için.

1
    1 Yorumla
    • Betbeti
      Betbeti
      5 ay

Buda vae

Yorumla
  • wrhıuwehfg
    wrhıuwehfg Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    5 ay

ıy eğer asen varken bide ciddiyseniz bakarlarına gittiyse bitmiştir aynılarını yasadım şu an nasıl kurtulcam diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her erkek aldatır mı? Bir erkek neden başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden bi kadını dünyada tek kalmış hissettirip aldatır? 25 cevap verildi
Erkekler neyse de kadınların aldatmasının bir mazereti olabilir mi? 12 cevap verildi
Aldatılmayı kendine hak gören erkekler, kadına neden çok görür? 33 cevap verildi
Erkekler neden bir kadını aldatır? 20 cevap verildi
Erkekler neden kadınları aldatıyor? 27 cevap verildi
Erkekler neden aldattığı ya da terk ettiğini kadını stalklama ihtiyacı duyar? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨