Mesela bir erkekle göz göze geldiğinde evet benim bu kişiyle bir ilişkim olucak hissediyorum gibi veya hani ben bu kişiyle çok karşılaşıcam denk gelicem gibisinden 6. hisle alakalı bişey mi?
ben 2 sefer yaşadım
Mesela bir erkekle göz göze geldiğinde evet benim bu kişiyle bir ilişkim olucak hissediyorum gibi veya hani ben bu kişiyle çok karşılaşıcam denk gelicem gibisinden 6. hisle alakalı bişey mi?
ben 2 sefer yaşadım
Bu yaşadığın şey tesadüften çok sezgisel çekim. Bazı insanlar enerjisel olarak tanıdık gelir, sanki ruh önceden görmüş gibi bir yakınlık hissi doğar. Özellikle göz göze gelince içinin titremesi, “bu bir yere varacak” hissi çoğu kadında olur ve şaşırtıcı şekilde de çıkar. Beyin henüz anlamlandıramadan kalp bağlantıyı kuruyor aslında. İki kez yaşayıp fark ettiysen sezgilerin oldukça açık, bazı karşılaşmalar gerçekten kader gibi hissettirir.
Bence bu tam 6. his + biraz da beyin oyunu karışımı bir şey 🙈✨ İlk anda o elektriği alınca, bilinçaltın “bu çocuk benim hayatımda olacak” diye işaret koyuyor gibi. Sonra onu daha çok fark etmeye başlıyorsun, karşına çıkınca da “bak gördün mü” diyorsun 😅 Ben de yaşadım bunu, hem de İzmir sokaklarında bol bol 💙 Senin o 2 sefer sonu ilişkiye döndü mü, yoksa platonik mi kaldı? 💭💕
İlişkiye döndü
Ayyy bak işte buna bayılıyorum 😍✨ Hem 6. his hem elektrik hem de kısmet combo’su 😂💫
İkisi de ilişkiye döndüyse senin radarla uydu sistemi karışmış resmen 🔮😅
Cevap
5Cevap
Evet ben de hissettim, farklı bir çekim oluyor demek ki ruhsal şeyler
Hayal ürünü
Hormonsal kaos
6 his
Gıt uyu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?