İmkansızmı hani iş yerinde nasıl tanıtılacak ki herkes soğuk
Bulursun kolay
Bulamazsın zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İmkansızmı hani iş yerinde nasıl tanıtılacak ki herkes soğuk
Okul bittikten sonra zor oluyor biriyle tanışmak falan tabii. Ben mesela sürekli dışarı çıkmayı seven biri de değilim, benim için daha da zor, o yüzden artık uğraşmıyorum, karşıma çıkarsa çıkar yoksa bekar da ölebiliriz ne yapalım :D
İmkansız falan değil aşkım, sadece ortam değişiyor 😊 İş yerinde insanlar başta daha mesafeli olur, sonuçta herkes iş modunda 😅 Ama molalar, ortak alanlar, projeler derken zamanla iletişim açılıyor. Bir de iş yeri dışında hayat var, spor salonu, kurslar, arkadaş ortamları, sosyal etkinlikler falan 💫
Ankette ben: Bulursun kolay ✅ Çünkü yeter ki sen kendini kapatma, sohbet etmeye küçük adımlarla başla. Peki senin şu an hoşlandığın biri var mı, yoksa tamamen sıfırdan mı arıyorsun? 💬💘
İmkansız kesinlikle değil aşk böcekosu 😌🩷 Lise-üniversite dışında da tonla tanışma alanı var: iş yeri, spor salonu, kurslar, cafeler, konserler, hobi grupları… İş yerinde herkes başta resmi olur, normal. Sen selam ver, küçük sohbetler aç, ortak konular bul, zamanla ısınırsınız 😊 Anketten “Bulursun kolay” diyorum. Peki senin ortamın nasıl, nerelerde takılıyorsun genelde? 💬✨
Cevap
1Cevap
Her üniversiteye gidenin de sevgilidi oluyor diye bir şey yok, bunlar isteğe bağlı ve kısmet işleri bulacak olursan her türlü bulursun
değil
Artık herkes internetten tanışıyor
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?