• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

25 yaşındaki bir erkek 32 yaşındaki bir kadına neden ilgi duyar, amacı ne olabilir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
25 yaşındaki bir erkek 32 yaşındaki bir kadına neden ilgi duyar, amacı ne olabilir?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Bana da sosyal medyadan yürüyen benden küçük biri olmuştu. Ben, yaşını başta farklı biliyordum. Ben, ciddiye almam ve onu çocuk olarak bulup reddederim diye yalan söylemiş. Kendi itiraf etmişti. Onun için uzatmadım. En azından sonradan vicdanı rahatsız olmuş ve itiraf etmiş diye düşündüm biraz konuşmadıktan sonra. Zaten konuşmaya da alışmış olduğumu fark ettim. Bir de öyle 7 yaş da değil, benden 12 yaş küçük çıktı. Buradaki yaşım yanlış. Ben 31 yaşımdayım, o 19 yaşında. Onun da oldu cinsel sohbetleri ama ben hasta olunca devamlı bana dışarı çıksam “ Üstünü kalın giyin. Sıcak bir şeyler tüket.” falan deyip durdu. Yani ilgili davrandı. Ben, son bir yılda 9 kilo aldım. Önceden boyuma göre zayıftım. Şimdi normal kiloma kavuştum ama ben eski hâlime alışmışım. Bu hâlimi sevemedim. “ Ben, zaten zayıf birini sevmiyorum. Hatta biraz daha kilo alabilirsin.” dedi. Yani kilo da alsam zayıf da olsam benimle olacağını fark ettim. Önceki ilişkilerimde “ Üflesem uçacaksın. Elllerin ellerime batıyor. Biraz kilo al.” diyordu bir eski sevgilim ve beni de aldatmıştı istediğini alamayınca. Onunla da yaşıttık. Sinemaya gitmiştik. Kızın birinin saç kesimini beğenmişti. Kıza da yakışmıştı. “ Sen de böyle kestirsene.” demişti. Başka bir zaman “ Sen, zaten gerçek sarışın değilsin. Saçını siyaha boyatsana.” demişti. Oysaki ben 31 oldum ve o zaman 20 yaşımdaydım. O zamandan bu zamana kadar hiç saçımı boyatmadım. Yani o beni değiştirmeye çalışırken benden küçük olan beni olduğum gibi beğenip değiştirmeye çalışmadı. Ben, kendimi böyle daha değerli hissettim. Bir ara bir, bir buçuk ay konuşmadık o benden 12 yaş küçük çocukla ama yine beni aradı. Şu an ben arkadaşça konuşmaya çalışsam da o sevgilim gibi davranıyor çoğu an. Yanıma gelmenin, benimle evlenmenin lafını ediyor. Demek ki neymiş? Kişinin yaşıtı erkekler de cinsellik peşindeymiş. Bunun büyüğü küçüğü yok.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mobilion
    Mobilion Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.

Abla duyabilir hatta o yaşlarda erkekler için olgun kadın ne bileyim bambaşka bir his veya hissiyat yaratır her yönden. Sonuçta karşısında deneyimli hayata karşı çok şey yaşamış bir insan var. Ha ama bu duyduğu duygu aşk mı olur yoksa farklı bir şey mi işte asıl önemli kısım bu. Genelde gördüğüm olgun kadınlarla bir şeyler düşünenler cinsellik düşünüyor ki zaten olgun kadınlar kendinden küçük erkeklere aşık olmaz kolay kolay pek mümkün değil bu durum diyebilirim

0
    0 Yorumla
  • Rakine
    Rakine Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 96%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sevgi düşük bir ihtimal. O yaştaki erkekler genellikle kendilerinden büyük kadınlarla sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için takılır. Hatta sırf bunun için "seviyorum. Aşığım." yalanları bile söylerler. Muhtemelen sende de böyle oldu. O seni çoktan geçmişte yaşadığı bir tecrübe, bir skor olarak anılara atmıştır. Ama sen onu hala unutamamışsın belli ki. Boş ver geçmişi. Geleceğe odaklan. Kendine düzgün birini bul derim.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Seni seviyorum bile diyemedı, 'Seviyorumda" dedi , ama gerçek şu ki unutamıyorum dün çalıştığı yere gittim belkı uzaktan görürüm diye.

Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, olgun seviyordur diyeceğim ama aradaki yaş farkı çok çünkü kadın erkekten büyük burada. Tam tersi olsa normal derdim. Burada daha çok cinsel bir anlam yatıyor gibi geldi bana.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Saftım gerçek nıyetını bılseydım ayaklarınaa gıtmezdım, benı zar zor ıkna ettı, becerince de uzaklaştı kötü davrandı kendınden soğutmak ıcın.

• Askiyasamak u
      Askiyasamak
      5 ay

Her insan hata yapabilir yani olmasa daha iyiydi elbette ama oldu bir kere. Önemli olan bundan sonra aynı hataya düşmemeniz.

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
5 ay
  • 25’e 32 bence gayet normal bir yaş farkı bu arada 😌✨ Birçok sebebi olabilir: Daha olgun buluyor olabilir, dramadan uzak ilişki istiyordur, kendini senin yanında daha güvende hissediyordur, cinsellik anlamında seni daha çekici buluyordur ya da karakterine hayran kalmıştır.

“Yaş farkı = kötü niyet” diye bir kural yok. Biraz davranışlarına bak: Sürekli fiziksel şeylere mi odaklı, yoksa gerçekten hayatına mı karışıyor? Sen ne hissediyorsun, ona karşı ilgileniyor musun peki? 💬💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

47

Cevap

• SirPolyglot
    SirPolyglot Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Bilemeyiz … insanları yaş ile değlerndirmek doğru değil ama fanteziler günümüzde çok fazla propaganda yapılıyor … ve erkekler günümüze maalesef sorumluluk almadığı için konforlu bir hayata alıştı… kadının yönetici olması alışılan durum haline geldi…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

olgunlar daha oturaklı mantıklı uçarı ve saçma sapan düşünmeyen oluyorlar. Yani evlenmeye kalksan o da olsun bu damı osla felan gibi uzun uzadıya kafa eti yemiyorlar. Onlarda farkında tez ve kolayı olsunda gerisi halledilir bir şekil. Düşünce yapısı daha net olabiliyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

18 yaşında kız da dışı 18 içi 38 olabiliyor olgunluk anlamında kimden ne çıkar belli olmaz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Kendilerinden yasca kucuk ya da yasit olduklari kizlarin tribinden yerli yersiz hareketlerinden cocuksu tabirlarindan sıkılıp olgun sevdasina dusuyolar iste o olgunluk sadece yasla olur saniyolar tecrubede cezbediyo agirbaslilikta sanirim ama duygusal bisey olabilecegine bende cok ihtimal vermiyorum

0
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Buna hemen kötü bakmamak gerek yani bazen insanlar karşısındaki kişiyi beğenebiliyor ve yaşını da sonradan öğreniyor, sırf bu sebepten ötürü de vazgeçmek istemiyor. Veya kafa yapısı olarak daha çok o yaştaki kadınlarla uyuşuyor da olabilir.

0
    0 Yorumla
  • günçesoylu
    günçesoylu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay

Yaş tek başına bir kriter değil.

Bazı erkekler olgunluk, netlik ve ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanr bizim kendimizden büyük erkek arkadaş edinmek istediğimiz gibi

1
    0 Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Olgun seviyor olabilir
    Yaşıtları yüz vermemiş olabilir
    Seks yapıp yoluna bakmak istiyor olabilir
    ...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben olmayacaktım bu kişi, ben onu sevdım ona guvendım, seks yapıp yoluna bakacağı ınsan değilim ben.

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      5 ay

Hey dur.. Bişey değil. Belki de gerçek sevgidir.. Hemen sil demiyorum.. Zamanla belli olur.

Sen onda neyi sevdin

Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Şunu sakın unutmayın. Aşırı anlayışlı insanlar, her şeyi biriktirirler ve hiç beklemediğiniz anda sizi silip atarlar. Ve bunun asla geri dönüşü yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Vallahi kim duymaz ki işte? Ben 23 yaşındayım ama olgun kadın çekiciliği cazibesi bambaşka derim. Ha ama şunu bil ki o ilgi duyanlar genelde cinsellik için yanındadır ama elbette aşk veya hoşlantı olarak da olan olabilir diyebilirim ona göre

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Hoşlanıyorum sevıyorum dıyenler bıle yalandan diyodur, en ufak bi huzursuzlukta topuklar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Ya bence alakası yok seven olabilir bak bende hayranım size. Her yönden mükemmelsiniz. İlgi çekicisiniz tapmak istiyoruz size ama dediğim gibi geneli cinsellik için şeydir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Allahın sopası yok ama acı çekerek ölecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Ne oldu ki tam olarak anlatmak istersen dinlerim

Yorumla
  • senaguelx
    senaguelx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 84%
    5 ay

Amacını biz nerden bilelim. Senin bilmen gerekiyor. Belki de cidden seviyor illa sapıklıktan mı olacak.

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Beğenmiştir ve evlilik için uygun görmüştür.

0
    25 Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Ama işte yorumunda gördüm onları yapması iyi bir şey değil senin psikolojini de mahvetmiştir. Takma kafana toplumda öyle var oeler.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Beni insanlara rezil ettiği yetmiyomuş gibi bir de mendil gibi buruşturup attı, beni her şeyden soğuttu kendimi tanıyamaz oldum, ama en çok da kendime kızdım ben bu yılana nasıl güvendim diye.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Unutmaya bak boş ver. Mutlu olmana bak. Düşünme bunları.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Evlat özlemiyle geberip gitsin, allahın yuvasından huzursuzluğu eksik etmesin, yediği içtiği zehir olsun.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Allah yuvasına huzursuzluk versin

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Demek o kadar bıktırmış beddua edecek kadar. Bu kişinin burcunu biliyorsan daha da detay verebilirim koç aslan yay falan mı

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Bu insan kötü ya şeytan bile önünde şapka çıkarır, bu insan dünyanın en kötü insanı benim nezdimde , insan düşmanına bile acırya ben buna zerre acımam.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Burcunu biliyor musun o kişinin

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

kova burcu

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Sıkılgan flörtöz bazen takıntılı bazen umursamaz değişik hani sosyallik insanı olur ilişkiye gelince sürekli fikirleri değişen fevri dik başlı olan birisi olur.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Tam olarak burcunun özelliklerini taşıyo diyebiliriz, onunla tanışmam hayatımın şanssızlığı oldu işte.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ama bak evlenemiyo, ilişkiyi sürdüremiyo, daha beter olsun.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

İşte anla ki karşındaki insanı yeteri kadar iyi tanımadan hareket ediyorsun. Gözlemleyici olman gerek. Senin burcun nedir koç aslan yay mısın

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Boşluğuma geldi, çok yalnız sevgisiz kaldım, başak burcuyum ben.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Hmm, ilk başta senle tanışmak için can atmıştır. Çok ciddi davranmıştır veya sen onun bu davranışlarını ciddi olarak algıladın. İlk başta tabi önyargıların olmuştur kafanda, eleştirel birisin detaycısın çoğu şeye önyargıyla bakabiliyorsun burcunun özelliğine göre, ailene aile bağlarına düşkün birisin, ciddi ağırbaşlı erkekten hoşlanıyorsun niyeti ciddi evlilik olan icraatini gösteren ve evlilik konusunda ortak olmak isteyen, beraber yükselmeyi düşünen sonuna kadar sürsün isteyen biri olsun istersin. İşte onun bazı davranışları sana ciddiyet olarak geldi. Onu yanlış tanımışsın ve yeteri kadar tanıyamamışsın. Şimdi kafandaki soru işaretlerinin bazıları cevap bulmuştur diye tahmin ediyorum.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İlla ciddi olsun diye de uğraşmadım ama bu kadar özel bir şey yaşamışken aramızda olanı bırılerıne anlatması ve bu özel şeyden sonra beni g. t gibi ortada bırakması zoruma gitti, bana dürüst olabilirdi anlıyor musun, aptal yerine koymak yerine, tamam onu sevdim ama o beni sevmediyse bile dürüst olabilirdi çünkü ben onu saf duygularımla sevdim.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ve özel bir şey yaşadım, öpmekten sarılmaktan daha öte bir şey.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Kalpsiz insanmış. Sen fedakarlık etmişsin anladım. Sevmişsin en azından. Yanlış insana denk gelmek çok kötü bir şey. Şimdi de kimseyi sevmeyecek kadar önyargılı biri olursun. Ne desem belki boş çünkü onun yaptıkları hep aklına gelerek karşına çıkan insanları da iteceksin belki de. Psikoloji böyle bir şey işte bozuluyor çok çabuk. Bilemiyoruz insanın alnında ne yazdığı veya bizim için hayırlı mıdır hayırsız mıdır falan. İnsanlar evlenecek eş sevecek kız bulamazken bunların yaptığı da böyle işte. İyi iyiye denk gelmiyor. Unutmaya bak hani olmuşla ölmüşe çare yok biliyor musun en iyisi yeni bir sayfa aç devam et yaşamaya.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben zor da olsa yeni bir sayda açarım da, allah bir lokma ekmeğe bir yudum suya muhtaç etsin onu, süründüğünü görmeden ölmeyim, bundan sonra kendım ıcın ne ıyıyı arıyorum ne kötüyü, bundan sonra paramı kazanayım düzenimi kurayım aileme kendime faydam olsun istediğim bu.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Sen yeni hayatına başla, çokta özgüvenli bir kızmışsın sonuçta utanılacak kötü bir şey değil yaşça küçüğün de olsa olur sevgi bu sevginin yaşı olmaz. Kendinden de utanma sen fedakarlık yapmışsın sevmişsin Allah'ta kalbine göre verir ben buna eminim. Niyetin gönlün temiz olduktan sonra yolun bahtın hep açık olur. Emin ol bu nedenden dolayı kandırılan çok kız var. Yine de umudunu yitirme hiçbir zaman.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Çok teşekkür, geçmişe dönme şansım olsaydı güvenmemeyi tercih ederdim kaderimi değiştirirdim ama dönemiyorum işte, bunlar böyle birilerinin hayatına yakıp yıkar sonra kaçarlar.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Olmuşla ölmüşe çare yok, şurda sorsan kimler geçmişe gitmek istiyor diye herkes gider çünkü hata olduğunu düşündüğü davranışları herkes yapmamak ister. Hata olarak görme bunları tecrübe olarak say. Bakış açın daha da değişir. Tecrübe bunlar. Sonuçta gökten vahiy inmiyor bu iyi bu kötü diye. Hiç kafana takma düşünme bunları. Unutmak mümkün değil tamam hafızada kalıyor yaşanmışlıklar, psikoloji akıl sağlığı zarar görüyor evet, ama zamana bırak ki hislerin öfken nefretin azalsın, yaşadığın haksızlık psikolojisi günden güne yerini mutluluğa döner. İstediğini aldı gitti gibi düşünüyorsun belki, onun başına çok şeyler geldiği zaman ahın tutacak bide böyle düşün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Başka çarem yok, acım hafiflese de nefretim azalmaz, ahım tutacak ahımı aldı.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

zor günlerimin mimarı o, eseriyle gurur duysun.

• YasinTR
      YasinTR
      5 ay

Hayırlısı olsun yeni sayfanda mutlu olmana bak.

• Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Tek cevap cinsellik ve o yaşanınca soğuk yapacak

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Karaktersizlik başka bişey değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

tam olarak da öyle oldu

Yorumla
    • Korıdorlar
      Korıdorlar
      5 ay

Uzun zamandır yalnız olduğunuz için onunla sohbet ve sarfettiği sözler size iyi geldi karşı koyamadınız üzülsenizde olan olmuş sizin adınıza üzgünüm

Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Olgun kadınlardan hoşlanıyor olabilir seviyor belkide davranışları belli eder herşeyi

0
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Kadın aşıksa da bu durumu her sekılde kullanır

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Evet kadın aşıksa durum her şekikde kullanılır ama davranışlarından anlarsın sevip sevmediğini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Anlıyordum benle bı çay bıle ıcmedi geçiştirdi, ama cinselliğe gelınce dört nala koştu.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Ozman sevmiyor yani direk cinsellik ise durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Bunu baştan belirtecekti bana.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Ya baştan nasıl belirtecekti baştan belirtemez ki o zaman istediğini elde edemezdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Benim hayatım mahfoldu, onun keyfi şeylerinden daha mı önemsiz bir insanın hayatı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

istediğini elde etmek ona uzun vaadede mutluluk kazandırmaz ama bana uzun vadede mutsuzluk kazandırdı.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Hayır tabii ki de değil ama bunu en başında anlayabilirdin

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Evet bu konuda haklısın ama keşke ölçerek tartarak bir şeyler yaşasaydın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Anlayamadım ailemden kimseden sevgi görmedim ki, sonralardan baktım muhabbet hep cinsellik, benım duygularıma önem vermıyo hayatımı merak etmıyo, özel yaşantısı ve aılesı hakkında bahsetmıyo orada dank etti, cinsellikten sonra tanıdım onu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben uzun zaman evden cıkmadım insanları cok tanımıyodum nasıl desem sosyallık minimum haliyle herkesı kendım gıbı ıyı nıyetlı goruyodum.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Evet tamam anlayabiliyorum ama şimdi şöyle bir şey ilk başta değer verip sonradan mı değer vermemeye başladı yani İlk başta da mı hani sevgi görmedim diyorsun da ilk başta sevgi mi gösteriyordu tamam evet sosyallik 0 olabilir ama bir temkinli yaklaşırsın en başta

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Asla yargılamak gibi düşünme Kadri surette yargılamıyorum ama üzülmezdin diye düşünüyorum yani bir tık daha temkinliği yaklaşsaydın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Temkinliydim ilk başta ama nasıl desem şeytan tüyü vardırya bazzılarında bu da öyleydı, sevgi ve ilgi gösterdi o kadar direttim ki çok koştu peşimden, onun gıbı kaç kişiye kapıları yuzune kapattım ben bir erkekle buluşmamıştım bile, kaldı ki sevişicem, allah o gün ayaklarım felç olsaydı da onun yanına gitmeseydim sürüm sürüm sürünüp ölseydim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

sadece hayatta birine şans vermek ıstedım o da katıksız o. rç çıktı.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Şimdi şöyle hayatta herkes hata yapabilir evet belki de senin bütün hayatını altüst etti bütün hayatını tepetaktif etti haklısın kuzum çocuğu dediğin gibi ama bilemezdin yani bilemiyorsun az daha vakti olabilirdi belki yani o an zorla mı oldu bir şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Zorla olmadı, manipüle etti, kaldı ki manipüle etmek falan herseyden bı haberdım aptal yerıne koymuş beni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Keşke olmasaydı, bende güven problemı oluşturdu kimseye guvenemıyorum.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Kolay beni de güvenemezsin yani artık kolay beni kimseye güvenemezsin bu konuda da haklısın evet manipüle kabiliyeti yüksek olan insanlar maalesef ki bunu yapabiliyor ama şöyle düşün İnan karşısına öyle birisi çıkar ki yani yaşadığın her şeyi unutursun keşke olmasaydı ama üzülme üzülmeni istemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben ona en saf duygularımla geldim, insanda az haysiyet şeref olur, güvenemem öyle bir ihtimal bile yok çünkü ben defalarca bunu yaşamaktan yoruldum, yalnızlık benim için daha sağlıklı, tahammül sevim tükenmiş durumda o yok yani tahammul güven yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Üzülüp acı çekmekten yoruldum, ben o adam için ağladım, sigaraya başladım, süründüm ya artık kime güvenebilirim.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      5 ay

Karşına öyle birisi çıkar ki yani sen bile anlamazsın bir anda neyin nasıl ne bir şekilde geldiğini öyle büyük konuşma ama artık daha temkinli olursun yani daha önce de mi böyle bir şey yaşadın

Yorumla
  • bilo_1903
    bilo_1903 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay

anlattığın kişiyi de seni de tanımıyorum nasıl yorum yapayım

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Annelik ihtiyac, poposunu toplayacak birisine ihtiyaç ya da kadının tercihidir

0
    0 Yorumla
  • 55Muatafaa55
    55Muatafaa55 Takip Et
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadınlar çekici geliyor genç erkeklere gelecek düşüneceğini sanmıyorum beğeniyodur ama

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Anne sütü almamış demekki, süt ihtiyacı vardır.

Verince bir dahaki isteğe kadar soğuk yapacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Bu aralar bir milf Sevdası var gidiyor

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Milf dedikleri baya 40 45 yaş yalnız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Yoo değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

pardonda 32 genç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

p*rno filmlerindeki rolleri insanlara geçirmek hoş bir şey değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

misal bana bırısı mılf der ama ben o kişiyi sevıyorumdur değer verıyorumdur, benı p*rno gıbı gormesını ıstemem.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Bence cinsellik diye dusunuyorum benzerini bekarken yasamistim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Bence kadının daha büyük olması ilişkilerde daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Gizli8893
    Gizli8893 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    5 ay

Erkeklerin tamamı çocuktur her erkek kabul etsin etmesin kendinden büyük kadınlara ilgi duyar genelde bu hevestir aşk değil

0
    0 Yorumla
  • Herzamanumutlu
    Herzamanumutlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    5 ay

Yani belki garip gelcek ama çok çekici oluyo 30lu kadınlar

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Keşke 30lu yaşlardan kadının aşkını da ciddiye alsa bu tip cinsellık sevdalısı erkekler

Yorumla
    • Herzamanumutlu
      Herzamanumutlu
      5 ay

Nasıl yani seni sevmiyomu sadece birliktelik mi istiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ben böyle bir çocukla cinsel birliktelik yaşadım ilkim oldu, sonra engelledi benı heryerden, tartışmıştık, 2 seneyi gectı dönmedi, çalıştığı yerı bılıyorum nefes aldığı ortamı ya arkadaşlarını bılıyorum o kadar diyim, ıstesem her sekılde fitne fesat yayarım istesem elimi kana bularım da öyle biri için değmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

beceremeyeceğini anlayınca gittii

Yorumla
    • Herzamanumutlu
      Herzamanumutlu
      5 ay

Bende yaşadm ama çok kötü şeyler yaşattı bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

birliktelik istıyodu

Yorumla
    • Herzamanumutlu
      Herzamanumutlu
      5 ay

Bizim durumu anlatıymmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

anlat

Yorumla
    • Herzamanumutlu
      Herzamanumutlu
      5 ay

Ulaşirmisin anlaticam

Yorumla
  • Tatlis111
    Tatlis111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    5 ay

Cinsellik olabilir, olgun seviyordur, güzeldir kadın

0
    0 Yorumla
  • Martinnn-34
    Martinnn-34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    5 ay

Olan olmuş yoluna bakacaksın mecbur. Üzüldüm ama senin için

0
    0 Yorumla
  • itachiningülü
    itachiningülü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay

olabilir çokta büyük bi yaş farki yok

2
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Yaşlılardan hoşlamıyordur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

32 yaşlıysa vay bizim halimize

Yorumla
  • GeceFısıItısı
    GeceFısıItısı Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.

Çok basit sebebi:

Becermek istiyor.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Keşke sevmek istese sevmeyı denese

Yorumla
    • GeceFısıItısı
      GeceFısıItısı
      5 ay

O yaşta kendini tanımıyor daha, sevme sevilmeyi nereden bilsin.
      Kendinden pay biç güzelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

En ufak huzursuzlukta topukları yağlar o yaşta bırıne guvenılmeyeceğini bilmeliydim, ama işte duygusal boşluğuma geldım, ailemden gördüğüm sevgisizlik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

benı sever sandım gıtmez sandım.

Yorumla
    • GeceFısıItısı
      GeceFısıItısı
      5 ay

Demek ki istediğini vermişsin, o da alınca cahilliğini göstermiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Etrafında ne kızlar var benı mı düşünür artık, kendi bana yazma dedi sorna engelledi.

Yorumla
    • GeceFısıItısı
      GeceFısıItısı
      5 ay

Senin yerinde olsam onu onun silahıyla vururdum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

nasılyapıcam

Yorumla
    • GeceFısıItısı
      GeceFısıItısı
      5 ay

Ona haber yolla, çok özlediğini söyle veya sen başka bir telefonla arayıp en azından cinsellik yaşamaya devam edelim de, eve çağır. Kapıya koşa koşa gelsin, sen senin için hazırlık yapıyorum duştayım biraz bekle diye ekle, kapıda it köpek muamelesi yap ama o kapıyı açma, tutabildiğin kadar o kapıda tut. Sonra anlayacak açmayacağını ama bir erkek için gururunu en çok kıran davranıştır bu. O cinselliğin hesabını acısını böyle çıkartırsın ondan, o da iyi bir ders alır akıllıysa.

Yorumla
  • Jakabo01
    Jakabo01 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Amaci belli iste pompa

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İnşallah bir gün yaptıklarının cezasını ceker ilahi adalete güvenım tam

Yorumla
  • Projectmachinee
    Projectmachinee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Tecrübeli seviyorlar belli ki

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben tecrubelı değildim, kullandı gitti.

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Eee nası kullandı gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Cinsellık geçti aramızda, sonra bilmeden bozdu yanı bakıre olduğumu bılmıyomuş, sonra da işte başına bela almak ıstemedı uzaklaştı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

kavga ederken bıle ne ıtıraf ne özür direkt engelledi heryerden benı.

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Yok artık swm söylemedin mi bişe yaşarkwn bem dedim işte hevwslikmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ben onay verdim ama o anki anın verdığı hazla gercek değildi, o gerçekten yapmıs ben görmedım beti benzi attı sonra toparlan dedı çabuk ol dedi, ben gidyorum saatım geçiyo dedı.

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Kmk sen demeden nası bilsin adam bakire olduğunu yaş kemale ermiş giye çat diye girmiştir çok acıdı mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

otobüsü kaçırıyorum dedı, otobuse bındı herif benden uzaklaştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

bı soğuk davranıyo sankı az oncekı adam yok

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Aaa yok artık

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Nerelisşn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ben hıssetmedım ama o da bu kadar acelecı olmak yerıne sorabılırdı, 27 yaş kemale ermek mı aq

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İstanbul

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Oda sabırsızfı demekki ne bilim oda acemi demekki 😆 sulandırmış demekli fazlaca anlamamışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yani aceleye geldi konu o değilki konu bu şerefsizliği, ben ona guvendım bın bır inatlaoaraya geldim o beni tek çırpıda sildi.

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Knk ne zamandır tanışıyordunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ortalama 1 sene falan, ilkın yemek yemeği teklif etti o zamanlar yuzvermedım, çıkma teklif etti kabuş etmedim, sonra ne olduysa bınbır ınatla sevısmeye ısrar ettı onda bıle ınat cıkmıştım, o iş olduktan sonra da sen sağ ben selamet kafası.

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Qznca yazar knk yine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yazmaz kanka neden yazsın, kendisi bana yazma dedi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

ve engelledi

Yorumla
    • Projectmachinee
      Projectmachinee
      5 ay

Knk işini gördü gittim demekki artık unut onu

Yorumla
  • Arsenikkkk
    Arsenikkkk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ne olacak pomppa

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

allah belasını versısn böylelerının

Yorumla
  • Loeyin
    Loeyin Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.

Amacını söyletme şimdi biliyosun

1
    0 Yorumla
  • Devill_11123
    Devill_11123 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 100%
    5 ay

Sende o kadar genç delisin değilsin yani

1
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Verirsin diye ilgi duyuyor.

0
    0 Yorumla
  • DarkAngelNyxx
    DarkAngelNyxx Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.

Eğlenmek de olabilir, evlenmekte…

0
    0 Yorumla
  • Permit
    Permit Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 101%
    5 ay

Çoğu cinsellik için

0
    0 Yorumla
  • Korayawcı
    Korayawcı Takip Et
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.

Güzel anlar içinn

0
    0 Yorumla
  • HtmlHtml
    HtmlHtml Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

Olgun seviyordur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Çocuğun var mı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ay ne çocuğu evlenmedım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

İyi çocuk hastetini giderirsin elemanla hahah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Kadının büyük olduğu evlilikler çok etrafimda

1
    0 Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Büyük seviyo demek ki

0
    0 Yorumla
  • md123456
    md123456 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    5 ay

Olgun seviyordur

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Hoşlanıyordur

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Olgun sever

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Hoşlanmıştır

0
    0 Yorumla
  • jackhans73
    jackhans73 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    5 ay

o şeyler

0
    0 Yorumla
  • Monakiii
    Monakiii Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.

Seks

0
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Olgun seviyordur

0
    0 Yorumla
  • arass135123
    arass135123 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.

O yaşlarda normal

0
    0 Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ondan etkilenmiş

0
    0 Yorumla
  • Byroughh
    Byroughh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    5 ay

Ooo en sevdiğim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Olgun seviyor Demekki ya da sen ufak gözüküyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Beğenmiştir bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Tek derdi cinsellik

0
    0 Yorumla
  • Bengeldimbilen
    Bengeldimbilen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    5 ay

Evlenebilir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Milyonda bir bu bence

Yorumla
    • Bengeldimbilen
      Bengeldimbilen
      5 ay

Yok olabiliyor bu durum

Yorumla
  • alperen061
    alperen061 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    5 ay

Kullandın seni

0
    0 Yorumla
  • ENGİNEERYY
    ENGİNEERYY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    5 ay

Pompa

0
    0 Yorumla
  • Seviselim61616161
    Seviselim61616161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    5 ay

Sevismekk

0
    0 Yorumla
  • Eyp_Pye
    Eyp_Pye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    5 ay

Neden duymasın

0
    0 Yorumla
  • KaraRuhh
    KaraRuhh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    5 ay

Cinsellik

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 25 yaşındaki bir erkek 32 yaşındaki bir kadına neden ilgi duyar, amacı ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

18 yaşındaki bir erkek neden 31 yaşındaki olgun bir kadına ilgi duyar, psikolojik nedeni ne... 24 cevap verildi
18 yaşındaki bir erkek neden 30 yaşındaki olgun bir kadına ilgi duyar, hoşlanır? 39 cevap verildi
Bir erkeğin kendinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyması neden olabilir? 8 cevap verildi
Sevgilisi varken olgun ve yaşlı kadın takip eden erkeğin amacı nedir? 27 cevap verildi
50 yaşındaki bir erkek 22 yaşındaki genç kıza ilgi duyar mı? 17 cevap verildi
42-43 yaşındaki erkek niye 29 yaşında bir kadını beğenir? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨