Gizli Üye(25-29)5 ayBana da sosyal medyadan yürüyen benden küçük biri olmuştu. Ben, yaşını başta farklı biliyordum. Ben, ciddiye almam ve onu çocuk olarak bulup reddederim diye yalan söylemiş. Kendi itiraf etmişti. Onun için uzatmadım. En azından sonradan vicdanı rahatsız olmuş ve itiraf etmiş diye düşündüm biraz konuşmadıktan sonra. Zaten konuşmaya da alışmış olduğumu fark ettim. Bir de öyle 7 yaş da değil, benden 12 yaş küçük çıktı. Buradaki yaşım yanlış. Ben 31 yaşımdayım, o 19 yaşında. Onun da oldu cinsel sohbetleri ama ben hasta olunca devamlı bana dışarı çıksam “ Üstünü kalın giyin. Sıcak bir şeyler tüket.” falan deyip durdu. Yani ilgili davrandı. Ben, son bir yılda 9 kilo aldım. Önceden boyuma göre zayıftım. Şimdi normal kiloma kavuştum ama ben eski hâlime alışmışım. Bu hâlimi sevemedim. “ Ben, zaten zayıf birini sevmiyorum. Hatta biraz daha kilo alabilirsin.” dedi. Yani kilo da alsam zayıf da olsam benimle olacağını fark ettim. Önceki ilişkilerimde “ Üflesem uçacaksın. Elllerin ellerime batıyor. Biraz kilo al.” diyordu bir eski sevgilim ve beni de aldatmıştı istediğini alamayınca. Onunla da yaşıttık. Sinemaya gitmiştik. Kızın birinin saç kesimini beğenmişti. Kıza da yakışmıştı. “ Sen de böyle kestirsene.” demişti. Başka bir zaman “ Sen, zaten gerçek sarışın değilsin. Saçını siyaha boyatsana.” demişti. Oysaki ben 31 oldum ve o zaman 20 yaşımdaydım. O zamandan bu zamana kadar hiç saçımı boyatmadım. Yani o beni değiştirmeye çalışırken benden küçük olan beni olduğum gibi beğenip değiştirmeye çalışmadı. Ben, kendimi böyle daha değerli hissettim. Bir ara bir, bir buçuk ay konuşmadık o benden 12 yaş küçük çocukla ama yine beni aradı. Şu an ben arkadaşça konuşmaya çalışsam da o sevgilim gibi davranıyor çoğu an. Yanıma gelmenin, benimle evlenmenin lafını ediyor. Demek ki neymiş? Kişinin yaşıtı erkekler de cinsellik peşindeymiş. Bunun büyüğü küçüğü yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Abla duyabilir hatta o yaşlarda erkekler için olgun kadın ne bileyim bambaşka bir his veya hissiyat yaratır her yönden. Sonuçta karşısında deneyimli hayata karşı çok şey yaşamış bir insan var. Ha ama bu duyduğu duygu aşk mı olur yoksa farklı bir şey mi işte asıl önemli kısım bu. Genelde gördüğüm olgun kadınlarla bir şeyler düşünenler cinsellik düşünüyor ki zaten olgun kadınlar kendinden küçük erkeklere aşık olmaz kolay kolay pek mümkün değil bu durum diyebilirim
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgi düşük bir ihtimal. O yaştaki erkekler genellikle kendilerinden büyük kadınlarla sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için takılır. Hatta sırf bunun için "seviyorum. Aşığım." yalanları bile söylerler. Muhtemelen sende de böyle oldu. O seni çoktan geçmişte yaşadığı bir tecrübe, bir skor olarak anılara atmıştır. Ama sen onu hala unutamamışsın belli ki. Boş ver geçmişi. Geleceğe odaklan. Kendine düzgün birini bul derim.
01 Yorumla
Soran5 aySeni seviyorum bile diyemedı, 'Seviyorumda" dedi , ama gerçek şu ki unutamıyorum dün çalıştığı yere gittim belkı uzaktan görürüm diye.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, olgun seviyordur diyeceğim ama aradaki yaş farkı çok çünkü kadın erkekten büyük burada. Tam tersi olsa normal derdim. Burada daha çok cinsel bir anlam yatıyor gibi geldi bana.
02 Yorumla
Soran5 aySaftım gerçek nıyetını bılseydım ayaklarınaa gıtmezdım, benı zar zor ıkna ettı, becerince de uzaklaştı kötü davrandı kendınden soğutmak ıcın.
- 5 ay
Her insan hata yapabilir yani olmasa daha iyiydi elbette ama oldu bir kere. Önemli olan bundan sonra aynı hataya düşmemeniz.
Yapay Zeka Cevapladı
25’e 32 bence gayet normal bir yaş farkı bu arada 😌✨ Birçok sebebi olabilir: Daha olgun buluyor olabilir, dramadan uzak ilişki istiyordur, kendini senin yanında daha güvende hissediyordur, cinsellik anlamında seni daha çekici buluyordur ya da karakterine hayran kalmıştır.
“Yaş farkı = kötü niyet” diye bir kural yok. Biraz davranışlarına bak: Sürekli fiziksel şeylere mi odaklı, yoksa gerçekten hayatına mı karışıyor? Sen ne hissediyorsun, ona karşı ilgileniyor musun peki? 💬💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
5 ayBilemeyiz … insanları yaş ile değlerndirmek doğru değil ama fanteziler günümüzde çok fazla propaganda yapılıyor … ve erkekler günümüze maalesef sorumluluk almadığı için konforlu bir hayata alıştı… kadının yönetici olması alışılan durum haline geldi…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayolgunlar daha oturaklı mantıklı uçarı ve saçma sapan düşünmeyen oluyorlar. Yani evlenmeye kalksan o da olsun bu damı osla felan gibi uzun uzadıya kafa eti yemiyorlar. Onlarda farkında tez ve kolayı olsunda gerisi halledilir bir şekil. Düşünce yapısı daha net olabiliyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ay18 yaşında kız da dışı 18 içi 38 olabiliyor olgunluk anlamında kimden ne çıkar belli olmaz.
Gizli Üye(36-45)5 ayKendilerinden yasca kucuk ya da yasit olduklari kizlarin tribinden yerli yersiz hareketlerinden cocuksu tabirlarindan sıkılıp olgun sevdasina dusuyolar iste o olgunluk sadece yasla olur saniyolar tecrubede cezbediyo agirbaslilikta sanirim ama duygusal bisey olabilecegine bende cok ihtimal vermiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayBuna hemen kötü bakmamak gerek yani bazen insanlar karşısındaki kişiyi beğenebiliyor ve yaşını da sonradan öğreniyor, sırf bu sebepten ötürü de vazgeçmek istemiyor. Veya kafa yapısı olarak daha çok o yaştaki kadınlarla uyuşuyor da olabilir.
00 Yorumla
5 ayYaş tek başına bir kriter değil.
Bazı erkekler olgunluk, netlik ve ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanr bizim kendimizden büyük erkek arkadaş edinmek istediğimiz gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayOlgun seviyor olabilir
Yaşıtları yüz vermemiş olabilir
Seks yapıp yoluna bakmak istiyor olabilir
...02 Yorumla
Soran5 ayBen olmayacaktım bu kişi, ben onu sevdım ona guvendım, seks yapıp yoluna bakacağı ınsan değilim ben.
- 5 ay
Hey dur.. Bişey değil. Belki de gerçek sevgidir.. Hemen sil demiyorum.. Zamanla belli olur.
Sen onda neyi sevdin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şunu sakın unutmayın. Aşırı anlayışlı insanlar, her şeyi biriktirirler ve hiç beklemediğiniz anda sizi silip atarlar. Ve bunun asla geri dönüşü yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayVallahi kim duymaz ki işte? Ben 23 yaşındayım ama olgun kadın çekiciliği cazibesi bambaşka derim. Ha ama şunu bil ki o ilgi duyanlar genelde cinsellik için yanındadır ama elbette aşk veya hoşlantı olarak da olan olabilir diyebilirim ona göre
04 Yorumla
Soran5 ayHoşlanıyorum sevıyorum dıyenler bıle yalandan diyodur, en ufak bi huzursuzlukta topuklar.
Cevap sahibi5 ayYa bence alakası yok seven olabilir bak bende hayranım size. Her yönden mükemmelsiniz. İlgi çekicisiniz tapmak istiyoruz size ama dediğim gibi geneli cinsellik için şeydir
Soran5 ayAllahın sopası yok ama acı çekerek ölecek
Cevap sahibi5 ayNe oldu ki tam olarak anlatmak istersen dinlerim
Amacını biz nerden bilelim. Senin bilmen gerekiyor. Belki de cidden seviyor illa sapıklıktan mı olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Beğenmiştir ve evlilik için uygun görmüştür.
025 Yorumla- 5 ay
Ama işte yorumunda gördüm onları yapması iyi bir şey değil senin psikolojini de mahvetmiştir. Takma kafana toplumda öyle var oeler.
Soran5 ayBeni insanlara rezil ettiği yetmiyomuş gibi bir de mendil gibi buruşturup attı, beni her şeyden soğuttu kendimi tanıyamaz oldum, ama en çok da kendime kızdım ben bu yılana nasıl güvendim diye.
- 5 ay
Unutmaya bak boş ver. Mutlu olmana bak. Düşünme bunları.
Soran5 ayEvlat özlemiyle geberip gitsin, allahın yuvasından huzursuzluğu eksik etmesin, yediği içtiği zehir olsun.
Soran5 ayAllah yuvasına huzursuzluk versin
- 5 ay
Demek o kadar bıktırmış beddua edecek kadar. Bu kişinin burcunu biliyorsan daha da detay verebilirim koç aslan yay falan mı
Soran5 ayBu insan kötü ya şeytan bile önünde şapka çıkarır, bu insan dünyanın en kötü insanı benim nezdimde , insan düşmanına bile acırya ben buna zerre acımam.
- 5 ay
Burcunu biliyor musun o kişinin
Soran5 aykova burcu
- 5 ay
Sıkılgan flörtöz bazen takıntılı bazen umursamaz değişik hani sosyallik insanı olur ilişkiye gelince sürekli fikirleri değişen fevri dik başlı olan birisi olur.
Soran5 ayTam olarak burcunun özelliklerini taşıyo diyebiliriz, onunla tanışmam hayatımın şanssızlığı oldu işte.
Soran5 ayama bak evlenemiyo, ilişkiyi sürdüremiyo, daha beter olsun.
- 5 ay
İşte anla ki karşındaki insanı yeteri kadar iyi tanımadan hareket ediyorsun. Gözlemleyici olman gerek. Senin burcun nedir koç aslan yay mısın
Soran5 ayBoşluğuma geldi, çok yalnız sevgisiz kaldım, başak burcuyum ben.
- 5 ay
Hmm, ilk başta senle tanışmak için can atmıştır. Çok ciddi davranmıştır veya sen onun bu davranışlarını ciddi olarak algıladın. İlk başta tabi önyargıların olmuştur kafanda, eleştirel birisin detaycısın çoğu şeye önyargıyla bakabiliyorsun burcunun özelliğine göre, ailene aile bağlarına düşkün birisin, ciddi ağırbaşlı erkekten hoşlanıyorsun niyeti ciddi evlilik olan icraatini gösteren ve evlilik konusunda ortak olmak isteyen, beraber yükselmeyi düşünen sonuna kadar sürsün isteyen biri olsun istersin. İşte onun bazı davranışları sana ciddiyet olarak geldi. Onu yanlış tanımışsın ve yeteri kadar tanıyamamışsın. Şimdi kafandaki soru işaretlerinin bazıları cevap bulmuştur diye tahmin ediyorum.
Soran5 ayİlla ciddi olsun diye de uğraşmadım ama bu kadar özel bir şey yaşamışken aramızda olanı bırılerıne anlatması ve bu özel şeyden sonra beni g. t gibi ortada bırakması zoruma gitti, bana dürüst olabilirdi anlıyor musun, aptal yerine koymak yerine, tamam onu sevdim ama o beni sevmediyse bile dürüst olabilirdi çünkü ben onu saf duygularımla sevdim.
Soran5 ayve özel bir şey yaşadım, öpmekten sarılmaktan daha öte bir şey.
- 5 ay
Kalpsiz insanmış. Sen fedakarlık etmişsin anladım. Sevmişsin en azından. Yanlış insana denk gelmek çok kötü bir şey. Şimdi de kimseyi sevmeyecek kadar önyargılı biri olursun. Ne desem belki boş çünkü onun yaptıkları hep aklına gelerek karşına çıkan insanları da iteceksin belki de. Psikoloji böyle bir şey işte bozuluyor çok çabuk. Bilemiyoruz insanın alnında ne yazdığı veya bizim için hayırlı mıdır hayırsız mıdır falan. İnsanlar evlenecek eş sevecek kız bulamazken bunların yaptığı da böyle işte. İyi iyiye denk gelmiyor. Unutmaya bak hani olmuşla ölmüşe çare yok biliyor musun en iyisi yeni bir sayfa aç devam et yaşamaya.
Soran5 ayBen zor da olsa yeni bir sayda açarım da, allah bir lokma ekmeğe bir yudum suya muhtaç etsin onu, süründüğünü görmeden ölmeyim, bundan sonra kendım ıcın ne ıyıyı arıyorum ne kötüyü, bundan sonra paramı kazanayım düzenimi kurayım aileme kendime faydam olsun istediğim bu.
- 5 ay
Sen yeni hayatına başla, çokta özgüvenli bir kızmışsın sonuçta utanılacak kötü bir şey değil yaşça küçüğün de olsa olur sevgi bu sevginin yaşı olmaz. Kendinden de utanma sen fedakarlık yapmışsın sevmişsin Allah'ta kalbine göre verir ben buna eminim. Niyetin gönlün temiz olduktan sonra yolun bahtın hep açık olur. Emin ol bu nedenden dolayı kandırılan çok kız var. Yine de umudunu yitirme hiçbir zaman.
Soran5 ayÇok teşekkür, geçmişe dönme şansım olsaydı güvenmemeyi tercih ederdim kaderimi değiştirirdim ama dönemiyorum işte, bunlar böyle birilerinin hayatına yakıp yıkar sonra kaçarlar.
- 5 ay
Olmuşla ölmüşe çare yok, şurda sorsan kimler geçmişe gitmek istiyor diye herkes gider çünkü hata olduğunu düşündüğü davranışları herkes yapmamak ister. Hata olarak görme bunları tecrübe olarak say. Bakış açın daha da değişir. Tecrübe bunlar. Sonuçta gökten vahiy inmiyor bu iyi bu kötü diye. Hiç kafana takma düşünme bunları. Unutmak mümkün değil tamam hafızada kalıyor yaşanmışlıklar, psikoloji akıl sağlığı zarar görüyor evet, ama zamana bırak ki hislerin öfken nefretin azalsın, yaşadığın haksızlık psikolojisi günden güne yerini mutluluğa döner. İstediğini aldı gitti gibi düşünüyorsun belki, onun başına çok şeyler geldiği zaman ahın tutacak bide böyle düşün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Soran5 ayBaşka çarem yok, acım hafiflese de nefretim azalmaz, ahım tutacak ahımı aldı.
Soran5 ayzor günlerimin mimarı o, eseriyle gurur duysun.
- 5 ay
Hayırlısı olsun yeni sayfanda mutlu olmana bak.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayTek cevap cinsellik ve o yaşanınca soğuk yapacak
03 Yorumla
Soran5 ayKaraktersizlik başka bişey değil
Soran5 aytam olarak da öyle oldu
- 5 ay
Uzun zamandır yalnız olduğunuz için onunla sohbet ve sarfettiği sözler size iyi geldi karşı koyamadınız üzülsenizde olan olmuş sizin adınıza üzgünüm
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olgun kadınlardan hoşlanıyor olabilir seviyor belkide davranışları belli eder herşeyi
023 Yorumla
Soran5 ayKadın aşıksa da bu durumu her sekılde kullanır
Soran5 ayAnlıyordum benle bı çay bıle ıcmedi geçiştirdi, ama cinselliğe gelınce dört nala koştu.
Soran5 ayBunu baştan belirtecekti bana.
Soran5 ayBenim hayatım mahfoldu, onun keyfi şeylerinden daha mı önemsiz bir insanın hayatı.
Soran5 ayistediğini elde etmek ona uzun vaadede mutluluk kazandırmaz ama bana uzun vadede mutsuzluk kazandırdı.
Soran5 ayAnlayamadım ailemden kimseden sevgi görmedim ki, sonralardan baktım muhabbet hep cinsellik, benım duygularıma önem vermıyo hayatımı merak etmıyo, özel yaşantısı ve aılesı hakkında bahsetmıyo orada dank etti, cinsellikten sonra tanıdım onu.
Soran5 ayBen uzun zaman evden cıkmadım insanları cok tanımıyodum nasıl desem sosyallık minimum haliyle herkesı kendım gıbı ıyı nıyetlı goruyodum.
Soran5 ayTemkinliydim ilk başta ama nasıl desem şeytan tüyü vardırya bazzılarında bu da öyleydı, sevgi ve ilgi gösterdi o kadar direttim ki çok koştu peşimden, onun gıbı kaç kişiye kapıları yuzune kapattım ben bir erkekle buluşmamıştım bile, kaldı ki sevişicem, allah o gün ayaklarım felç olsaydı da onun yanına gitmeseydim sürüm sürüm sürünüp ölseydim.
Soran5 aysadece hayatta birine şans vermek ıstedım o da katıksız o. rç çıktı.
Soran5 ayZorla olmadı, manipüle etti, kaldı ki manipüle etmek falan herseyden bı haberdım aptal yerıne koymuş beni.
Soran5 ayKeşke olmasaydı, bende güven problemı oluşturdu kimseye guvenemıyorum.
- 5 ay
Kolay beni de güvenemezsin yani artık kolay beni kimseye güvenemezsin bu konuda da haklısın evet manipüle kabiliyeti yüksek olan insanlar maalesef ki bunu yapabiliyor ama şöyle düşün İnan karşısına öyle birisi çıkar ki yani yaşadığın her şeyi unutursun keşke olmasaydı ama üzülme üzülmeni istemem
Soran5 ayBen ona en saf duygularımla geldim, insanda az haysiyet şeref olur, güvenemem öyle bir ihtimal bile yok çünkü ben defalarca bunu yaşamaktan yoruldum, yalnızlık benim için daha sağlıklı, tahammül sevim tükenmiş durumda o yok yani tahammul güven yok.
Soran5 ayÜzülüp acı çekmekten yoruldum, ben o adam için ağladım, sigaraya başladım, süründüm ya artık kime güvenebilirim.
anlattığın kişiyi de seni de tanımıyorum nasıl yorum yapayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayAnnelik ihtiyac, poposunu toplayacak birisine ihtiyaç ya da kadının tercihidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar çekici geliyor genç erkeklere gelecek düşüneceğini sanmıyorum beğeniyodur ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAnne sütü almamış demekki, süt ihtiyacı vardır.
Verince bir dahaki isteğe kadar soğuk yapacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBu aralar bir milf Sevdası var gidiyor
05 Yorumla
Soran5 ayMilf dedikleri baya 40 45 yaş yalnız
Cevap sahibi5 ayYoo değil
Soran5 aypardonda 32 genç
Soran5 ayp*rno filmlerindeki rolleri insanlara geçirmek hoş bir şey değil
Soran5 aymisal bana bırısı mılf der ama ben o kişiyi sevıyorumdur değer verıyorumdur, benı p*rno gıbı gormesını ıstemem.
Gizli Üye(30-35)5 ayBence cinsellik diye dusunuyorum benzerini bekarken yasamistim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBence kadının daha büyük olması ilişkilerde daha iyi
00 YorumlaErkeklerin tamamı çocuktur her erkek kabul etsin etmesin kendinden büyük kadınlara ilgi duyar genelde bu hevestir aşk değil
00 Yorumla
5 ayYani belki garip gelcek ama çok çekici oluyo 30lu kadınlar
09 Yorumla
Soran5 ayKeşke 30lu yaşlardan kadının aşkını da ciddiye alsa bu tip cinsellık sevdalısı erkekler
- 5 ay
Nasıl yani seni sevmiyomu sadece birliktelik mi istiyo
Soran5 ayben böyle bir çocukla cinsel birliktelik yaşadım ilkim oldu, sonra engelledi benı heryerden, tartışmıştık, 2 seneyi gectı dönmedi, çalıştığı yerı bılıyorum nefes aldığı ortamı ya arkadaşlarını bılıyorum o kadar diyim, ıstesem her sekılde fitne fesat yayarım istesem elimi kana bularım da öyle biri için değmez.
Soran5 aybeceremeyeceğini anlayınca gittii
- 5 ay
Bende yaşadm ama çok kötü şeyler yaşattı bana
Soran5 aybirliktelik istıyodu
- 5 ay
Bizim durumu anlatıymmi
Soran5 ayanlat
- 5 ay
Ulaşirmisin anlaticam
Cinsellik olabilir, olgun seviyordur, güzeldir kadın
00 Yorumla
5 ayOlan olmuş yoluna bakacaksın mecbur. Üzüldüm ama senin için
00 Yorumla
5 ayolabilir çokta büyük bi yaş farki yok
20 YorumlaYaşlılardan hoşlamıyordur.
01 Yorumla
Soran5 ay32 yaşlıysa vay bizim halimize
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
5 ayÇok basit sebebi:
Becermek istiyor.
09 Yorumla
Soran5 ayKeşke sevmek istese sevmeyı denese
- 5 ay
O yaşta kendini tanımıyor daha, sevme sevilmeyi nereden bilsin.
Kendinden pay biç güzelim.
Soran5 ayEn ufak huzursuzlukta topukları yağlar o yaşta bırıne guvenılmeyeceğini bilmeliydim, ama işte duygusal boşluğuma geldım, ailemden gördüğüm sevgisizlik.
Soran5 aybenı sever sandım gıtmez sandım.
- 5 ay
Demek ki istediğini vermişsin, o da alınca cahilliğini göstermiş.
Soran5 ayEtrafında ne kızlar var benı mı düşünür artık, kendi bana yazma dedi sorna engelledi.
- 5 ay
Senin yerinde olsam onu onun silahıyla vururdum.
Soran5 aynasılyapıcam
- 5 ay
Ona haber yolla, çok özlediğini söyle veya sen başka bir telefonla arayıp en azından cinsellik yaşamaya devam edelim de, eve çağır. Kapıya koşa koşa gelsin, sen senin için hazırlık yapıyorum duştayım biraz bekle diye ekle, kapıda it köpek muamelesi yap ama o kapıyı açma, tutabildiğin kadar o kapıda tut. Sonra anlayacak açmayacağını ama bir erkek için gururunu en çok kıran davranıştır bu. O cinselliğin hesabını acısını böyle çıkartırsın ondan, o da iyi bir ders alır akıllıysa.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Amaci belli iste pompa
01 Yorumla
Soran5 ayİnşallah bir gün yaptıklarının cezasını ceker ilahi adalete güvenım tam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayTecrübeli seviyorlar belli ki
021 Yorumla
Soran5 ayBen tecrubelı değildim, kullandı gitti.
- 5 ay
Eee nası kullandı gitti
Soran5 ayCinsellık geçti aramızda, sonra bilmeden bozdu yanı bakıre olduğumu bılmıyomuş, sonra da işte başına bela almak ıstemedı uzaklaştı.
Soran5 aykavga ederken bıle ne ıtıraf ne özür direkt engelledi heryerden benı.
- 5 ay
Yok artık swm söylemedin mi bişe yaşarkwn bem dedim işte hevwslikmiş
Soran5 ayBen onay verdim ama o anki anın verdığı hazla gercek değildi, o gerçekten yapmıs ben görmedım beti benzi attı sonra toparlan dedı çabuk ol dedi, ben gidyorum saatım geçiyo dedı.
- 5 ay
Kmk sen demeden nası bilsin adam bakire olduğunu yaş kemale ermiş giye çat diye girmiştir çok acıdı mu
Soran5 ayotobüsü kaçırıyorum dedı, otobuse bındı herif benden uzaklaştı
Soran5 aybı soğuk davranıyo sankı az oncekı adam yok
- 5 ay
Aaa yok artık
- 5 ay
Nerelisşn
Soran5 ayben hıssetmedım ama o da bu kadar acelecı olmak yerıne sorabılırdı, 27 yaş kemale ermek mı aq
Soran5 ayİstanbul
- 5 ay
Oda sabırsızfı demekki ne bilim oda acemi demekki 😆 sulandırmış demekli fazlaca anlamamışsın
Soran5 ayYani aceleye geldi konu o değilki konu bu şerefsizliği, ben ona guvendım bın bır inatlaoaraya geldim o beni tek çırpıda sildi.
- 5 ay
Knk ne zamandır tanışıyordunuz
Soran5 ayortalama 1 sene falan, ilkın yemek yemeği teklif etti o zamanlar yuzvermedım, çıkma teklif etti kabuş etmedim, sonra ne olduysa bınbır ınatla sevısmeye ısrar ettı onda bıle ınat cıkmıştım, o iş olduktan sonra da sen sağ ben selamet kafası.
- 5 ay
Qznca yazar knk yine
Soran5 ayYazmaz kanka neden yazsın, kendisi bana yazma dedi.
Soran5 ayve engelledi
- 5 ay
Knk işini gördü gittim demekki artık unut onu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayNe olacak pomppa
01 Yorumla
Soran5 ayallah belasını versısn böylelerının
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Amacını söyletme şimdi biliyosun
10 Yorumla
5 aySende o kadar genç delisin değilsin yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Verirsin diye ilgi duyuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
5 ayEğlenmek de olabilir, evlenmekte…
00 Yorumla Çoğu cinsellik için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Güzel anlar içinn
00 YorumlaOlgun seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇocuğun var mı
02 Yorumla
Soran5 ayAy ne çocuğu evlenmedım
Cevap sahibi5 ayİyi çocuk hastetini giderirsin elemanla hahah
Gizli Üye(18-24)5 ayKadının büyük olduğu evlilikler çok etrafimda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Büyük seviyo demek ki
00 YorumlaOlgun seviyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hoşlanıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayOlgun sever
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hoşlanmıştır
00 Yorumla
5 ayo şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Seks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olgun seviyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
5 ayO yaşlarda normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ondan etkilenmiş
00 YorumlaOoo en sevdiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayOlgun seviyor Demekki ya da sen ufak gözüküyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayolabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBeğenmiştir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTek derdi cinsellik
00 Yorumla