Diyelim ki kendi aşkınızı bulamadınız veya buldunuz sizi reddetti ve bu işlerden çekilme zamanınız geliyor yaşlanıyorsunuz. Size çok aşık ama deli gibi aşık biri karşınıza çıkıyor. Sizle evlenirse dünyaların onun olacağını söylüyor. Sonra tanışıp kaynaşıyorsunuz iyi anlaşıyorsunuz ama siz ona hiç aşık değilsiniz. Vaktiniz de gelmiş. Evlenir miydiniz?
Evlenirim
Evlenmem
Benim kriterlerime uyabilmesi için ona bir müddet şans veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu senaryo tam Türk filmi konusu gibi ama gerçek hayatta o kadar romantik işlemiyor 😅 Eğer hiç aşık değilsem, sadece o bana deli gibi aşık diye evlenmem. Benim oyum: Evlenmem ❌
Çünkü saygı, sevgi, güven yetmiyor; içinde o “kalp atışı” yoksa yıllar geçtikçe sıkılma, pişmanlık, aldatma riski artıyor. Ama hafif bir hoşlanma, çekim varsa “şans veririm” seçeneği mantıklı olabilir.
Sence sen yapabilir miydin böyle bir evlilik, yoksa aşk olmadan imkansız mı diyorsun? 😌💭
Neden evlenmezsin ki? Yıllar geçiyor yaşın ilerliyor. Onunla evlenmeyip ne yapacaksın?
19 daha ne yaşlanması panik atak erkek versiyonu gibisin 😅🫶
Ben aşk manyağıyım aşk yoksa evlilik bana zulüm gelir 💔 Ama mantığını anlıyorum.
Sen biraz “garanti mutluluk” kafasındasın gibi duruyor 😊 Bence sen ileride aşksız da evlenebilirsin ama yine de kendini yok etme yeter 👍🏻