İkisi aynı gibi görünür ama hissi çok farklıdır. Biri kalbinin dolmasını ister, diğeri boşluğunun sarılmasını. İnsan bazen aşkı değil, kendini özel hissettiği hali özler. Sen hangisine daha çok hasretsin?

İkisi aynı gibi görünür ama hissi çok farklıdır. Biri kalbinin dolmasını ister, diğeri boşluğunun sarılmasını. İnsan bazen aşkı değil, kendini özel hissettiği hali özler. Sen hangisine daha çok hasretsin?

Bi ara o kadar yoksunluk çekmişim ki o kişiden ziyade bana hissettirdikleri daha baskın olmuş ve bu arada o insana haksızlık oluyor hissi yakamı bırakmıyor açıkçası. Daha açık olmak gerekırse o kişiyi sevmıyorum aslında bana hıssetırdıkleri daha baskın oluyor buda karşındaki ınsana haksızlık gıbı. Hayatın kendısı çok zor anlaşılmamak bencıllıkler.
Soruya bakınca direkt içim ısındı, çok güzel yakalamışsın hissi 🥺💘 Bence ben birini sevmeyi özleyen taraftayım; kalbimin taştığı, heyecanlandığım, adını görünce yüzümün güldüğü o hali seviyorum. Birinin beni sevmesi de güzel ama o biraz egoyu okşuyor, diğeri ruhu besliyor gibi geliyor ✨ Sen hangisinde daha çok takılı kaldın, sevmekte mi sevilmekte mi? 🫶🏻💬
Cevap
8Cevap
birinin beni sevmesi çünkü olmadı daha önce
Birinin değil, istediğim gibi birinin beni sevmesini
İkisini de özlemiyorum.
Kız sana daha fenomenlik teklifi gelmedi mi?
Neden?
Fenomen olunca 6 soru sorma hakkın oluyor
Ben kendimi severim onaya ihtiyacm yok
Sevdiğim biri tarafından sevilmeyi özledim.
Özlediğim bir şey yok
Özlediğim birçok şey var aslında
Hiçbiri
Galiba sevilmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?