Bir kız bana bakıyor sizce ne yapmam gerekiyor

merhaba benim bi sorunum varda sizin yardımlarınızı bekliyorum. ya geçen sene dersaneye gidiyordum etüte girdim bi erkek arkadaşımla yanyana oturuyorduk sınıfta daha sonra bi kız geldi bizim arkamıza oturdu ve o kızında yanına bizim sınıftan bi kız oturdu yani bizim sınıftaki kıza çok takıldığımız kıl geldi geldiği gibi biz takılmaya devam ettik çok gülüyorduk o dier kızda bize bakıyordu yani bizi izliyordu gülüyordu bizle daha sonra işte etütümüze devam ettik ertesi günü ise o kız ben ile erkek arkadaşıma hep bakıyordu biz ise bi hamle yapmadık kıza karşı ama erkek arkadaşım onu beğendiğini söylüyordu bende güzel kızdır diyordum arkadaşıma ayarla istersen dedim . o ise bakarız dedi ama hamlenin ondan gelmesini bekliyordu aradan 1 ay falan geçti kız halen bakıyordu benle arkadaşıma daha sonra o kız benim arkadaşımın yanına gitti ve tanışmışlar benimde haberim yoktu arkadaşım sonradan söyledi bana işte öyle oldu . genelde tenefüslerde hep yanyanaydılar . arkadaşım daha sonra bana söyledi dedi ben onunla konuşaçam derdimi anlatacam diye dedim sen bilirsin . dersane çıkışı gitti tuttu konuştu ama kız dedi hayır olmaz biz en iyisi dost kalalım arkadaşım ise ben dost kalamam sana karşı bişeyler hissediyorum dedi ama kız yok dedi. yok demesine rağmen arkadaşlıkları bitmedi neyse .dersane bitti benim arkadaşım tercih verdi ve tercihi geldi o gitti adıyaman felsefeye ben ise tercih vermedim . tekrardan hazırlanmak istedim iyi bi bölüm için. bundan 1 hafta önce dersane başladı birde baktım o kız benim sınıfıma düşmüş derste hiç bakmıyor çünküü ben en arkada oturuyorum o ise en önde demek ondan dolayı bakamıyor ama tenefüs oluyor o çıkmıyor dışarı ben çıkıyorum çıktığımda onun sırasının önünden geçiyorum mecburen o bana bakıyor tenefüs bitiyor içeriye giriyorum yine bakıyor veya dışarda görsede bakıyor . işte sonuna geldik artık sizce ne yapmam gerekiyor ben kızı çok beğeniyorum o da beni beğeniyormu acaba gidip konuşayımmi yada ne yapayım kafayı yiyecem yoksa sizce neden bakıyor olabilir
Bir kız bana bakıyor sizce ne yapmam gerekiyor