Aynı sınıftan uzun süre konuştuğum bir kızla ilk buluşmada ne konuşacağız?

Aynı sınıfta uzun süredir konuştuğum bir kız var. Birbirimize ödev vs sorardık sonra ben yavaştan adımlar atmaya başladım sorular falan sormaya başladım ve yavaş yavaş o da sormaya başladı, birbirimize ısındık yani. Ve neredeyse her gün yazıştık, konu bulmakta ikimiz de zorlanıyoruz eskiden pek değildi aklımıza gelmiyordu (sanırsam heyecandan falan) bu aralar ise aramızda konuşacak soracak hiç bir şey kalmadı sadece video falan atıyoruz, gün içinde bir şey olursa onu anlatıyoruz. Neyse orasını geçtim, ben geçenlerde kıza buluşma teklifinde bulundum ve kendiside kabul etti. Aradan 1 2 hafta geçmedi tabi kız bana açıldı, tabi ben heyecanla kendimi söylemeyi unuttum. Geçen de beni Annesine anlatmış, daha doğrusu önceden anlatmış hani sınıfta böyle böyle biri diye, ancak bu sefer hoşlantıyı ve teklifide söylemiş. Ondan sonra bende açıldım ona çünkü beni bilmiyormuş, haklı tabi söylemedim kendimi 🤭. Neyse henüz buluşma tarihi belirlemedik, benim kafamda buluştuğumuz zaman (eğer bu durumdaki birine çiçek alınıyorsa verip) merhabalaşıp (temas olmayacağını biliyorum, yinede bir eksiğim yanlışım varsa mutlaka beni aydınlatın) hava güzelse biraz yürüyüp kafe de kahve içme planım var kafada şu an buda belli değil dediğim gibi konuşucaz bunu. Şunu da katayım ikimiz içinde hayatlarımızdaki ilk ilişki olacak ilk buluşma olacak, dolayısıyla ikimizin de tecrübesi yok, en azından benim destek alabileceğim bir yer kişi de yok. O yüzden ne yapacağız ne konuşacağız pek bir bilgimiz yok.

O yüzden sizden bu durumdaki biri ile ilk buluşmada neler konuşacağımızı, neler yapıp yapmamam gerektiği hakkında beni bilgilendirirmisiniz. Uzun ve detaylı yazabilirsiniz hatta daha iyi olur, bilgi altın niteliğinde şu an çok değerli.

Güncellemeler
4 ay
Yaşlar 17 bu arada profilde niye 35 gözüküyor bilmiyorum
Aynı sınıftan uzun süre konuştuğum bir kızla ilk buluşmada ne konuşacağız?