21 yasindayim, yasitim kizlar degil de 15 17 yas arasi kizlar beni neden beginiyor?

21 yaşındayım 172 boyunda zayıf kilolu biriyim oldukça zayıfım hemde. Uzun yıllardır farkında olduğum bir konu var.

Kendi yaşıtım kızlar bana karşı ilgili değiller herhangi bir flörte vs yanaşmıyor genelde benimle. Ama benden yaşca oldukça küçük kızlar mesela 15 17 arası bana yürüyen beni beğenen çok fazla oluyo (tabikide reddediyorum). Ama bazen benimde çok beğendiğim kişiler oluyo ama yaşını öğrendikten sonra geri adım atıyorum. Birde artık bende kendimden yaşça küçük insanları sevmeye başladım kendi yaşıtlarım ilgimi çekmiyorlar bile 1 2 defada denediğim oldu ama yaşları benden ufak oldukları zaman hem reşit olmamalarından hemde sevgililik konusundaki yeterince deneyimleri olmadıklarında yürümüyor birde ben kendimi hep kötü hissediyorum bendeh ufak oldukları için. Bazen kendimi p*dofili gibi bile hissettiğim oluuo ve hemen dönüyorum bu yanlışımdan.

Bu durum oldukça canımı sıkmaya başladı artık. Öyle kriteri olan bir insanda değilim birisi beni seviyorsa bende onu severim sevgilim şöyle olmalı böyle olmalı diye bir belirli kriterimde yok. Yaşca oldukça küçük gözüküyorum buda bir gerçek yaşıtlarıma göre kilom oldukça düşük olduğu için bu beni küçük gösteriyor vede yüzüm sakalsız ve ufak durduğu için beni genelde 18 19 yaşımda sanıyolar.

Arkadaşlarım hep şaka yapardı bana 15luk sudenin Allah'ı diye dkjdksmdjd gerçek oldu şaka siz ne düşünüyorsunuz bu durumda ne yapmam lazım

21 yasindayim, yasitim kizlar degil de 15 17 yas arasi kizlar beni neden beginiyor?