Kız arkadaşım bana sorununu anlatmiyor neden olabilir?

Arkadaşlar bir seneden fazla oldu beraberligimiz. İyi veya kötü bir şekilde bitirdik bir senemizi. Bazen öyle bişey oluyo canı sıkılıyo bir sorun oluyo ama anlatmiyo beni biliyosun anlatmam diyo. Ama dün akşam da yine aynı şeyi dedi ve bu sefer üstüne çok laflar söylemesi beni şüphelendiriyo. Bu sefer anlatmamakla beraber ben üstüne düştüğüm için kendinden soğutuyosun falan demeye başladı. Ayrılmak mı istiyosun dedigim de hayir diyo. Ben napcam şimdi kafamda hep düşünüyorum canını sıkan ne olabilir diye. Başka birinden bile şüphelenmeye başladım. Sizce ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunu kendiyle ilgili değil baskasiyla ilgili olduğunu söylemişti o yüzden seni ilgilendirmiyo diyodu. Benimde o ara aklıma başka bir erkek falan geldi. Eğer öyle biseyse söyle dedim. Psikopat mısın sen falan demeye başladı. Öyle bisey olsa yapcagin seyi biliyorum demeye başladı. Acaba öyle bisey midir
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün tekrar konuştuk. Uzun uzun konuştuk en sonunda dedim ki ben seni mutlu etmiyo muyum rahatsız mı ediyorum dedim. Şuanda mutlu etmiyosun evet diyo. Arkadaşlar gerçekten kafayı yemek üzereyim ne oluyo bu kıza anlayamıyorum. Aklıma gelmeyen şey kalmıyo. Benden vazgeçme diye sürekli tekrarlayan insan şuanda benden vazgeçmeye çalışıyo yani. Ne olabilir başka birisi falan mı var? Umarım bu güncelleme sonrası anasayfaya geçerim de sorumu görürsünüz
Kız arkadaşım bana sorununu anlatmiyor neden olabilir?