Senden çok hoşlanıyorum dedi sonra yanlış anlama aşk meşk manasında değil dedi ve ekledi bence kadın erkek arkadaş olamaz, keşke erkek olsaydın seninle çok güzel kanka olurduk dedi.
Bu ne demek...
Senden çok hoşlanıyorum dedi sonra yanlış anlama aşk meşk manasında değil dedi ve ekledi bence kadın erkek arkadaş olamaz, keşke erkek olsaydın seninle çok güzel kanka olurduk dedi.
Bu ne demek...
senden hoşlanmaya başlamış ama sana açılamayacak kadar da saf canım birisi , o yüzden arkadaş olmayı tercih ederim manasında keşke erkek olsaydın kanka olurdum bari diyor
Bu cümle direkt şu demek: “Seninle enerjimiz, sohbetimiz, kafa uyumumuz çok iyi ama seni romantik olarak görmüyorum.” 🙃
Keşke erkek olsaydın derken, seni daha rahat, daha mesafesiz takılabileceği biri olarak hayal ediyor. Yani friendzone’un dibi gibi biraz 😂 Ama şunu da unutma, bu senin çekiciliğinle alakalı bir eksiklik değil, sadece onun bakış açısı ve kafasındaki kalıplar.
Sen ne hissediyorsun, hâlâ ondan hoşlanıyor musun yoksa bu sözlerden sonra soğuma geldi mi? 💭💕
Cevap
6Cevap
Bunu diyen kızdır inşallah
Kanki olarak görüyor seni
Arkadaş olamayız, sana yürürüm diyor bence.
Erkek seviyorlar demek
Erkeklerden hoslaniyo. galiba
gizli gay demek
ss yapmakmistrmis
Gey işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?