Sevgilin Olsaydı Nasıl Biri Olurdu? - onedio. com
onedio.com/.../sevgilin-olsaydi-nasil-biri-olurdu--453661
bana zeki biri olurdu cikti ヾ (@⌒ー⌒@) ノ
onedio.com/.../sevgilin-olsaydi-nasil-biri-olurdu--453661
bana zeki biri olurdu cikti ヾ (@⌒ー⌒@) ノ
"Seni El Üstünde Tutan Birisi"olurdu!
Öncelikle şunu itiraf etmek gerekir ki, senin oldukça kırılgan bir yapın var. Alıngan ve hassassın da: Özellikle sevdiklerinin yaptığı en ufacık hareketi bile çok kafaya takıyorsun. Çünkü onları umursuyorsun. Senin gibi olabildiğince naif bir kişinin sevgilisi de pek tabii ki dikkatli, nazik, hassas, duygusal ve incelikli birisi olurdu: Seni el üstünde tutan, sana sanki dünyadaki tek varlık senmişsin gibi davranan biri. Hani var ya o hepimizin aradığı kişi, heh işte o ;)
Öncelikle şunu itiraf etmek gerekir ki, senin oldukça kırılgan bir yapın var. Alıngan ve hassassın da: Özellikle sevdiklerinin yaptığı en ufacık hareketi bile çok kafaya takıyorsun. Çünkü onları umursuyorsun. Senin gibi olabildiğince naif bir kişinin sevgilisi de pek tabii ki dikkatli, nazik, hassas, duygusal ve incelikli birisi olurdu: Seni el üstünde tutan, sana sanki dünyadaki tek varlık senmişsin gibi davranan biri. Hani var ya o hepimizin aradığı kişi, heh işte o ;)
https://i.hizliresim.com/BZaNyL.png
böyle birşey
Cevap
7Cevap
bana da bu çıktı. usengecim biraz.
https://hizliresim.com/oAXpD9
Gercekten romantik biri olurmus. Peh kim kaybetti de biz bulucaz :D
"Seni El Üstünde Tutan Birisi"olurdu çıktı :d
Seni el üstünde tutan biri olurdu :D :D
Beni el üstünde tutan biri olurmuş yanlış. d
El ustunde tutan biri
"Çılgın Birisi" olurdu!