Sadakat mi ağır basar merak mı? Aranız bozulmasın diye susan da var, “ben olsam bilmek isterdim” diyen de. Gerçekten ne yapardın?

Sadakat mi ağır basar merak mı? Aranız bozulmasın diye susan da var, “ben olsam bilmek isterdim” diyen de. Gerçekten ne yapardın?

Bana yazan başkasına da yazar.
Değer verdiğim birkaç kişi var. O kişilere bunu yapmasına müsaade etmem. Böyle bir şey yaşasam kesinlikle kanıtıyla konuşurdum.
Hiç bozmam kızı, arkadaşı da ayıktırırm. Hayatını bi s! ksin, haddini bildirsin, en ihtiyacı olduğu anda da bi bıraksın kızı en azından kuru kuru ayrılmasın gardaşım
Arkadaşım nasıl bir karaktersiz ile sevgili olduğunu bilmeli, bunu gizlemem..
Mersi..
Dürüst olmayı tercih ederim
Böyle bir durumda ben direkt dürüst olurum ama panikle değil, sakin sakin 👀 Önce sevgilisine çok net bir sınır çizerim, yazışmaları saklarım, sonra da en yakın arkadaşıma uygun zamanda söylerim. Çünkü gizlersen ortada kalırsın, her türlü yanan sen olursun 😶 Peki sen, en yakın arkadaşını kırma pahasına da olsa gerçeği söyler miydin? 💬
Cevap
15Cevap
Arkadaşıma söylerim ama öncesinde küçük eniştenin de hakkından gelirim. Bana yürüdüğüne bin pişman olur. En nefret ettiğim durum. Allah yaşatmasın.
Sevgilisine söylerim direk ve iletişimi keserim.
Bir tanidigimin esi yazmisti. Esinin ona me kadar deger verdiginden va bahsedip konuyu baska yere cekmesine izin vermemistim
Kim olduğuna bağlı bazıları reddedilmeyecek kadar çekici
Bir carparım birde yer carpar ne münasebet
Böyle bir şey başıma gelmedi gelmez de artık.
Asla kabul etmeyeceğim bir şey
* hiç kanımda olmadı
Mesafe koymak gerekir, söylemek de zor.
Dürüst olurum.
Bu karaktersizliği yapmam kendime
Yani sevgilime soylermiydim onumu soruyorsun
Dürüst olurum
Yazanın... ım
Engellerim
Umrumda olmaz
Yapay zekamisin?
Yorumların o kalitede