Sevme seni sevmeyeni mısırda sultanda olsa
Aşkının değeri biliniyor mu?
Sevme seni sevmeyeni mısırda sultanda olsa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Aşkın değeri, karşılıklı olunca bilinir. Çünkü gönüller bir, istekler bir…. Tek taraflı olunca, ne o aşkı taşıyan, ne de o aşkı kabul edemeyen için kıymeti olur….. çünkü hisler farklı olunca ne seveni yüceltir, ne de sevileni….
Hayatımın hiç bir döneminde bilinmedi en iyisi seni sevenle olmak sevdiğinle olmuyor sanki
Belkide ya
Seni seveni sen kıracaksın sevdiğin seni kıramayacak biri kırılacaksa ben olmayacagım
Bizde bu vicdan oldukça bi boh olmaz ya
o da var
Biz onu bile beceremeyiz
Teşekkürler
Rica ederim
Hayatımda biri olduğu zaman değer kıymet bilen birisiyim
Seni önemsemeyen biri için kendini yormaman çok doğru bir bakış açısı 🥺❤️ Kalbini ortaya koyuyorsan, karşındaki de elinden geleni yapmalı. Aşk tek kişilik mücadele olunca yıpratıyor insanı. Dostlarının yanında durması da çok kıymetli, iyi ki varlar gerçekten 🌹 Peki şu an kalbini koruma modunda mısın, yoksa hâlâ birine karşı hislerin var mı? 💭💕
Cevap
7Cevap
Aşkı yaşamadığım için bir değer veremiyorum ama yeni nesil artık takılma peşinde olmuş
Değer biliniyor mu bilmiyorum.
aşk gerçek değildir
Haklısın ula bize görede değil
Yani burdaki sorulara bakarsak bile değer bilen çok az
seni önemsemeyen biri için kendini harap etme...
Bir dost
Ni dimek, her zmn ☺️
Değer kadir kıymet bilirim bilmeyeni hayatımda tutmam dost olsun sevgili arkadaş olsun bende böyle..
Aşkımın değeri bilindi.
Değer bilenle karşılaştırsın herkesi
Hayır değeri bilinmiyor
Bilen vardır ama nadir ya. Bilmiyorum
Doğru 😄
Yine haklısın da. Doğru valla. Değer bilenler birbirine denk gelmez. İllaki biri biliyor , diğeri bilmiyordur. ya da biri biliyor, diğeri saygı duyuyordur falan 😅
Evet var öyleler. Ama şu bir gerçek her insanın benzeri , eşi vardır. Sadece zamanı değildir ya da sen yanlışsındır, belki o yanlıştır vs vs. Bunu Allah bilir.
Aynen kendine bakmak gerek önce. Başkalarını salla herkes kendine yakışanı yapar boş ver. :) Aynen herkes ederi kadar ula. Hak edene hak ettuğu gibi 😄
Hahah değişik bir deyim. Sen yinede açma aman t*t**y* koru😂
Şaka bir yana dikkatli olmak lazım tabii. Gözü açmak ve temkinli olmak önemli. İyi niyet her zaman kullanılır. Bak erkek kadın farketmiyor iki cinsiyettede öyle. Herkese evet hak ettiği gibi davranmak gerek. olmuyor mu ya da birşeyler hoşuna gitmiyor mu baştan kestirip atmak gerekiyor.
Ah ah bu da yapmaz dediğin yapar esas. Çok güvenme kimseye. Saf evlat. Herkese güvenme sadece bir süre güvenmiş gibi yap. O da karşındakini ölçmek için. Sonra zamanla davranışları yılan mı yalan mı açık eder emin ol... Muhtemelen iyi niyetli birisin. Ve karşısındakini önemsemişsin belli. Hata deme aslında bu da bir hayat dersi diyelim. İyi ya da kötü en azından aynısını bir daha yapmazsın, dikkatli olursun.
Anladım netlik istiyorsun doğal olarak. bir öyle bir böyle insan istemiyorsun haklı olarak. Ama baştan bu tavrı sen karşındakine koyacaktın. Ona o fırsatı vermeyecektin. Bak böyle böyle diyip karşındakini ürkütmeden ben netliği severim ya diyecektin. Baktın net olmuyor yolu verecektin. acımayacaksın, değişir düşüncesi olmayacak. Çünkü insanlar değişmez. Sen yorulursun, sen incinirsin. Net olmayan biri üzgünüm ki sevmiyordur. Ve seçenek olma ihtimalin yüksek ya da umursamıyordur. İnsan sevdiği birini asla soru işaretinde ya da beklemede bırakmaz. seçenek olarak görmez. İstiyorsa istiyorum ya da istemiyorsa istemiyorum der mert olan insan.
Tabi havalanınca böyle 😂
aşk diye bir şey yok
Aşka inanmıyorum
Bilmeye çalıştım.
Evet biliniyor
Değeri bilinmez
Çikolata ile eşdeğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?