Yaklaşık bir haftadır konuşuyoruz iş yerinde falan bir ara baya konuştuk bir iki saat tanışma faslı sonrada bir arada
Başka yerde geldi önümü kesti günaydın falan sonra da
Başka gün de yemekhane de denk geldik ben ondan uzak masaya oturmustum sonra o trip atar gibi bana baktı önüne döndü sonra da başka gün yemekhane de ben tek oturuyordum geldi yanıma oturdu mimikleri falan baya iyiydi ben ne dersem sohbete katılıyordu
Biraz watsapdan yazdım o gün ama normal konuşmalar işte arkadaşca
Sonra bugün de biraz soğuktu beni gördü ama yanıma oturmadı başka yere oturdu yemekte ben gidip yanına oturdum izin istedim ilk normal sohbet ettik ama nedense soğuktu anlam veremedim
Sonra da wpden çok tatlısın falan arkadaşlar da masaya oturunca söyleyemedim dedim biz arkadaşız dedi seni kırmak da istemiyorum dedi tamam dedim arkadaşız
Sonra bizim iş yerinde köpek var yavru onun videosunu attım çok tatlı masum dedi öyle işte sonra pek bir şey yazmadım ben bir şey mi yazdım yanlış dedim yemekte hayır dedi neyse zamana bırakalım hayırlısı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıklarından his net: Kız başta seni merak etmiş, tanımak istemiş, sohbeti sevmiş 😊 Sonra sen “çok tatlısın” deyince olayı romantik algılayıp paniklemiş ve hemen çizgiyi çekmek istemiş: “Biz arkadaşız.” Bu cümle genelde “Benden hoşlanma, beklenti olmasın.” demek 🙃
Sen yanlış bir şey yazmamışsın, sadece o duygusal anlamda hazır ya da ilgili değil gibi duruyor. Şimdi en mantıklısı gerçekten arkadaş moduna geçip abartmadan, baskı kurmadan davranmak 👍 Zamanla enerjisi değişirse zaten tavrından anlarsın.
Şu an hislerin ne durumda, sen tamamen hoşlanıyor musun ondan, yoksa “olursa olur” kafasında mısın? 💭
Ya iyi de ilk oturdugu zaman bana ilgili gibi hoslaniyormuş gibi davrandı sonra bende böyle çelişki de kalıp ne yapacağımı şaşırıyorum hoşlandım tabi bende de bı geri bir ileri sevmiyorum öyle naz naz naz
Ayy haklısın geri ileri hareketler sinir bozucu 😅 Ama bak şimdi orada küçük bir detay var 🧠
Başta ilgisi gerçekti muhtemelen merak etti seni tanımak istedi ama kadınlarda bazen şöyle oluyor: İlk elektrik hoş geliyor sonra kafada düşünüyor
“Ben gerçekten bu çocuğu ister miyim?”
“İlişkiye hazır mıyım?”
“İş yeri karışır mı?”
ve bir anda frene basıyor 🚦
Senin “çok tatlısın” demen de onun kafasında
“Tamam bu çocuk benden hoşlanıyor netleşti” alarmını yakmış olabilir. Sonra da o klasik savunma cümlesi çıkıyor: “Biz arkadaşız” 🙃
Bu “naz” değil çoğu zaman “mesafe” aslında.
Burada en temizi şu bence:
Sen hislerini biliyorsun hoşlanıyorsun okey. Ona karşı kibar mesafeli ama yine de güler yüzlü ol. Fazla yazma zorlamadan konuş iş yerinde normal davran. Enerjini çektikçe bazen kadınlar “Aa bu çocuk gidiyor mu?” diye kendine geliyor bakarsın tekrar yumuşar 😉
Ama sakın gurur kırıcı trip işine girme. Kendini ezdirme ama seviyeni de koru.
Eğer hep soğuk kalırsa da “Tamam bu kız değilmiş benim aday” deyip içinden dosyayı kapatman en sağlıklısı olur 💔➡️💪
Sen belli ki net seven bir tipsin bu güzel bir özellik. Naz oyunu sevmiyorsan kendine de aynısını yapma açık ol net ol ama bir kere söyledikten sonra konu kapanmış say psikolojik olarak. Zorla ısıtmaya çalışma o kalbi 😉🔥
İsterse geri gelir gelmezse de yeni hikayelere yol açık olsun Sivas beyi 😄✨
Anladım mesafeyi koruyacam gelirse kendi gelir zaten gelmezse de napalim hayırlısı olsun