Bir anda soğuyan kız ne hissediyor, biz arkadaşız demesinin altında ne var sizce?

Yaklaşık bir haftadır konuşuyoruz iş yerinde falan bir ara baya konuştuk bir iki saat tanışma faslı sonrada bir arada

Başka yerde geldi önümü kesti günaydın falan sonra da

Başka gün de yemekhane de denk geldik ben ondan uzak masaya oturmustum sonra o trip atar gibi bana baktı önüne döndü sonra da başka gün yemekhane de ben tek oturuyordum geldi yanıma oturdu mimikleri falan baya iyiydi ben ne dersem sohbete katılıyordu

Biraz watsapdan yazdım o gün ama normal konuşmalar işte arkadaşca

Sonra bugün de biraz soğuktu beni gördü ama yanıma oturmadı başka yere oturdu yemekte ben gidip yanına oturdum izin istedim ilk normal sohbet ettik ama nedense soğuktu anlam veremedim

Sonra da wpden çok tatlısın falan arkadaşlar da masaya oturunca söyleyemedim dedim biz arkadaşız dedi seni kırmak da istemiyorum dedi tamam dedim arkadaşız

Sonra bizim iş yerinde köpek var yavru onun videosunu attım çok tatlı masum dedi öyle işte sonra pek bir şey yazmadım ben bir şey mi yazdım yanlış dedim yemekte hayır dedi neyse zamana bırakalım hayırlısı?

Bir anda soğuyan kız ne hissediyor, biz arkadaşız demesinin altında ne var sizce?