KAFASINDA KURAN ERKEK?

Hayatımda 6 aydır bir ilişkim var , ama çok değişik bir karakter şöyleki 2 yıldır beraber çalıştığım bir firmada benden küçük erkekleri instagramdan hepsini çıkarttı saygı duydum ama konuşmamı dahi istemiyor selam bile , dediği şey onların kafa yapısını biliyorum sana abla gözüyle bakmazlar , 10 senelik yakın kız arkadaşımla tanıştırdım kafede oturuyoruz ve kız arkadaşım açık giyinmedi o gün altında pantolon üstünde atlet ve hırka mont vardı sonra kız arkadaşım eve gitti bana dediği sen ne kadar tanıyorsun seni kıskanıyor mu çatalı o kadar belli oluyorduki gözlerine bakamadım dedi , bu arada belli olmuyordu çok açık bir şey olsa ben uyarırdım ki bunları farkında bilen biri , sakin ya da halsizsem sürekli sorup duruyor sen beni artık sevmiyorsun, artık beni öpmüyorsun , geçen benimle ilgili kafasında kurup uyumadığı söyledi , en çok kavgamız Atatürk kavgası , ben Atatürk çüyüm o size Osmanlı devletin den bahsediyor ve sürekli telefonumu kurcalamak istiyor gizli saklım bir şeyim yok ama rahatsız hissediyorum sen de bak dediğinde ben bakmak diyorum çünkü öyle biri değilim bakamam ne yapacağım biri bana söylesin?
KAFASINDA KURAN ERKEK?