Sevdiği birisi olmasına rağmen başka bir kızın duygularıyla oynayan erkeğe ne demeli arkadaşlar?

oğlan resmen ayakta uyutmuş beni ondan hoşlandığımı söylemiştim o da aynısını söylemişti bazenleri bana hoşlandığını belli de etti ona yazdığımda konuşuyordu başlarda biraz o koştu ama sonradan her zaman peşinden ben koştum şimdi aramız bozuk Instagramdan falan engelledi diye arkadaşın hesabından istek attık o da yazalım o zaman dedi biz de arkadaşın hesabından yazdık benim sevdiğim var demiş sevdiği kişinin yaşadığı yeri söylemiş yani benden farklı bir yer benimle oynama demişti ama megersem benimle oynayan kendisiymis daha iki gün önce hoşlanıyorum dedi arkadaş şaka gibi şimdi bir ton laf saydım ama beni hala engellememiş bu yüzsüzlüğe ne denir? Sevgili bile değildik ama cidden hoşlanmıştım şimdi her yerden engelledim.

Güncellemeler
5 ay
WhatsApptan engellememiş ama Instagramdan engellemiş ben onu her yerden engelledim gram tepki yok ya bir de anlamıyorum sevdiği olan bir insan niye tüm istekleri kabul eder.
Sevdiği birisi olmasına rağmen başka bir kızın duygularıyla oynayan erkeğe ne demeli arkadaşlar?