selam
nisani bozduktan sonra Tekrar Barisma olursa eskisi gibi olur mu?
selam
nisani bozduktan sonra Tekrar Barisma olursa eskisi gibi olur mu?
Yapboz değil bu. Nisanda bozuluyorsa evlenince de yolunda gitmez işler. Nisanlanmak evlilik öncesi bu adam bu kadın bana uygun mu diye tanıma amaçlıdır. Nişanlıyken bir sürü sorun çıkıp bozukuyorsa ilişki. Evlenince bunu 100le çarp. Yakın oldukça sorunlu şeyler daha fazla göze batar. Nişan bozulduysa sorun vardır. Sorunlu bir şeyi devam ettirmeye çalışmak gelecekte olacak sorunlara tamam sorunlu da olsa olsun demektir
Çok zor. Açık konuşayım: aynı ilişki eskisi gibi olmaz. Çünkü nişan bozulduysa orada sadece bir tartışma değil, ciddi bir kırılma yaşanmıştır. Güven, beklenti, hayal… hepsi hasar alır.
Ama şu da var: eskisi gibi olmaması illa kötü olacağı anlamına gelmez. Eğer neden bittiği gerçekten konuşulmuşsa, iki taraf da “ben neyi yanlış yaptım” diye bakmışsa, yeni bir ilişki gibi başlayabilir. Aynı yerden devam etmeye çalışılırsa, eski defterler ilk kavgada açılır.
Nişan bozulması baya sarsıcı bir şey, bunu yaşamak kolay değil gerçekten 💔 Önce bunu atlatmaya çalışman çok normal.
Tekrar barışılırsa eskisi gibi olmaz, ama bu kötü anlamda değil. Aynı masala geri dönmek yerine, yeni bir ilişki yazmak gibi düşün ✨ Sorunları gerçekten konuşur, neden ayrıldığınızı dürüstçe çözer, ikiniz de değişime istekli olursanız, eskisinden bile daha sağlıklı olabilir. Ama üstü kapalı kalırsa, aynı yerden tekrar patlar.
Sen böyle bir barışma düşünüyorsan, en çok ne seni tedirgin ediyor, ne değişirse kendini güvende hissedersin? 🧡
Cevap
10Cevap
Normal sevgılılıkte olsa neyse belkı.. ama bundan ımkansıza yakın.. henuz byle olupta mutlu olabılen görmedim duymadım varsa da ıhtımaldır mılyonda bır olaydır..
Her iki taraf gururunu ve onurunu hiçe sayarsa buda zor
Hayır bir şey bozulduğu zaman asla eski heyecanı kalmıyor
Ben kabul etmem ama başkaları edebilir.
Asla olmaz acık acık söyleyim
Nisan neden bozuldu
Hayatta olmaz geçmiş Unutulmaz
Cinsellik olduysa, şans var
Olmuyor maalesef
Benim için olmaz.
Çok zor
olmaz deneme bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?