Biriyle bir suredir gorusuyorum. Bana da yuruyordu ama ben cekingen biriyim. O yurumelerine, flortune fazla karsilik veremedim. Erkeklerle de cok icli disli olmadim bu zamana kadar. Ilk sevgilim oldu zaten.
Bulustuk kahve tatli soyledik. Cicek ve hediye almis. Hediye de kazaktı. En son gördüğümde ustundeki kazak guzelmis demistim. Sana vereyim demisti. Bende yok bana buyuk olur icinde kaybolurum demistim. O da bende senin gözlerinde kayboluyorum demisti (iste boyle yuruyordu surekli, kalakaliyordum oyle)
Iste bulusmamiz da o kazagin bana olacak bedenini almis hediye etti. Begenmistin dedi. Tesekkur ettim. Bazi ciftler, cift kombini yapiyor ya, belki bir gun ikimizde bu ayni kazaklari giyeriz tabi eger cift olmak istersen dedi. Bu cümleden sonra biraz sessiz kaldim devam etti.
Sana olan ilgimi gosterdigimi düşünüyorum. Senin bana ilgin var mi yok mu cok anlayamadım ams diyerek benden hoslandigina dair bir konusma yapti, en son da ben bu iliskiyi denemek istiyorum sende istersen dedi.
Ikimizde bir sure sustuk, o sustu benden cevap beklemeye basladi.
Bende biraz dusundum. Ilk beklemiyordum bu konusmayi dedim. Sana olan tavrim belli degil miydi dedi. Belliydi ama bugun beklemiyordum en azindan dedim. Hayirli iste acele etmek lazim dedi ben yine şok. Hayirlı iş? Dedim. Bazi konularda beklemenin uzatmanin anlami yok dedi.(burayi da tam anlamadim ama ustunde de durmadim yani ciddi oldugunu mu söylemeye calisti yoksa evlenecegim kadinsin mi demek istedi anlamadim)
Sonra ben belki senin kadar belli edemedim, icimde de bazi endiselerim var biraz da kendimle ilgili ama kalbimde aklimda kabul etmem gerektigini soyluyor dedim. Tebessum etti, rahatlar gibi oldu. Deneyelim dedim.
Ne konuda endiselerin var dedi. Bunu baska zaman konusalim mi, heyecandan daha fazla konusamayacagim sorunun cevabini verdigime sukret dedim😅 bende heyecanliyim dedi, belli etmiyorsun bence rahatsin dedim. Cevabini vermeni bekleyene kadar yaslandim burada dedi😄
Ben sonra hemen kalkalim mi dedim. Kahven duruyor, tatlini bitirmemissin dedi. Tatliyi da yiyecek durumda degilim Şu an dedim😅 biraz ye, iyi gelir belki dedi bir iki catal aldım sonra dagildik zaten.
Ya gereksiz heyecanlandim sanki. canım canım güldüm, konusamadim, gercekten teklifini kabul ettigimi zar zor soyledim ve sonra enerjim tukendi sanki. Bir yorgun hissettim nedense. Bir ara tuvalete gideyim, rahatlatayim yuzume su carpayim dedim ona bile mecalim yoktu sanki
Yaninda tek kelime daha edecek durumda degil gibiydim. Cok mu sapsal aptal gozuktum acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer