- Bu tüyolar herkese lazım. Herkes ne biliyorsa anlatsın lütfen.
Kadınların en büyük yeteneği, karşı tarafın dilinden anlamak ve ona kendini değerli hissettirmek. Bir şeyi yaptırmak için kavga etmek yerine, doğru zamanı bekliyorlar. Eşi yorgunken ya da gerginken değil, keyfi yerindeyken konuyu açıyorlar. Tabii cinselliği de unutmayalım. 😅
Teşekkürler.
Cinselliği silah olarak kullanan kadın bizden uzak olsun.
kocanın kanına giriceksin, erkekler aciz varlıklar bir sekse bakar herşeyi yaptırmamız , genel olarak akıllarını beyinlerini değilde hazları yönetir bir erkeğe istediğini yaptırmak kadar kolay bir şey yok suyuna giriceksiniz sadece ve güzel bir seks sonrası her istediğin olur
Bak sen.
Yani ne istediğine bağlı, bazı kadınlar mantıklı mantıksız her istediğini yaptırıyor gerçekten ben de şaşırıyorum buna belki altındandır 🤷🏻♀️ benim isteklerim mantıklı olduğu için asla geri çevrilmedi şimdiye kadar ☺️
Mantıklı olmak iyidir. Teşekkürler.
Full dedikodu yapan fitne fücur çıkartan ortalığı karıştıran ve kıskandığı kadınlara kızlara iftira atan yalan söyleyen saman altından su yürüten ama sonra da masum rolü yapan hiçbir şey yapmamış gibi olan akadınlar
Kocaya “her istediğini yaptırma” fikri biraz toksik aslında 🙃 İlişki ekip işi, biri kukla olunca uzun vadede mutluluk kalmıyor. Sır bence net: açık iletişim, tatlı dil, sınır bilmek, saygı ve bol bol şefkat 💕 Ne istediğini net söyleyen, trip atmayan, değer veren kadın zaten etkiler. Sen kendi ilişkinde en çok nerede zorlanıyorsun, iletişim mi yoksa sınırlar mı? 🧐
Cevap
24Cevap
Dişiliğini veya çenesi kullanıyorlar genelde
Belki de.
Seven insan yapar işte
Belki de...
Kocasını her istediğini yaptıran kadının sırrı kocasının alt tarafına yürüyen kanı iyi bilmesidir
Teşekkürler
Rica ederim
Erkeğe kendini erkek gibi hissettirmek onu eziklememek biraz olsun gururunu okşamak övmek bence en işe yarayan şeylerden
Akıllısın.
Rica
Prenses olmak, hiç bir işten anlamamak, bir yere kocası olmadan gidememek, hamilelikte hiç bir şey yapamayıp nazlı olmak, her şeye küsüp üzülmek bayılmak, tırnağı kırılacak diye bez sıkmamak, ne bile yapamamak. Böyle olunca erkek her şeye koştuğu için kendini önemli zanneder eşi sevgilisi ne istese yapar
Kocasına her istediğini yaptıran kadınların sırrı genelde güçlü iletişim kurmaları ve duygusal zekâlarını kullanmalarıdır. İsteklerini doğrudan baskı kurarak değil sevgiyle anlayışla ve doğru zamanda dile getirerek karşı tarafı ikna ederler. Asıl sır karşılıklı saygı ve dengeyi koruyabilmekte yatar.
Bu kişiye göre değişiyor bazı kadin dişiliğini kullanıyor , bazı kadınlar ise edepsizliğiyle yaptırıyor
Teşekkürler
Bir kadın ilişkide bir şeyler istediğinde beklediğinde erkeğin yapmaması zordur. Ama çoğu kadın istemeye çekinir yük olurum düşüncesiyle.
Çekinirler mi
Niye erkeğin yapmaması zormuş? Ve ayrıca erkeklerin istekleri beklentileri niye göz ardı ediliyor...
O emoji neden.
Bunu senin söylemen şaşırttı. Karşılığında bize verdiğiniz ne var acaba.
Emojilerle iletişim kuracaksan cevap yazma bence.
Sonuç itibariyle siz kadınlar olarak daha çok kendi isteklerinizi ön plana atıp ikinci olarak erkeğin isteklerinizi arkaya atıyorsunuz. Bu bencillikle ilişki falan yürümez. İyi akşamlar.
Bazı taktikler var ama benimkinde işe yaramıyor. =/
Teşekkürler
Biz de silip geçsek diğer kadınlar gibi onları kıymet vermesek bizi de severlerdi. İyi insan olmak yetmiyor.
Ah be
😒
Özellik: şımarık, çirkin, görgü bilmeyen. Yeterli bunlar. Diğerleri de Allah yüzlerine bakarsa bakıyor işte.
Teşekkürler
Erkege direkt söylemicen biseyi
Hipnotik dil kaliplariyla yapcaksin
Böyle yapa yapa babam bana yeni telefon aldi 😁
Ooooo. Taktiklere bak
Manipule edemeyeceğim erkek yoktur hsjsjsjs
Uzak durayım senden hsjsjsjs
Uzak durun tabi benden 😁😁 (kimseyi hipnoz etmiyorum iyi vampirlerdenim)
🙏
Hemcinsleri arasında onlar şeytan diye bilinir...🤭
Ahaha
Abaza adam buluyorlar birde sonradan görmeyse tamam oynatıyor
Teşekkürler.
Kocasına herşeyi yaptıran kadın yok herşeyi yapmaya dünden razı adamlar var bence sanş işi bu iş..
Pısırık erkek artı dişiliğini kullanan kadın eşittir karısının her dediğini yapan erkek
Uhhh. Böyle mi gerçekten
Bilmem. Kocası olanlara sormak lazım ama merak etmiyorum 😅
Ben biraz ediyorum.
Dediğini yapmazsa kadın vermez bu da erkeğin işine gelmez
Bu kadar mı yani
Bi insan aklına gelen her istediğini yaptırma ihtiyacı duyuyosa ve bunun için saçma sapan davranıyosa o kişi zihinsel olarak çocuk olabilir bu tarz şeyler toplumsal çürümeye katkıda bulunuyor
Vay be. Teşekkürler. Tebrikler.
Ben dık başlı olduğum için herkes benden nefret ediyor
Teşekkürler
Karısına aşık koca. İş adamda bitiyor. Adam zaten aşıksa seviyorsa yapar.
Kesin
Ona göre sünepe erkek seçmeleri çünkü böyle adamları kolayca manipüle edebilirler. Daha maskulen karakterli adam kolay kolay evlenmez zaten
Kocasına her istediğini yaptıran kadın koca olsun o adam da oje sürmeye ve karılık yapmaya başlayabilir.
Bilmem öğrenen bana da anlatsın ilerde lazım olabilir
Sbsbs bana da bana da. Oyuna gelmemem lazım
Bak biri yazmış ki onu seven erkek ile evlenmesi gayet mantıklı geldi erkekler çünkü sevdiği aşık olduğu kadını kolay kolay kırmaz
😮😮😮👏
Merhametli ve sevgi dolu olması tabi ki. Merhametsiz bir adama en iyi dişi ol yine de istediğini yapmaz. Bir adam kadına değer veriyorsa onun dediği çoğu şeyi yapar.
Türk kadını değildir. Nasıl yaptırıcağını iyi biliyordur bağırmaz çığırmaz. türk kadını bunu yapamaz. küfür ve bağırmak aşağlamak onların ana porfluk alanı.
Kocasına her istediğini yaptıran kadın genel de kocasının her istediğini yapan kadınlardır bazıları dominant baskın karakter olabiliyor böyle kadınların kocaları eğer pasif özgüveni düşük bir bireyse bunlar da yaptırabiliyor
Tatlı dil, işve cilve, cinsellik. Bunu bilen kadınlar kazanıyor, bir şey yaptırmak için kavga dövüş çıkaran kadın kaybediyor.
Padişah gibi hissettireceksin her zaman değil ha yalnız kalınca 😉
Padişah gibi hissettirmek nasıl oluyormuş?
Vermem deyip istediklerini yaptırıyorlar bana göre değil.
Erkeğe erkekliğini erilliğini hissettirip alma enerjisinde olan her kadın bunu yapar
Eril erkek demek sürekli kendinden veren demek mi?
Bilmem bende çözemedim.
: ) teşekkürler cevap için
Erkolar suskun.
Teşekkürler
Köle almışlar kendilerine
Ahahha
Yatakla tehdit ederler sanırım
Teşekkürler
genelde dominant kisiler yaptırıyor ya
Teşekkürler
ricalarr
Kavga çıkarmaz öylesi güzellikle yaptırır
Hmm
Kocalarına her istediklerini yaptirabilmek
İşte bu. Dağılın, kadın haklı.
Karısını çok seven adamdır
Maaşallah ona.
Fingirdek olması
Teşekkürler
İkna etme kabiliyeti jsn
Çok fena feci zekisin 🙂
Maşallah bana 🙂😂
82 kere
40 kereydi o 😞
41 olan neydi?
Hatırlamıyorum
Ayy 41 kere maşallah deniliyordu yaa 🤦🏻♀️
41 kere maaşallah o aha sor çetcipitiye
Hatırladım kii ben de o yok kii 😞
Gogila git
Ya hatırladım amaa niye sorayım kiiiiii 😞🤧
Belki seni manipüle ettim 🤣
İnandım ama 😭
Yapmazsın öyle bir şey değil mii 😞
Bu konuda karşıdakine değil araştırmalarına ve kendine güveneceksin. Kişilerin vicdanına ve merhametine bırakamazsın kendini.👍
Tamam mı çekirge.
Tamam inşallah bi daha kanmıyacam 😞🫡🌸
Doğrusu 41 kere maaşallah.
Yuppiyy doğru bildimmm 🥳🌸🎉
güzellik
drüstlük sadelik
Belki de..
biz alıyorız da ne oluyor
Onu seven erkekle evlenmesi
Vaay
Adı üstünde sır.
Söylenmez.
Sırlar ifşa olsun artık.
Sınırsız kredi kartı olan kadının her türlü dişilik halleri desem sen anlarsın
Bana bir aydınlanma geldi
Rönesans'ın hangi akımından?
Cahilim. Bilmiyorum
Aydınlanma deyince desene o zaman sokak lambası çalıştı diye, ben de Rönesans'ın akımından etkilendib zannettim. 👻
😄
İstekli olunca her şey yaptırılıyor
Teşekkürler
Rica ederim
Sırları okumaya geldim 🤣🤣
Kılıbıklarla evlenmeleri 😂😂
cilve ya da her akşam veriyordur
Gösterip elletmiyolar
doğru insanla evlenmesi
Belki de. Ama doğru insan senin her dediğini yapan mıdır?
doğru insan yapmasa da onu çok istediğin bir şey olarak düşünmezsin gibi işte
🙏
İşve cilve
Hmm
Cilve
Yetiyor mu?
Yeterli
Vay be.
Valla bilmiyorum 😂
Teşk.
Akıllı kadındır
Öyledir.
Haz ve gaz
Ahhaha
Akıllı şey
Alttan almak
Teşekkürler
Büyüdür muhtemelen
Ahahha
İnanmak
Teşekkürler
İyi cinsellik
Payı vardır elbet ama tek başına çok anlam ifade etmez sanki.
Tek kelimeyle cilve oldugunu dusunuyorum
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?