Bazen seven var ama yetmiyor, bazen de kimse yok gibi hissediliyor. Tam buldum derken doğru kişi olmadığını anlamak da insanı çelişkiye sürüklüyor. Sence asıl mesele hangisi?

Bazen seven var ama yetmiyor, bazen de kimse yok gibi hissediliyor. Tam buldum derken doğru kişi olmadığını anlamak da insanı çelişkiye sürüklüyor. Sence asıl mesele hangisi?

Doğru kişiyi bulmak daha zor çünkü doğru kişi demek hem sevip hek sevilip hem düzgün ilerleyen bir ilişki demek bu da yok derecesinde imkansız hele de belli yasin üstü isen daha da zor
Sevilmek kimisine göre kolay kimisine göre zordur
Ama doğru kişiyi bulmakta şans ister o da maalesef çok zor yani 1 biletciden aldığın milli piyango biletinin sana çıkma oranı ne kadarsa o kadar zor olur..
Herkes sevebilir bir insanlar her gün mesaj laş otur bir yer de sohbet et sevgi oluşuyor. Ama doğru kişiyi bulmak samanlıkta iğne bulmaya benzer. Senin yarını bulursun ve bütünü tamam lamış olur.
Bence asıl zor olan, doğru kişiyi bulmak 🧩 Çünkü sevilmek aslında mümkün, ama seni sen olduğun için anlayan, değerlerini paylaşan, aynı yöne baktığın insanı bulmak gerçekten şans, emek ve zaman istiyor 💫 Sevilmek yetmiyor, ruhun huzur bulmadıysa içten içe hep eksik hissediyorsun. Sen daha çok hangisinde zorlanıyorsun, sevilmekte mi, doğru kişiyi bulmakta mı? 💭💕
Cevap
5Cevap
sevilmek zor.
Doğru kişi diye bir şey yok. Doğru iletişim kurabilmek ve kendini iyi tanımak diye bir şey var.
Doğru kişi tarafından sevilmek
Ben bu ppdeki kızı bi videoda gördüm sanki 🙂🙂
doğru kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?