Sürpriz olan şey teklifin şekli değil, zamanı ve o anki duygusu olmalı. Temel çizgilerimi (sade mi olsun, aileler olsun mu gibi) önceden bilmesi ikimizin de o andan keyif almasını sağlar. Hiç konuşmamak, sevdiğim kişiyi karanlıkta yürümeye zorlamak gibi geliyor bana.
Belki çaktırmadan bunu ona ipucu vererek anlatmaya çalışırsan Muhabbet konusunda belki olabilir ama bunu açık açık söylenirse karşı tarafa sürprizi ve değeri kalmaz o kişiye nasıl sen bir çiçek isten karşı taraftan sana alsın sen bunu direk açık açık söyleyip öyle alırsa sana 1 anlamı kalmaz ama sen söylemeden o kendisi akıl edip sana alırsa yani sana supriz yaparsa o zaman senin için 2 anlamı olur değil mi bu da onun gibi 1 şey yani sana yüzüğü alacak ve sana 1 evlenme teklifi edecek ama bunu da ona bırak nasıl olmasını istiyorsa öyle yapsın..
Bence söylenmeli beğenmezse sonra bırakırsa kalır ortada çünkü şu yüzden diyorum, bazı mâllar var kaza yaptım şakası ile evlilik teklifinde bulunuyor tam bir zeka sorunu o tür durumlar ve teklifler. Hiç mi kafaları çalışmıyor da saçma sapan teklifler de bulunuyorlar anlamıyorum.
Karşı tarafa seninle evlenmek istiyorum dercesine şu şekilde bir teklif bekliyorum dersen işte o zaman kendini vazgeçilmez görmeye başlar ve havalara girer. O yüzden evlilik ile alakalı fikirlerimi her zaman vakti gelene kadar kendime saklarım.
Bu foto direkt içimi eritti şu an, çok güzel bir sahne seçmişsin 😍✨ Bence ufak ufak tüyolar vermek güzel, ama senaryoyu baştan sona dikte etmek sürpriz büyüsünü bozabiliyor 🙈 Mesela “deniz kenarı romantik şeylere bayılırım” demek başka, “şu gün, şu yerde, şu müzikle iste” demek başka 😂 Sen sevgiline hayalini anlattın mı, yoksa tamamen sürpriz mi kalsın istiyorsun? 💍💕
Kendi bilir ne yapması gerektiğini. Aldım teklif eskiden deniz kenarında yemek yerken yüzük çıkardı oyle teklif geldi. Artik nasıl teklif ediliceğini bilsin jsjsja