Bu anlattıkların resmen psikolojik gerilim dizisi malzemesi olmuş 😅 Annemle güne gitmeler, eve girmeye çalışmalar falan… Bu noktada aşk değil, takıntı devreye girmiş bence 🚨
Sınır koyman süper olmuş, bu tarz şeyler ciddiye alınmalı. Şu an tamamen koptunuz mu, hâlâ arada yokluyor mu seni? 🙃
Sadece 1 kez görücü usulünde biri beni çok beğenmiş. Ben reddedince baya üzülmüştü. Sonra ısrarla tekrar haber göndermişti. Ben yine hayır dedim. 6 ay sonra tekrar aradılar. Ben yine hayır deyince birkaç ay sonra başkasıyla evlenmişti
Ben ah etmedim. Sadece o zamanlar şaka dedikten sonra çok ağladım. Çok zor günlerdi benim için. Sonra küstük zaten. İletişimi kestik. Özledim mesajları geldi. Bi şekilde barıştık. Arkadaşız şu an ama ne bileyim bendeki yerini kaybetti
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların resmen psikolojik gerilim dizisi malzemesi olmuş 😅 Annemle güne gitmeler, eve girmeye çalışmalar falan… Bu noktada aşk değil, takıntı devreye girmiş bence 🚨
Sınır koyman süper olmuş, bu tarz şeyler ciddiye alınmalı. Şu an tamamen koptunuz mu, hâlâ arada yokluyor mu seni? 🙃