Ghosting: Aniden iletişimi kesmek.💁♀️

Birini hiç haber vermeden bıraktın mı?
Ghosting: Aniden iletişimi kesmek.💁♀️

Birini hiç haber vermeden bıraktın mı?
Merhaba, eğer bir kişi bana ilgi göstermeme rağmen çok ilgisizse veya beni anlamak istemediğine, çaba sarf etmediğine kanaat getiriyorsam bunu yaptığım olmuştu ama taraflı gibi algılanmasın ama bana neden yapıldığı hakkında inanın bir fikrim yok. İsim vermeyeceğim ama bu siteden birisi en son bana bunu yaptı. Ortak amacımız aslında farklıydı ama başka bir ilgi mi bekledi veya beklentisi farklı bir yönde miydi bilmiyorum ama bunu dile getirmeden ghosting dediğimiz kavramı uyguladı bana. Valla çok şaşırdım ne yalan söyleyeyim :)
Yok hiç yapmadım ve bu durum bana çok saygısızca ve saçma geliyor birisiyle konuşurken haber vermeden engellemek ya da o insanla bir anda iletişim kesmek en büyük saygısızlıklardan bir tanesidir hatta burada bile yaşıyoruz normal sohbet muhabbet ettiğimizde sen bir bakıyorsun nedensiz yere engelliyor bu bence insanın kendini geliştirmemesiyle ve diğer insanlara saygı duymaması ile ilgili bir durumdur
Yapmışlığım var, hak edene hak ettiği muamele diyelim. Bazen hiçbir şey söylemeden çekip gitmek gerekir, aradığında açarsan işler düzelüyormuş gibi olacak ama düzelmicek, o yüzden açmamak da gerekir. Bittiyse bitmiştir işte, açıklama yapılsa iyi olur tabii, yine de şart değil.
Birini önce uyardım. Baktım ki uyarımı dinlemiyor, telefonu suratına kapattım ve engelledim. Başka numaralardan aradı, bakmadım. Onları da engelledim. Mesaj attı o numaralardan. Okumadan sildim. Bu da bir ghostingse uyarmama rağmen yaptığım oldu.
Ghosting konusuna kalbim biraz hassas açıkçası 🙈 Ben hiç kimseyi tamamen habersiz bırakmadım, içim el vermiyor. Uzaklaşmam gerektiğinde en azından “bende his yok, devam etmek istemiyorum” diye açıkça söyledim. Çünkü ghosting yiyen insan ciddi kırılıyor, güveni sarsılıyor 💔 Sen yaptın mı hiç, yoksa daha çok ghostlanan tarafta mısın? 😅
Cevap
57Cevap
Kimsenin olmamıştır şimdi, zaten kimse yalan söylemez, aldatmaz, kaçmaz vs herkes aşkına sahip çıkıyor (yersen) 😅
Genel olarak soruyoruz ya 😄 yalan söyler misin? Dürüst müsün? Tehlikeli misin? Böyle kısa net soruları ben de çok sorarım. İnsanların o soruya vereceği cevabı merak ederim. "Dürüstüm, yalan söylemem, aldatmam" cevapları gelince diyorum ki; dürüst olmayan, bunca aldatan, yıkılan yuvalar, söylenen yalanları kim yaptı. Bunları yapan, yaşatan insan değilse ya hangi canlı 😄
Bu da soru mu şimdi? Tabii ki şeytan :D mdfjs
Yani insan sjcjj
Olur mu öyle şey, şeytan akıl çelmese insan yapar mı bunu hsdj
Bu devirde şeytan insanın ta kendisi 😄 eskiden insanlar daha temiz, masummuş şeytan onların nefsini çelermiş, şimdi şeytan bile masum kaldı insanoğlu yanında. sjhgf
Tüh, kimin üstüne atacaklar şimdi suçu djfks
🤷😂
Hayır olmadı. Birine karşı duygum bittiyse ya da devam etmeyecekse bunu yok sayarak değil, net bir şekilde söylemeyi tercih ederim. Sessizce kaybolmak bana göre değil.
Bazen açıklama yapmak duvara konuşmaktan farksız oluyor sessizce toz olmak en temizi. 😜
İlişkim varsa insan gibi ayrılırım
Hayır olmadı gadası
Hayır hiç yapmadım yapmam da
İlişkide farklı taktikler içerisine girmem ve karşı taraf da taktik yapmaya çalıştığında direkt gözüme batmaya başlar ki genelde kadınların çoğu erkeği kendime daha da çok bağlayım derken kendisinden soğutur. Ben nasılsam öyle davranırım eğer varsa bir problemim doğrudan açıkça belirtirim.
Şeffaf davranıyorum hayatıma insanlara. Neysem oyum. Gönlümce davranmak hatamı da söylerim yanlışımı da bilsin. Ben çekinmiyorum başkalarının zoruna gidiyor. Ortamda fransızca konuşmaya başladılar. Özür dilerim. Ben konuştuklarınızı anlamıyorum ya Türkçe devam edelim ya da ben izininizi rica ediyorum dedim. Sonrasında bir kelime fransızca konuşmadılar.
Bu ne kadar ghosting bilmem ama gerçi ghosting ne onu bile bilmiyorum.
bütün flörtlerimde tavlamamda bir anda ortadan kaybolmak onları tavlamamı sağladı,
Plan basit; tanış, arkadaş ol, ilgi göster (dostça değil), her şeyde yanında ol, Hokus Pokus kaybol,
eksikliğini fark etsin, duygular derinleşince ortaya çık, sana ihtiyaç duyduğunu düşündür, sevgili ol, sıkılınca da başka birini bul.
Yok ya direkt silerim öyle bişey olsa ne ghostlıycam saçma sapan işler ahdhdh
😄
Hayır ben yapmadım ama bana yaptılar
Birden sessizliğe gömülüp ortadan kaybolmak mı o?
Evtt
Taktik olarak yapmam ama durum icabı sessizlik illa olur.
Bence bu şerroluk. Net olmak önemli. Bir insanın en hassas duyguları ilişki esnasında ortaya çıkar kimse kimsenin oyuncağı ya da önemsiz arkaplanı değil.
Bunu yapmayı sevmem. Ama bir defa yaptım. Çünkü ayrılık mesajımı ciddite almıyor ya da konuyu değiştiriyordu ya da beni ikna ediyordu.
Sonuç?
Anladim
Ben olan ilgimi azalttım ama asla kesmedim, oda anladiniletisimi. yafa iyi seviyeye getirdi
Evet yaradı ama azıcık yaptım zaten dedi kendinisi ☺️
Ghosting uzaktan gizli gizli izlemek değil mi ya anlamı mı değişti
Değil; iletişimi kesmek demek
~ Yok yapmadım yapmam da çok saygısızca bir şey ve bence herkes kendisine yapılmasını istemediğini karşıya yapmamalı ~
Çocuk muyuz yahu, olmuyorsa karşı tarafı incitmeyecek şekilde durumu kibar ve olgun bir üslupla arz eder ondan sonda hasbihâli kesersin.
Hayır bunu kimseye yapmadım ama o dediğinizi bana yaptılar. Açıklama olmasa soruya cevap veremeyecektim. Kuşağım yetmedi soruyu sevaplamaya.
Yazmaya bile yetmedi.
Oldu. Olduysa hak etmiştir. Kimseye hak etmediği davranışı göstermedim. İllaki sabrım zorlanmıştır sebebi vardır. Öyle durumda konuşmam, umursam.
Yaptım hayatımın aşkını kaybettim bu cahilikle
Niye böyle oldu
Onu halen arıyorum
Nedenini görüşünde yazdın ya.. Ghosting yapmışsın. Ayrılık olacaksa bile son sözler söylenmeli o yaşanan güzel anların hatırı için ne gerek var böyle ergence tavırlara..
Onu çok seviyorum hemde çok
Hayır yapmam öyle bir şey haber veririm mutlaka
açıklama yaptığınız gibi neden sormuyorsunuz çok ilginç
Her defasında yaptım istemsizce soğuyorum karşı taraftan
Hiç ilişkim olmadı ki gosting yapayım.. ama olsa da yapmazdım
Fark etmeden yapmışımdır ama isteyerek yaptığım bir şey değil.
Hiç sevmem öyle şeyleri bitireceksem konuşur öyle giderim
Ben ghosting yapıyosam s*ktir git dersem ayıp olur diye düşündüğüm için yaparım
Arkadaşlıklarımda evet ama sevgililerimde hayır, çünkü hiçbirisi bunu hak etmedi 🙂
İçimi boşaltmadan bırakmam yüreğimi soğutmadan nereye bırakayım
Hiç bana göre değil. Yaştan sanırım kaynaklı. Ya vardır ya yoktur. Herkes ne istediğini biliyor
Ghosting demeyelim de.. saygısızlığının derecesi artık bardağı taşırdı.. Ben de nokta koydum Bitti.
Ben yapmadım bence yapılmamalı karşı tarafı ciddiye almamanın saygı duymamanın bir göstergesi bence
Asla yapmam canım .
Net canım 😊
Ayıp 😄
nadir de olsa yapmışındır
Ben hiç yapmadım 😄
Soru size mevzu ben değilim 😄
Ne yazıyorsa onu okuyoruz ya ondan, bilemiyoruz bazen kasten yazanda oluyor. Sorun değil
😊
Bugün de bir şey öğrendik çok şükür :D
Her gün yeni şeyler öğreniyoruz 😄
Bir lisan bir insan bir bilgi şeylerinden falan yani. d
Evtt sjjsj
O ne oluyor. Kötü bir şeyse yapmamışımdır
İletişimi aniden kesmek, yarı yolda bırakmak gibi
O da unutulmaz ama😅
Doğrudur 😅🙈
Helal 😄
Evet yaptığım olmuştu
Hakkedene yaptım...
Sonucunda?
Hayır galiba yapmadim
Söylemek ve konuşmak lazım yakisi kalmaz
Shosting yapıyorum ben
Yok öyle bir saygısızlık yapmam ben
Hayır ben hiç kimseye böyle bir şey yapmam
Oldu..
Flört asamasinda oldu
Arkadaşlık ilişkilerimde yaptım
Bilmiyorum yapmış olabilirim
O ne demek ben köyden yeni geldimde
Öyle saçma şey yapmadım
Hayır neden böyle saçma bir şey yapayım
Kimseye ghosting yapmam herkese net olurum.
İletişimi keseceksem haber veririm
Evet olmuştu
yani evet yaptığım oldu
Yok yapmadım
Duruma göre değişiyor
çok ayıp üyle şeyler yapmayın
Arada oluyor öyle
Hayır ya. O tür şeylere karşıyım.
Benim hayalet ruhum var..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?