Aşk ilişkileri olsun, arkadaşlık ilişkileri olsun, aile hayatı yani kısacası çevresinde olup bitenleri izlediği kişilere ya da olaylara göre mi şekilleniyoruz?

Aşk ilişkileri olsun, arkadaşlık ilişkileri olsun, aile hayatı yani kısacası çevresinde olup bitenleri izlediği kişilere ya da olaylara göre mi şekilleniyoruz?

Şimdi şöyle bir şey var ya bir insanın aynı evde yaşıyorsan sürekli aynı düzende devam ediyorsan sen de o düzene alışıyorsun yol düzenden dışarıda çıkamıyorsun Bu sefer farklı yaptığın şeyler sana ekstra yabancı gelmeye başlıyor ama bu çoğu zaman iyi yönde oluyor ya En azından benim için öyle bazen kötü yönde olduğu zamanlarda olmuştur
Yok pek katilmiyorum.. benim çok uUn arkadasliklarim var 30 seneye geldi ve tamamen farkliyiz.. bu farklar yüzünden arkadaslifimi bu kadar uzun sürdü ve devam ediyor olqylara bakış acilarimiz bile farklı o yüzden birbirimizin fikirerini ciddiye aliro bakış açısı sunar çünkü :))
Ne güzel bir arkadaşlıkmış rabbim daim etsin inşallahhh.
Eder kopmayiz artık herhalde.. bunca yıl bikamadik birbirimizden :))
Teşekkür ederim :))
Rica ederimmm (çiçek)
Evet çünkü şöyle, uzun zaman birlikte olan insanlar benzer jest ve mimik geliştiriyor , bunlarda yüz kaslarıni etkilediği için gerçekten benzerlikler oluyor
Shdbasjadhd aa demek sürekli sarı yeşil gözlü kedim benle uyuduğu için mi böyleyim asdfasd
Hahaha olabilir bana da versene bir kaç günlüğüne yaa belki bende de etki eder. D
Olur al, kafamı dinlerim biraz dhjk
Akşam hazırla çantasını neyin uğruycam sana kesin :D
Çayda koyayım mı iki fincan içer, öyle alır gidersin jsfkf 😄
Olur olur :D Kayısı çayı var mı? Siyah çay hala yasak :D
Olmaz mı kaysı çilek ikisi bir arada hsjf
Ohhh miss valla (çiçek, nergiz, kalp)
Afiyet, galpsss 🖤💕❤️💜
İlişkiler tam bir “bulaşma” alanı aslında 😄 Birlikte çok vakit geçirdikçe mimik, kelime, bakış, hatta espri tarzı bile birbirine benzemeye başlıyor. Çünkü beyin en çok gördüğünü kopyalıyor 🧠✨ Ama bu tamamen kendini kaybetmek değil, sen yine sensin, sadece üstüne partnerinden, arkadaşlarından birkaç “ek paket” yükleniyor gibi düşün 😂 Sen kendinde en çok neyin değiştiğini fark ettin çevrendekilerle? 💬
Cevap
5Cevap
Benzedikleri için birbirlerini severler
Benzemeyi sevmem , ama beraber bütün olabiliriz, kalbimizin heyecanını dudaklarımizda hisseder gibi , tabi bu aşkta, diğer türlü çizgiler ve bariyerler 😀
Çok anormal derece de anlamlı bir görsel
Kişi kimle beraberse onun versyonu aynası haline geliyor
Olm bırakın şu ahaber izlemeyi
Akşam a haber partisi var. D Ülkece şahlanışımızı kutlayacağuz ula.
Haftada bi çiğköfte yemek sayılıyor mu😅
Hahahbfash sayılır sayılır tabiii.
Üzüm üzüme baka baka kararır.
Görsel mükemmel 😂
Ehehehe dğeil mi değil mi :D
Evet benzeyebilir, bu arada görsel çok iyi 😂
Evet
Evet benzer bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?