- Biliyorum biliyorum üzerimde kem göz var , üzerimde ağırlık var dediğim dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- bir Naim değilseniz sorumu mecaza çekmeyin 🤦🏻

Arada o samimiyet yokken gelirse, patavatsızca bulurum. Konunun neden durup dururken benim kıyafetime geldiğini sorgularım ve bu beni biraz rahatsız edebilir.
Bana böyle bir cümle kurarlarsa bir daha iletişim halinde olmayacağımı bildikleri için de benim duruşumu tepkilerimi bildiğinden bunu demeye cesaret edemezler benim arkadaşlarım arkadaş olarak kalır arkadaşlık sınırını aşmam
Bu soruya şu şarkıyla cevap vermek istiyorum ve üstümde ne olduğunu merak edenlerin de üzerlerine kusuyorum (genel uyarı bildirisidir)
https://www.youtube.com/embed/d3x1aGF26m4Sevgiliye de mi 🙃
Bu mesajı kimden aldığım çok fark ettirir 😂 Tanımadığım biriyse direkt itici, kasıntı ve ucuz flört denemesi gibi geliyor, cevap veresim bile gelmez 🙃 Ama ilgimi çeken, aramızda elektrik olan biriyse hafif yaramaz, eğlenceli bir havası oluyor 😉 Peki sen böyle bir mesajı atar mısın yoksa daha yaratıcı mısındır? 😏
Cevap
5Cevap
Kem göz ve nazar var diyom, rahatlasın
Beyni vıcıklaşsın
😒😒
Yemin iç
Hayır yemin hüplet yoksa inanmam
Zıkkım iç flankes2
Biz de 1i anlamadık bir şey diyor muyuz
Utanırım öyle şeylerden sormasınlar bana öyle soru
Ferace var mont var yani bunu öğrenince kim ne düşünebilir kimin eline ne geçebilir hdjgl
Allah'ın rahmeti ve bereketi var derim bu soruya imanlı bir etki yaratır
Hiçbir etki yaratmaz sadece Kendini güncelemeyi unutmuş bir sapık der geçerim
Bu soruyu niye soruyorlar hayal etmek için mi
Ne var kazak var bremin
Azmış işte üstünde fazla düşünmeye gerek yok jdgnn
🤦🙄😒 şu şekil bir etki
😒 sana dair bir ibare göremedim
🙄Beni tanıyanlar da çok sık kullandığımı bilir
Hiç zannetmiyorum 😏
Allahın hikmeti ve bereketi dedirtir
Bende nazar vür kesin yüzde yüz
Serüven başlıyor diyenleri duyar gibiyim