Eski sevgilimi hala deli gibi seviyorum ama o başkasını seviyor, nasıl unuturum ve onu pişman ederim?

aslında ilk başta ayrıldığımızıda her şey düzelecek gibiydi bana söz vermişti 1 ocakta (yıldönümümüz) geri sevgili olcaz o zamana kadar kafamı toplamama izin ver demişti tamam dedim ve bekliyodum onu sıkacak boğacak hiçbişey yapmamıştım ve bu sözü bana verdikden 3 hafta sonra başkasını sevdiğini ve beni istemediğini söyledi içim yandı her gece yazdım her an çabaladım evinin önünde sabahladım ama fikri en udak değişmedi biraz olsun unutabildim ama 1 sene olacak bi ilişkiydi ve onlarca söz verilmişti beni bir kalemde sildi attı umursamadı bile onunlayken hattaga ondan önce gözümün içi parlıyodu neşeli ve sevecen biriydim bana bunu yaşattıkdan sonra bittim resmen göz altlarım mosmor uyuyamıyorum her gece rüyamda görüyorum kaç kilo verdiğimi bilmiyorum yemek yemek gelmiyo içimden ve o 1 senemiz hiç yaşanmamış ve hiçbir önemi yokmuş gibi başkasını sevip başkasıyla konusa biliyo çok özlüyorum ve o en ufak özlemiyo bu gün çok kötüydüm 5 dakka aşşagı in dedim inmadı istemiyorum seni görmek konusmak duymak dedi sevmiyorum ben seni anla dedi ama onca ayımız 1 senemizi nasıl bu kadar kolay silebiliyo anlayamıyorum tüm hayatımı onun için değiştirdim herşeyimi riske attım onun için okul değiştirdim ve ben okul değiştirdikden 2 hafta bile geçmeden bu olaylar yasandı istemediğini söyledi baskasını sevdiğini söyledi sonra gidip bizimle aynı okuldan bi oğlanla konusmaya basladı onu seviyomus ve beni istemiyomus oda biraz acı çeksin biraz olsun özlesin biraz olsun geçmişi bile özleyip ya da bana yaptıklarını fark edip bi özür dilesin istiyorum ve ne kadar zor olsada o geri dönerse kabul ederim ben onsuz yapamıyorum ne kadar mutlu rolü yapsamda ne kadar unutmus gibi davransam baska kızlarla konusmaya calıssamda aklımdan cıkmıyo napıcam bilmiyorum onu pişan ettirmek istiyorum oha ya bu cocuga ne olmus demesini istiyorum beni bitmiş halde değilde dahada iyi olmuş halde görmesini istiyorum.. açıkcası ve kısacası ne istediğimi bilmiyorum sadece onu istediğime eminim psikolojim bitmiş halde hiçbirşeyi doğru düzgün hissedemiyorum ve düşünemiyorum saçmaladıysam kusurabakmayın bi kısmında recep ivediğin gözünden akan göz yaşı gibi bi damla aktı orada koptum anlamıssınızdır yardımcı olun lütfen

Eski sevgilimi hala deli gibi seviyorum ama o başkasını seviyor, nasıl unuturum ve onu pişman ederim?