Var var olmaz mı @Ben_köpraa sar zamanımızı bi geriye geriye geriye. Donup kalmak istediğimiz zaman belli. O anda sıkışıp kalmak istediğimiz zaman belli.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Zamanı geriye sarmak için yapılan hataları ve yanlışlarıda düşündükten sonra gururu ön plana koymadan onları silebilmek lazım. Bunları silmek içinde kalpten ve içten gelen samimiyete ve buna bağlı pişmanlığı belkide gelicek özüre inanmak lazım. Eğer bunlar yoksa kimse kimse için zamanı geriye boş yere sarmayabilir.
Nefretten "Lanet olsun karşılaştığımıza." demiş olabilirim ama onunla geçirdiğim zaman, onunla güldüğüm zaman, onunla paylaştığım zaman pahabiçilemezdi. Eğer sarabilseydim, onunla güzel olduğumuz zamana sarardım.
Bu şarkıyı görünce içim bi tuhaf oldu, kalbime dokundu resmen 😢💫 Sar zamanı geriye demek istediğim biri vardı, uzun süre “keşke”lerle yaşadım. Sonra fark ettim ki o zamanlar güzel ama ben o kız değilim artık.
Bugün olsa geçmişteki beni sarıp “büyüdük, atlattık” demek isterdim. Senin kalbin kimi çekiyor bu şarkıyı duyunca, adı aklına ilk düşen kim? 💔✨