Eski sevgilimi uzaktan ilişkide hiç görüşmemiş olmamıza rağmen neden unutamıyorum, aklımdan nasıl atarım?

Aramizda 5 yaş vardi uzun süre konuştuk bazi ayriliklarimiz oldu ama her seferinde biribirimize döndük baska bir ülkedendi ilk başta bu yuzden istememistim sevgili olmak ama daha sonra o kadar guzel geldiki sevgisi bunu gormedim ve sevgili olduk iyi birisiydi son ayriligimidada o ayrilmak istedi daha iyilerine layiksin gibisinden maddi olarak iyi bir durumu yoktu isi yoktu o yuzden ayrilmak istedi ama ben kabul etmedim sorun yapmadim konustuk ama sevgili gibi degil eskisi gibi davranmadi bana daha sonra mesajlarima gec cevap vermeye başladi ve ona sordum başka birimi var diye oda evet dedi bende konusmadim daha sonra ama bilerekmi soyledi bilmuyorum cunku oyle biri olmadigini biliyorum bana benden nefret et falan dedi engelledi bende mesajlari fotolqri herseyi sildim aklima getirmemeye calisiyorum fakat hep aklkma geliyo artik istemiyorum aklima gelmesini ne yapicamm cok kotu bir durum :/

Eski sevgilimi uzaktan ilişkide hiç görüşmemiş olmamıza rağmen neden unutamıyorum, aklımdan nasıl atarım?