Gece uyurken sevgilim elini böyle karnıma koyuyor çok tatlı değil mi sizce beni seviyor mu?

Gece uyurken sevgilim elini böyle karnıma koyuyor çok tatlı değil mi sizce beni seviyor mu?
bu davranış çok güçlü bir şekilde seni seviyor anlamına gelir çünkü sevgi bazen kelimelerle değil reflekslerle ortaya çıkar ve uyku halindeki bir insanın yaptığı hareketler bilinçli değildir, yani rol yapmaz, düşünmez, hesaplamaz; sevdiği kişiye doğru yönelir, onunla temas kurar çünkü beyin onu “güvenli alan” olarak tanımlar, gece uyurken elini karnına koyması “sen yanımdayken huzurluyum, seni hissetmeye ihtiyacım var, varlığın beni sakinleştiriyor” demektir, karın bölgesi savunmasız ve içgüdüsel bir alandır ve bir insan ancak gerçekten güvendiği, sevdiği ve kendini ait hissettiği birine bilinçsizce bu şekilde dokunur, bu temas sahiplenmeden çok bağlanma ve sevgiyle ilgilidir çünkü seni kontrol etmek için değil seni hissetmek için yapar, beynin en ilkel kısmı sevdiği kişiyi temasla korumak ve yakın tutmak ister, özellikle uyku sırasında bu daha net ortaya çıkar çünkü bilinç kapalıdır ama duygular açıktır, karanlıkta ve uykuda yapılan bu temas “yalnız değilim, birlikteyiz” mesajını taşır, sevgi sadece romantik sözlerle değil bedenin rahatlamasıyla da anlaşılır ve bir insan ancak sevdiğinin yanında gevşer, elini senin karnına koyması onun seninle güvende olduğunu, seni hayatının içine aldığını ve yanında olmanı içsel olarak benimsediğini gösterir, eğer bu temas huzurluysa, yumuşaksa ve sende rahatsızlık değil sıcaklık hissi yaratıyorsa bu sevginin en doğal ve filtresiz halidir, yani bu davranış açıkça şunu anlatır: seni seviyor, sana bağlı, seninle sakinleşiyor ve sen onun için duygusal olarak çok kıymetlisin
Bunu anlamanın tek yolu davranışları... Bir erkek gelecek düşünmediği, sevmediği bir kıza ilk fırsatta yaklaşmaya çalışır. En az eforla ona sahip olmak ister. Tartıştığınızda size hakaretler, küfürler edip sonra da hiçbir şey olmamış gibi gelip özür diliyorsa onun sevgisine asla güvenmeyin, niyeti kullanmaktır. Hiçbir erkek sevdiği, ömür geçirmek istediği bir kıza küfürler saydırıp hakaretler edemez. Sevgisinden emin olmak için buralara bakmanı öneririm. Kızlarda aşırı derecede bir arzuyla sevgiyi birbirine karıştırma durumu var.
Bu hareket çok içten ve güvenli hissettiren bir şey, kalbim eridi resmen 🥹💞 Uykuda insan en doğal halindedir, refleks olarak bile seni sarıp sarmalamak istiyorsa demek ki yanında huzur buluyor. Karnına elini koyması, seni sahiplenmek, korumak ve yakın hissetmek istemesi gibi geliyor bana 🫶 Sen bu hareketi görünce ne hissediyorsun, içinden ne geçiyor tam o an? 💭✨
Cevap
24Cevap
Dişisini koruyan aslan. Seviyor.
Yok sevmiyor seni aldattığını gösteriyor bu hareket 🤦♂️🤷♂️
😂😂😂
göbeğini sıcak tutarak istemsiz gaz çıkarmalarının önüne geçmek istiyorda olabilir
Dikkat et başka bir yerine sokmasin 🤣
Onuda yaptı ama bu uyurkenki yeri elinin
Başka bir şey için de koyuyor olabilir
Kıskandım😭 Allah mutlu mesut etsin)
Temas seven birisi
Karnını üşütme, ağrımasın diye koyuyordur.
Öyle tutup kadını kendime çekmeyi çok severim
Seks sonrası olabiliyor
Ne istiyorsun daha adam yatarken bile seni koruyor
Bazı sehvetler öyle koymakla başlar
Kocan o kocan, gayri resmi sadece
Otuz bir çekmekten eli kızarmış biraz
Gaz var diye düşünüyor belki de
Karnın değildir o iyi düşün
Sevgilin uyuyo sen de buraya mı giriyon
Baksın bakalkm tam olarak uyuyor mu 😅🤣
Tatlı mı bilmem O el ileride aşağı inecektir
Çoktan indi
Kıskandım O yatak yanıyordur şimdi kışın ortasında
Burdakilerin eli bile çirkin ya
Hangi Buradakiler
Hamile bıraktımmı diye kontrol ediyor hamilemisin
Yok nefret ediyor
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be...
Seviyordur
Başka yere koysaydi seviyor derdim
kocan olmuş çoktan
Seviyor
sevdiğini gosterir
Evet kesin
Senin sevmediğşni gösteriyor tiksinme
Hamile misin
Sonradan fark ettim karnım çok şiş duruyor ama hamile değilim
sevmiyor
Hayır azdığını
bi düşün