Asıl soru ben bu durumda napıcam
Üç hoca iki medyum hepsi aynı şeyi söyledirler inanmalı mıyım?
Asıl soru ben bu durumda napıcam
yeni nesil bilmez bu anlattıklarını ben falcılara inanmam ama gerçekten seni etkileyebilmişse bazı hocalara hizmet eden cinler vardır cinler geçmişi görebilir çok kudretli hocalar cinleri kullanabilir bunun için aklında şüphe olmasın sana gerçekten yaşadığın bişeyi söyleyebiliyorsa o adama inana bilirsin ama hoca medyum herneyse dedi diye sevgilini teketmen gerekmez bi daha gitmemeni tavsiye ederim gözlerine bakarken seni uyutur faydalanmak isteye bilir hiç bişeyde hatırlamazsın o yüzden sevgilne gelinceee sen bu adama güvenmiyorsun hocaya gidiyorsun bilmem ne yapıyorsun söyle arkadaş bu adama anlat derdini içindekileri boşalt kendini teslim etme mesela evlenene kadar neyse kolay gelsin..
sen hepsine gittiğinde aynı soruyumu sordun beni sevgilim aldatıyormu diye...ama dediklerini göz ardı etme bunun net ve kesin bir çözümü var bu sevgiliyin senin hakkında hayırlı olup olmayacağını net öğrenmek istiyorsan istihare namazına yat rüyanda görürsün..hayırlı olup,olmadığını
Güldüm, yazmayayım dedim ama dayanamadım. Bak geleceği sadece Allah bilir. Sevgilinin seni aldatıp aldatmadığını sen hissedemiyorsan, o 5 insanın bilme şansı yok. Bunlara kafa yormak yerine kendi hislerine odaklan derim. Umarım herşey güzel olur.
itimad etme böyle şeylere. bir gece yatmadan önce güzel bir abdest al. istiare namazı kıl. allahım o benim için hayırlı mı de. uyu ve allaha sığın. Allah darda kalan her kuluna yardım eder
Cevap
20Cevap
sen burada soru sorduğun zaman herkese senin ne anlattığına bakıyor biraz da senin yorumuna bakıyor anladıkları şey senin kafandaki düşünceler o yüzden hocalar medyumlar cidden birşeyleri bildiğini mi sanıyorsun onlar yorum yapıyor yaptıkları yorumu da sen oluşturuyorsun
Nasıl yani
Yıl olmuş 2012. Milenyum bile eskimiş.Hala hocalarla, medyumlarla... Onlara vereceğin paranın daha azını bir psikoloğa verseydin, sorununu çoktan çözmüştü.
İran'da bu iş ile uğraşıyorlar günümüzde bile. Türkiye'dekiler yalan. Dediğim gibi ancak gözlemleyip karar verirsin saçma salak insanların dedikleriyle olmaz bu iş. Nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor ya cehaletten mi desem ne desem bilemedim
Hiç birine itibar etme, hepsi yalan söylüyor. Hemde bunu birbirlerini hiç tanımadan yapıyorlar ki, Allah vergisi bir yetenek...
İşin gücün yok kafasından bir şey sıkan insanlara mı gidip sordun. Ben reaslistim hacıya hocaya inanmam az takip etsen gerçeği görürsün bunlar hurafe genç kardeşim
Hoca? Hoca sana gaipten şeylermi söyledi? medyum konusuna hiç girmiyorum, Dini alet etmeyin batıl inançlarınıza
üç hoca iki medyum değil alayı gelse söylediklerine yine inanmazdım
gelecegi allahtan baska kimse bilemez üfürükçü hocadır o erkekler genel olarak kızlara zaten düşkündür yoksa zaten toptur
ne işin var kızım manyakmısın akasya durağındaki saftirik karılardan mı örnek aldın ne işin vardı menyumda illede gidiyosan medyum memişe git o daha kaliteli
Hocalardan medyumlardan fayda gelseydi hastanelerde doktorlar değil onlar çalışırdı.
Daha hayırlı bir nasihatta bulunmaları gerekmezmi takva gibi
Akıl işde eşşek kadar olmuş medyuma hocaya inanıyor.
Bu arada ilk başta 3 medyum diyince temel fıkrası sanmıştım (:
* fala inanma
*aşik olduğun için onun seni aldatabileceğini aklina getirmiyorsundur ve delilleri görmüyorsundur
bağzılari gerçekten biliyorlar aynisi arkadasımın başına geldi ve doğru çıktı evliliğin arifesinde ilişkisini bitirdi şimdi başkasıyla evlendi ve gittigi medyum bunu bildi medyum miraç kaya ismi
@CeydaKorkmaz ÖZELDEN YAZARMISNZ
güzel bir psikiyatra gitsen o kadar para harcamazsın hem de kafan fazla karışmaz
medyumların gözü sende anlasılan koru kendini zaman kötü kolla ...
allah akıl fikir versin bence bırak bu işleri.dolandırıcı bunların hepsi inanma şunlara verme paranı
Medyum nedir önce bana onu açıkla (:
ben de halepte 20 arşın uçtum...
bazı insanların bildiklerine inanıyorum ben
bence seni beğenmişler seni ayırıp sana yazacaklar
Gulumsedim sadece.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar