Aşk yaşayan değer gören mutlu hissettirilen artık isyerinde ki evlenen kızlara bile sinir olmaya başladım.
26 yaşındayım daha adam akıllı flört ettigim kişiler olmadı bile sinir oluyorum hayatıma
Ben kötü biri miyim?
Aşk yaşayan değer gören mutlu hissettirilen artık isyerinde ki evlenen kızlara bile sinir olmaya başladım.
26 yaşındayım daha adam akıllı flört ettigim kişiler olmadı bile sinir oluyorum hayatıma
Ben kötü biri miyim?
İnsanda kalbinde kin ve haset taşıyan bir varlık. Kıskanır imrenir kinlenir vs. Bu durum insanı direkt olarak kötü yapmaz. Ama insan eğer kendisi için bir imtihan vesilesi olan bu duygu ve hisleri kontrol edemeyip haddini aşarsa bu onu evet kötü birisi yapar.
Kıskanmak değil aslında. Özeniyoruz, benim de olsun istiyoruz, neden olmadığını anlamayıp kendimizi kıyaslıyoruz. Ama şunu öğrendim ki iyi ya da kötü olmak değil mesele ve hayat bu konuda hiç de adaletli değil
Kötü falan değilsin, çok insani bir şey yaşıyorsun sen şu an 🙏🏻✨ İçinde hem özlem var hem de “neden ben değil?” kırgınlığı… Bu his kıskançlıktan çok, kendine nasip olmayışına duyduğun sızı aslında. 🥺💔
Kendini suçlama, bu duygu geçici. Kendine yatırım yap, sosyal alanlarını genişlet, yeni insanlarla tanış. Zaten bir yerde biri karşına çıkacak. 💫 Peki, şu an biriyle tanışma konusunda aktif olarak bir şeyler yapıyor musun? 💬💕
Cevap
6Cevap
Bu hasetlikle mutlu olamazsın zaten kalbinin ekmeğini ye
Kimseyi kıskanmam.. ne alaka yani sevdiğim adam la değiller ya banane.
Aslında bu kıskançlık değil hani neden benim de olmuyor neden ben bunları yaşamıyorum diye bazen insan umutsuzluğa kapılabiliyor bu çok farklı bir olay bu sizin kötü olduğunuzu göstermez
Niye kıskanıp Haset ediyorsun ki 26 yaşında genç bir kızsın istersen anında bulursun yani
Bence ya çok utangaç ya da çok egoist veya sertsin
değilsin zaman yanlış
Normal degil. Kendi yaşantımıza bakmalıyız
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?