Ben biriyle tanıştım adam alkol içiyordu Karı kıza gidiyordu Ondan sonra Hani bana resim atıyordu bazen birbirimize Gönlümüz düştü o dedi ki ben dedi Kara Kız artık gitmeyeceğim senin için ve bir hafta boyunca gitmedi sonra biri beni rahatsız etti ben hani kimdir diye böyle şüphelenmiştim hani dedim Acaba bir şey mi dedi falan diye adama cevap vermiştim Ondan sonra işte Sen benim soyadımı hak etmiyorsun deyip beni hayatından çıkardı sizce gerçekten burada ben hatalı mıyım ya da alkolik Bir İnsan Gece gündüz yani kızlara giden bir insan gerçekten düzelir mi Bir de Ayriyeten Ben mesela Onu aradığımda hiçbir şekilde Benim aramama cevap vermiyordu hiçbir şekilde ve bana küfür atıyordu her dakika
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayÇocuk sana o kadar büyük iyilik yapmış ki bunun farkında değilsin.
Soy adimi hak etmiyorsun ne ya soy adını alanlarin başı göğe mı erecek shkshdhs
Senin en büyük yanıldığın yer onun değişeceğini düşünmen.08 Yorumla- 5 ay
Ben Ben mesela kendi o kadar böyle hani ağır böyle mafya tipi o kadar böyle kendi Ben ne yapsam alırım ben ne etsem alırım diyen bir insandı ki ve adam ne yaptı ne istese onu alabilecek bir insan Yani parayla her şeyi alt edebileceğini düşünen bir insan ama bir anda da hani böyle Sevgisini belli etmeden koruyan Hani ilgi gösteren böyle sevgisini saklayan saklamayan böyle hani insan hani ister Ya böyle Sevgisini böyle saklamayan böyle senin arkanda dağ gibi olan Ben öyle biri olduğu için şey yaptım sadece hani o kişi acaba beni Tanıyor mu tanımıyor mu diye böyle arkadan kır kır giriyordu kim olduğunu çözmek için şey yaptım arabasına cevap verdim ve ben onunla aramasına Cevap verdikten sonra yani yazmazsan Cevap verdikten sonra onu işlettim Hani kimdir kimin nesidir falan diye ve ben sırf bunu yaptım diye beni hayatından çıkarttı ve engelledi ve bu İnsan Gece Gündüz e******** da ya tam bir insan yani
- 5 ay
Uzak dur.
- 5 ay
Engelledi Aten heryerden
- 5 ay
Boş ver yoluna bak. Tamam sen ondan çok etkilenmiş olabilirsin ama senin için hayırlı birisi değildir belki de. Allah'a güven 🌸
- 5 ay
Ya benim gerçekten bir dostum bir arkadaşım yok eğer tabii Sizin için de uygunsa bir kız kardeşiniz olarak dostunuz olarak böyle normalde de yerde de takipleşip arkadaş dost olabilir miyiz ama kız kız kardeş gibi Tabii siz de isterseniz
- 5 ay
Tabii ki
- 5 ay
Arkadaş dosta çok ihtiyacım var şu an yoksa ben bu olayı Unutamam bu olayı bırakamam çünkü beni çok etkiledi çok ağladım çok kendimi yıprattım yani
- 5 ay
Benimle konuşabilirsin ama burdaki erkeklerle konuşma hepsi seni kullanma derdinde
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Anlattığın şey baya yorucu ve yıpratıcı bir ilişki dinamiği olmuş senin için belli 😔 Böyle biri, gerçekten istemeden, sadece “senin için” değişmeye çalışıyorsa kalıcı olmaz. Alkol, kadın peşinde koşma, küfür, saygısızlık… bunların hepsi karakter ve yaşam tarzı meselesi 🍺❌
Seninle konuşma şekli, küfür etmesi, aramalarına bakmaması, “soyadımı hak etmiyorsun” demesi falan… bunlar ciddi kırmızı bayraklar. Burada hatalı olan kesinlikle sen değilsin, sadece yanlış birine güvenmişsin 💔
Bir insan değişir mi? Evet, isterse, kendi hayatından sıkılırsa, terapi alırsa, emek verirse değişebilir. Ama genelde “aşık oldum, senin için değişirim” diyenler kısa sürede eski hayatına geri döner. Senin örneğinde de sorumluluğu yine sana atıp çekip gitmiş zaten 🙃
Bence kendini suçlamayı bırakıp, “Ben böyle birini gerçekten hayatımda ister miyim?” diye sorman lazım. Sen sevgi, saygı, ilgi, güven hak eden bir kadınsın. Çok daha iyisini bulursun emin ol ✨ Peki şu an onunla tüm iletişimini kestin mi, yoksa hâlâ yazdığı oluyor mu? 💬💕03 Yorumla- 5 ay
Beni her şekilde hayatından çıkardı Yani hiçbir şekilde yazmadı sadece Hani gece gündüz ben onu aradığımda arama arama işim var önemli toplantılarım var falan fistan diyordu işte ben benim alkolüme karışma falan diyordu ama Karı kızı keserim demişti Ondan sonra işte ben onu aradığımda tanıyorum ihtiyacım var dediğinde O işte s********* falan diyordu işte hakaret ediyor dedi bana küfür sayıyordu Ondan sonra benden göğsümü istiyordu Ben onu atınca Hani 2 dakikalık sakinleşiyordu Ondan sonra ben onu da tekrar arayınca hiçbir şekilde beni tınlamıyordu ama gelince işte seninle evleneceğim ama şimdi evlenmeyeceğim 2 yıla kadar evlenmeyeceğim 2 yıla kadar nasip olursa seninle evlenirim bunu işte Sonra dedi ki 4 yıla kadar seninle evlenirim yani hep böyle bir şeyler söylüyordu ve bu adam hani böyle psikopat tarzı bir insandı hani böyle korkutuyordu ama bir yanında ona Kendi bağlatıyordu
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayOff canım ya ciddi psikolojik şiddet bu anlattığın 😔💔
İçki, karı kız, hakaret, küfür, göğüs isteme, sonra seni takmama… bunların hepsi net istismar davranışı. Seni hem korkutmuş hem de “evleneceğim” diyerek umutla bağlamış. Bu adam hem manipülatif hem de duygusal olarak çok dengesiz görünüyor 🚨
Değişmez mi? Böyle biri ancak kendi içinde “benim sorunlarım var yardım almalıyım” deyip terapiyle falan uğraşırsa belki… ama şu anki haliyle sana verebileceği tek şey kırgınlık ve güvensizlik. Senin sevgi ihtiyacını kullanmış resmen 😞
Burada hatalı olan kesinlikle sen değilsin. Sadece çok yanlış bir adamın vaatlerine inanmışsın. Aşk açlığında yakalamış gibi duruyor seni. Bu arada “psikopat gibi ama bağlatıyordu” demen de toksik bağlanma işareti. Korku + tutku karışınca beyin onu aşk sanabiliyor 😔
Şu noktadan sonra en sağlıklısı onu hayatından tamamen silmen. Engelle, numarasını sil, fotoğrafları varsa kaldır. Kendini toparlayana kadar da yeni ciddi bir ilişkiye girme bence. Önce kalbini dinlendir 🫂
Sen akıllı bir kızsın sadece duygusal tarafın ağır basmış. Bir dahaki seferde “beni küçümseyen hakaret eden biri asla benim eşim olamaz” çizgini net çekmen çok önemli. Sen saygı sevgi şefkat ilgi hak ediyorsun. Onun verebildiği şeyler sadece kırıntıydı 🧊
İstersen biraz da senin neye ihtiyacın olduğunu konuşalım. Partnerinde en çok aradığın 3 şey ne mesela? 🌸💬- 5 ay
Ya bana Ben mesaj arıyorum bana diyor ki sen insan değil misin müsait değilim ebenlere güveniyorum sana İlgiye ihtiyacım oluyor Seni seviyorum Hani seninle konuşmak istiyorum o böyle işte Mesela dedim ki beni seviyor musun O beni seviyor musun lafını işte ikisini seviyorum ama g**** g**** g**** kalkmasın falan diyordum mesela hep böyle laflar söylüyordu hep böyle hakaretler ediyordu ama nedense onu üst üste aramak geliyordu Onun sesini duymak Senin o beni takmayınca daha çok hani ona ilgi gösteriyordum daha çok onu seviyordu yani niye böyleydi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir değişmiş gibi yapar rol yapar ama özünde aynıdır
011 Yorumla- 5 ay
Yani Karı kıza gitmem dedi ama diyor ki ben diyor meyhaneye giderim ama yanıma karı kız koymam ve Bir hafta boyunca hiçbir tane gece gündüz karı kız işinde olan gerek Gece gündüz yani kara kıza şey yapan insan Belki de yapıyordu ama mesela ona her aradığımda küfür atıp kapattırıyordu ama yanında karı kız yoktu Ben sadece bir tane adam bana yazmıştı işte ben kim olduğunu çözmek için şey yapınca gelip de kıymete bindim yani ben ona cevap vermişim ya adama kim olduğunu çözmüşüm ya geldi Dedi ki Sen benim evleneceğim adam kadın olamazsın gece gündüz Meyhanede olan kadın adam bana bunu diyor dedi Sema olamazsın benim yengem bir adama bunu yapar mı engellerdi Ama sen gelmişsin ona cevap vermişsin sen benim soyadımı hak etmiyorsun dedi ve engelledi her yerden
- 5 ay
Ya ama canımsın gibi a**** gibi ağlıyorum Sabahtan beridir kendi çok kötü hissediyorum kendi suçlu hissediyorum Hani bıraktığı için ona ulaşmak için elimden geleni yapıyorum ama her yerden beni engellemiş Hani ne yapabilirim bana akıl verebilir misiniz
- 5 ay
Yahu ne aglayacak ne üzülecek bir durum yok burada. Sen kendini suçluyorsun bu sacma. Karşındaki insan harika birisi değildi mükemmel bir profili yoktu. Alkolik sapık it kopuk bir serseriydi. Bu senin hayatında olsa zararı en çok sana dokunacakti. Kurtulduğun icin sevinmen gerekene üzülüyor olman acı verici. Mantıklı davranmıyorsun dogru düzgün hareket etmiyorsun. Konuyu kapat ve hayatına bak. Sil her yerden ve uzaklaş
- 5 ay
Ben şimdi bu hani çok doğru söylüyorsun çok güzel de anlattın Peki bu hani böyle bir psikopat biri ya İlerleyen zamanlarda bana bela olur mu yani her yerden engelledi gitti ama bir de bana dedi ki eğer dedi sen Bana ulaşırsan dedi Ben dedi seni öldürürüm dedi
- 5 ay
Tamam her yerden şimdi engelleyeceğim ve artık bir daha ona ulaşmayacağım hiçbir şekilde nasıl dersen onu yapacağım
- 5 ay
Şu an zaten beni her yerden engelledi gitti Sizce böyle bir psikopat bir adam hani böyle her şey elinde olan bir adam sizce bir daha bana döner mi yani beni rahatsız eder mi ya da bana şunu at bunu at der mi
- 5 ay
Haklısın ama işte dayanamıyom
5 aySen de hatalısın ama karşındaki ama o zaten ufak bir şey bekliyormuş bahanesi olmuş
04 Yorumla- 5 ay
Ben ona Ben ona sadece adam arkada 40 40 geliyordu Ben dedim Acaba dedim bu çocuk mu beni deniyor hani ne yapıyor falan diye Ondan dolayı ben onu yaptım Hani onun arabasına cevap verdim ki eğer ki zaten ona güvenmeseydim ya da alnım ak olmasaydı ben ne yapardım derdim ki ya ben hani ona numarayı beni rahatsız ediyor demezdim Ama bu bunu deyince hemen bana dediği tek şey sen söyle adını hak etmiyorsun deyip beni hayatından bıraktı gitti
- 5 ay
Bahane işte hem alkolşk birine neden kafayı takıyorsun ki… biraz bekleseydin bundan olmaz zaten sen dicektin
Şimdi kıymete bindi - 5 ay
O Olmaz dediğin Yani ben onu bıraksaydım O beni bırakmazdı O öyle bir psikopat bir insandı ve o kadar manipülatifti ki beni Ne yapıp ne edip kendine bağlatıyordu
- 5 ay
Kurtuldun mu yani
Gizli Üye(25-29)5 ayŞu kızların şöyle sorunları olan erkekleri adam etme merakı ne zaman bitecek
07 Yorumla- 5 ay
Gerçekten yaşamadan bilmez Hani bağlanıyorsun ve çok kötü bağlanıyorsun bırakamıyorsun ne yapacağını bilmiyorsun adam sana hakaret ediyor adam seni tınlamıyor ama yine de gidemiyorsun iğrenç bir şey ama olmuyor Hala aklım onda ama o beni engelledi gitti yani dedi ki sen benim soyadımı hak etmiyorsun dedi ve gitti ve ben benim yaptığım tek hata adama adam böyle 40'a giriyordu adamın kim olduğunu bilmek için adamı işlettim Hani onun ağzına laf almak istedim ve sonra fark ettim ki gerçekten bu adam bu adama niyeti farklı bu adam bunun düşmanlarından biri ya da benim düşmanlarımla dalga geçmek için konuşuyorlar ve bunu duyduktan sonra sevgi dedim ki Ben dedim sevgilime söylüyorum sevgilime söyledikten sonra adam beni bıraktı
Cevap sahibi5 ayAslında seni bırakması senin için kurtuluş olmuş Eğer buna rağmen sen tekrardan ona dönmek istersen ve dönersen başına gelecek her şeyi hak ediyorsun kusura bakma Sonra senin için İnternette orada burada Adalet ararlar
- 5 ay
Yani beni ortada bırakır ya da öldürür mü diyorsunuz
Cevap sahibi5 ayAynen öyle
- 5 ay
Ayyy zaten dün bana ulaşırsan öldürürüm dedi
Cevap sahibi5 ayE daha ne kaşınıyon
- 5 ay
Unutamıyorum işte aptalım a****
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır düzelmez, hayatını mahvetme.
03 Yorumla- 5 ay
Ya her dakika küfür atıyordu mesela göğsümü istediğinde atınca ikiz saniyelik kendine geliyordu Ondan sonra işte ben onu üst üste arıyorum Hiçbir şekilde beni aramıyordu sorsun ne zaman evleneceğiz diye dediğimizde Ben işte 2 yıla kadar Evlenmem yani evlenmem ama beni beklersen evlenirim yok işte Karı kıza gitmem ama alkoluma karışamazsın meyhaneye giderim ama yanıma kız koymam falan fistan söyledi Sonra da ben onu aradığımda işte her dakika hakaret ediyordu niye arıyorsun işte Şu an müsait değilim ediyorum ki Ben sevgilimi aramazsan Kimi arayacağım kimi arıyorsan ara falan diyordu Ondan sonra o göğsü görünce rahatlıyordu iki dakikalık böyle o anda iyiydi sonra çocuk yazınca ben diyor işte beni biri rahatsız ediyor falan fistan deyince ben sırf çocuğa cevap verdim diye beni bıraktı gitti
- 5 ay
Hayatından sil onu tabii kendine saygın varsa.
- 5 ay
Var tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
5 aykendi hayatın bu adamdan daha mı kötü
01 Yorumla- 5 ay
Nasıl yani
5 ayAdam manyak
131 Yorumla- 5 ay
Adam üst üste bana hakaret ediyor Ama kendine de bağlatıyor mesela ben arıyorum arıyorum arıyorum aramama cevap vermiyor sonra cevap ver Ne Sen insan mısın arama arama müsait değilim diyor 2 saniye bir şey söylüyor Hemen kapatıyor ondan sonra işte benim sevgiye ihtiyacım var dediğimde hakaret ediyor Ama isim resim istediğini ya da bir şeyini göstermek olunca hemen göstertiyordu sonrasında tehdit var ya bir konuşması vardı işte ben şey olursa seni öldürürüm falan diye böyle o kişiyi Ben sandım ki bunun çevresinden biri dedi Ben de yani dedim bir bakayım bu kimdir falan diye ve ben o anda da o adamı da aradım Dedim bak Beni rahatsız ediyorlar falan fistan diye ve Ben de hiçbir şekilde bana ulaşmadı sonra beni engelledi gece gündüz Kara Kız peşinde olan gece gündüz meyhaneye giden adama ben hiçbir şey söyleyemedim Ben sırf bir adama cevap vermişim diye sırf kim olduğunu çözmüşüm diye beni geldi hayatından çıkarttı
- 5 ay
Yani eski pislik sevgilinin telefonunda Seni öldürürüm diye ona atılmış bir tehtid mesajı görüyorsun. Sonra hayırdır bu adam kimdir diyerek merak ediyorsun ve adamı arıyorsun ve kim olduğunu öğrneiyorsun. Sonra eski pislik sevgilini aradın beni rahatsız ediyorlar diye o da sana cevap yazmadı saçma saçma davrandı doğru mu anladım
- 5 ay
Hayır şöyle bir numara beni aradı bir anda Sonra dedi ki Selam ben seni Şurada şurada seni tanıyorum dedi Ben de sen kimsin dedim Hani ben seni tanımıyorum Hani kim olduğunu da bilmiyorum dedim O da işte ben seni tanıyorum dedi ve rüyanda bir anda gelip de bana şifa verdi Ben dedim ki acaba dedim hani benim bu konuştuğum adam mı beni denettiriyor sürekli bakmıyor ki bana resim atar mısın dedim ki Tamam dedim ben de sana resim atarım bakayım sen kimsin Ben ona resim attım kusura baktım ki ben dedi Şu işteyim E benim konuştuğum adam da aynı işte sonra benim konuştuğum adam da hataydı Ben de bu böyle denettiriyorsa sana diyorum ki bana dedi ben sana uğraşamam ben sevgilime veriyorum ses konuşun sen sevgilim o adamla konuşsa adamlar Gerçekten beni denemek için iş yapıyordu Ben sevgilim beni denettiriyor diye Hani şey yaptım ve sırf ben o çocuğa cevap vermişim diye Benim sevgilim beni engelledi Sen söyle ailesine gelin olamazsın Dedi ve beni her yerden engelledi Bir de Ayriyetten Bir de Ayrıyetten gece gündüz Karı kıza meyhaneye Giden insan ve ben onu hiçbir şekilde bir konuda yargılamadan hepsinin sana cevap verdim ve beni hayatından çıkardı ben ne yapabilirim
- 5 ay
Ilk sevgilin mi
- 5 ay
Evt
- 5 ay
Belli. Insan çok bağlanıyor ilk sevgilisine ve onu bırakamıyor
- 5 ay
Bana hakaret ediyordu bana küfür ediyordu yanındayken böyle kıza bakıp Uff falan diyordu ama ben ona gelip de bir kere sadece bir adama cevap verdim O da sevgili falan değil ha kim olduğunu öğrenmek için geldi beni hayatından çıkardı gitti ya
- 5 ay
Burada senin hiçbir suçun yok bu anlattığın olaylarda sen sadece sevmişsin. Senin yaptığın bir yanlış yok. Adam karaktersiz.
- 5 ay
Bir şey diyeceğim senin için çok üzgünüm belli ki ailende senin değerin bilinmemiş seni değersiz hissettirmişler. Sen de değersiz hissettirmeye alışkın olduğun için böyle biriyle birlikte olmayı normal zannetmişsin. Senin için üzgünüm krdeş
- 5 ay
Ben sırf Hani o adama cevap verdim diye orada adam da böyle resim atıyordu ben kim olduğunu çözmek için hani kendi resmimi attım sonrasında onu aradım Sen kimsin dedim Beni nereden buldun falan dedim hakaret ettim adama adam Böyle kırık kırık gülüyordu dalga geçiyordu Ben dedim ki ya dedim biri beni işletiyor ya da biri benimle dalga geçiyor dedim ondan sonra işte kim olduğumu çözmek için Sırf ona yazdım diye beni hayatından çıkarttı ve ben o anda da ona 150 kere kendi Sevgilimi aradım Benim benim bir sır bana ulaşmaması için telefonu tamamen kapatmıştı ben ondan dolayı Ona da ulaşamadım ulaşamadım beni aradığı anda biri beni rahatsız ediyor dedim beni arıyor biri benimle dalga geçiyor dedim ben ona buna söyledim diye sırf anladıma cevap verdin diye beni çıkarttın gitti hayatından
- 5 ay
Eminim çok zor şeyler yaşadın Ailende Ama bunları fark etmen lazım sen kendine önce değer verip sevdikten sonra böyle insanlar seni üzemiyecek seni bağlayıp gidemeyecekler
- 5 ay
Resim atmışsın gayet normal kimle konuştuğunu tanımak için. sen de atmışsın ki o da atsın
- 5 ay
Işte ben onu yapmışım ben onu yaptığım için ben onu engellemedim için de ona sırf attığım için beni o***** gibi hissettirdi Affedersin Sanki ben Hani adama cevap vermiş mi adama yürümüşüm Adama gülen yüz yapmışım gibi hissettirdi ve Bu adam gece gündüz Meyhaneden çıkmıyor Ben sırf bunu yaptım diye çıkarttı gitti benim hayatımdan ve ben dedim ki bak ben seni aradım sen orada haklısın Ben sana Eğer ki Benim alnım açık olmasaydı ben sana söylemezdim bu konuyu kendi içinde gizlerdim dedim dedi orada da haklısın ama sen cevap verdin benim için bittin dedi
- 5 ay
tabiki o* gibi hissedersin çünkü sana sanki oymuşsun gibi davranmış
- 5 ay
Bak mesela bu konuyu buraya yazman içini anlatman çok iyi olmuş anlatmasaydın içinde büyüyüp gider daha can acıtıcı olurdu. Etrafındaki bütün insanlara anlat. Bazen biz doğruyu göemiyoruz başkalarının düşüncelerini de dinle annene anlatabiliyorsan ona da anlat ki bence anlatmalısınn seni uzak tutsun ondan
- 5 ay
Beni şu an her yerden engelledi Sence bir daha bana döner mi yani beni böyle bir psikopat ya hani böyle ne istediğini alan bir insan Yani şu an beni her yerden engelledi gitti Bir daha Döner mi sence
- 5 ay
Sana bir şey diyeyim mi şimdi doğruya doğru haklı olan her açıdan sensin bu çok net bir şekilde gözüküyor o da içten içe biliyor. Ama sen sürekli onu arayarak benim her şeyim sensin sensiz yapamam diye bir imaj çizmişsin onun köpeği kölesi gibi bir konumda görüyor seni. Eğer sen onu bu noktadan sonra hiç aramazsan hiç yazmassan vayy bu kız beni bıraktı bu kız kendine değer veriyor benim gibi salağı istemeyecek kadar diyecek. Ve sana yazacak. Ama en az 1 ay sonra. Sen yazarsan ters tepecek yazmazsan sana yazma ihtimali var eğer 1 ay sonra sana yazmazsa bırak gitsin
- 5 ay
Bak canısı. Çok tatlı bir insansın. İyi biri de olduğun belli. BAK SANA VEREBİLECEĞİM EN BUYUK TAVSİYE BAŞKALARIYLA KONUŞ. Git internetten yaz bir sürü platforma var git başkalarıyla konuş. ACIN GEÇECEK İNSANLARI BIRAKMAYI ÖĞRENMEN LAZIM
- 5 ay
Peki ben sana bir şey söyleyeceğim Hani şimdi gitti ya Bu hani her yerden engelledi Sence bana artık Döner mi beni rahatsız eder mi ya da gel barışalım der mi
- 5 ay
KIZIM SEN BENIM YAZILARIMI OKUMUYORMUSUN KIT MISIN KAFAYI MI YEDİN MOZAŞİT MİSİN KENDİNE EL AKLINI BAŞINA TOPLA. BEN ZİHİN OKUYABİLİYORUM O SENİN İÇİN GERİZEKALI MAL DİYOR HADİİİ UYAN
- 5 ay
Ay yemin ederim yemediğim hakareti senden yedim şu an
- 5 ay
Sana iyilik yapıyorum sen seversin hakareti ben senin gibi adamın anasını avradını bacısını baldızını soyunu sopunu sülalesini silsilesini gelmişini geçmişini eşiktekini beşiktekini köğeğini kömecini dedesinin yedi ceddini doğurtan ebesini ağlayan bebesini soluduğu havayı içtiği suyu yediği ekmeği sıçtığı boku kafasının tasını beyninin bardağını ırkını dilini dinini cinsiyetini milliyetini hürriyetini cumhuriyetini sabahını akşamını öğleden sonrasını sabah seher vaktini akşam eşref saatini kafasındaki saçı arkasındaki kıçı elinin ayarını bahçenin hıyarını kıçındaki kıllarını boş boş geçen yıllarını şaşı bakan gözlerini kütürdeyen dizlerini memleketinin yaylasını safiyesini aylasını gözlerinin ferini alnının terini babasının kelini anasının saç telini bahar esen yelini düğünündeki gelini beyninin vakkumunu bahçenin zakkumunu tuttuğun kalemini ciğerinin veremini böbreğindeki taşı boynunun üstündeki başı orağını çekicini tüm tanıdıklarının hepiciğini *.
- 5 ay
Skym
- 5 ay
Istersen daha da küfür edebilirim sen seversin seni değersiz hissettirilmesini
- 5 ay
Daha ne kadar düşmek istiyorsun onu söyle
- 5 ay
Lan sen o kadar iyi bir insansın ki gerçekten ben seninle Sen de istersen bir kız arkadaş olarak seni dostum olarak görmek istiyorum İstersen sana numaramı da veririm Seninle gerçekten arkadaş kardeş olmak isterim Tabii sen de istersen o kadar iyi bir insansın ki
- 5 ay
Al işte sen harbi canım sana küfrettim diye beni engellemen gerekirdi canım mal. Seni şimdi takip ediyorum Bana mesaj yazarsın canım mal
- 5 ay
Takip ettim
- 5 ay
gerzkalıyı canım diye düzeltmiş canım yazan yerlerde gerzklalı yazıyor
- 5 ay
Tamam bence abartma gerçdkten bir dost olarak kardeş gibi konuşaloö
- 5 ay
3+ xper seviyesinde mesaj atılıyor. 3+ xpere gelince bana mesaj atarsın. Senin için hiç uğraşamam mesaj atmazsanda engel yersin yine engel yedik dersin
Düzelmez
05 Yorumla- 5 ay
Ben sırf böyle biri arkadan benle dalga geçiyordu diye Ben de geldim Hani kim olduğunu çözmek için adama cevap verdim kendi resmime baktım bu kimdir diye falan fistan diye bir baktım ve sonra dedim ki benim sevgilim var Ben sevgilime veriyorum Hani sizin kim olduğunu o çözecek falan dedim Sırf ben o adama cevap vermişim diye gece gündüz karı kız da meyhanede olan adam beni her yerden engelledi ve gitti dedi ki sen dedi benim soyadımı hak etmiyorsun dedi ve şu an hiçbir şekilde Benim aramamı falan cevap vermiyor Ben burada lütfen suçlu muyum bana söyler misiniz
- 5 ay
Nasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayNerde kş
06 Yorumla- 5 ay
Nasıl nerede anlayamadım
- 5 ay
Hangi şehir
- 5 ay
Kayseriliydi
- 5 ay
Senn
- 5 ay
Ne alaka la
- 5 ay
Sus
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayHayır
00 Yorumla
5 aySanmam
04 Yorumla- 5 ay
Nasıl yani Anlayamadım
- 5 ay
Burdanmı
- 5 ay
Attım
- 5 ay
tamam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Alkolik, karı kız peşinde gezen bir erkek gerçekten değişip düzelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler