Evlilikte Ön Yargısız Olmak Mümkün Mü?

Son beş yıldır kendime koyduğum hedeflere odaklandım. Türkiye’de kariyerimde ciddi bir yol katettim, hatta zirvesine ulaştığımı hissettiğim bir noktadan sonra Paris’e taşındım. Şu an Paris’te yaşıyorum ve iş hayatımda gerçekten bambaşka, daha olgun ve farklı bir yerdeyim.
Aşk tarafına gelince. Evlilikle ilgili elbette bazı beklentilerim var ama geçmişe takılan biri değilim. Birinin evlenmiş olması, boşanmış olması ya da çocuğunun olması benim için mesele değil. İlişki durumları, etiketler, insanların birbirine yakıştırdığı kalıplar bana çok gerçek gelmiyor. Benim için önemli olan karşımdaki insanın kim olduğu, hayata nasıl baktığı ve kalbinin nasıl olduğu.
Çevremdekiler bazen senin gibi biri en kaliteli kızı alır gibi şeyler söylüyor. Ama açıkçası bu laflar bana biraz boş geliyor. Kaliteyi bir geçmişle, bir unvanla ya da başkalarının gözünden tanımlayamıyorum. Benim aradığım şey çok daha sade. Yanında kendim olabildiğim, samimiyet hissettiğim, güvenebildiğim ve hayatı gerçekten paylaşabileceğim bir bağ. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, merak ediyorum.
Evlilikte Ön Yargısız Olmak Mümkün Mü?